Unknown Опубліковано 6 Квітня, 2021 в 07:30 Поділитися #26 Опубліковано 6 Квітня, 2021 в 07:30 27 хвилин тому, Alex S сказано: по історичним місцям цієї країни ,включно з її парламентом який відкритий ,по окремим дням для Можна я трішки поправлю граматику? В українській мові закінчення "х", а не "м". по окремиХ дняХ історичниХ місцяХ 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Vikvik Mawr Опубліковано 6 Квітня, 2021 в 09:22 Поділитися #27 Опубліковано 6 Квітня, 2021 в 09:22 1 1 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 6 Квітня, 2021 в 12:04 Поділитися #28 Опубліковано 6 Квітня, 2021 в 12:04 Щі (Щи., рос., ) це наш капусняк. З кислої / квашеної капусти. БЕЗ червоного буряка. А Борщ, це з буряком червоним. Зі свіжої чи квашеної капусти. Фактично це буде коктейль з двох борщів, один з яких червоний. Хтось безграмотний робив "мємасіка" . Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Bliksss Опубліковано 6 Квітня, 2021 в 12:19 Поділитися #29 Опубліковано 6 Квітня, 2021 в 12:19 (змінено) 17 хвилин тому, Zheny@ сказано: Щі (Щи., рос., ) це наш капусняк. аж ніяк..."щи" -це пофіг що, аби - з кислинкою, можна огірків добавити, щавлю, яблук - пофіг, аби - сольоне та кисле... наприклад Цитувати Постные щи могут быть грибными или полностью овощными, известными как «пустые». Существуют и рыбные щи, но поскольку для их приготовления требуется определённое сочетание определённых сортов рыбы при их раздельной тепловой обработке (при иных сочетаниях блюдо является не столь вкусным), они распространения не получили. Змінено 6 Квітня, 2021 в 12:22 користувачем Bliksss Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
romanc Опубліковано 6 Квітня, 2021 в 12:33 Поділитися #30 Опубліковано 6 Квітня, 2021 в 12:33 26 минут назад, Zheny@ сказал: Щі (Щи., рос., ) це наш капусняк. З кислої / квашеної капусти. БЕЗ червоного буряка. А Борщ, це з буряком червоним. Зі свіжої чи квашеної капусти. Фактично це буде коктейль з двох борщів, один з яких червоний. Хтось безграмотний робив "мємасіка" . А вы в борщ томат не кладете? В щах его нет. До сих пор передергивает от воспоминания, когда соседи готовили из квашенной капусты, вонища стояла в коридоре... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 6 Квітня, 2021 в 12:59 Поділитися #31 Опубліковано 6 Квітня, 2021 в 12:59 32 хвилин тому, Bliksss сказано: аж ніяк..."щи" -це пофіг що, аби - з кислинкою, можна огірків добавити, щавлю, яблук - пофіг, аби - сольоне та кисле... як в нас з борщем. хтось з фасолею, хтось з рисом, хтось обов'язково вишні! 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 6 Квітня, 2021 в 13:07 Поділитися #32 Опубліковано 6 Квітня, 2021 в 13:07 33 хвилин тому, romanc сказано: До сих пор передергивает от воспоминания, когда соседи готовили из квашенной капусты, вонища стояла в коридоре.. Це що, перепрошую, готували? Мабуть, у сусідів, із кулінарією не склалося по життю. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 6 Квітня, 2021 в 14:04 Поділитися #33 Опубліковано 6 Квітня, 2021 в 14:04 2 хвилин тому, Cherman сказано: Я був в знайомих в общазі, де поряд жили індуси та в'єтнамці. От в них при готуванні іжі стоїть така вонь, що хочеться костюм хімзахисту вдіти з протигазом. чув я, що вони солений оселедець смажили. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Basil Опубліковано 6 Квітня, 2021 в 14:35 Автор Поділитися #34 Опубліковано 6 Квітня, 2021 в 14:35 30 хвилин тому, Zheny@ сказано: чув я, що вони солений оселедець смажили. я в свій час в гуртожитку з африканцями жарив... смакота під горілочку.... 1 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Bliksss Опубліковано 6 Квітня, 2021 в 14:43 Поділитися #35 Опубліковано 6 Квітня, 2021 в 14:43 2 годин тому, romanc сказано: А вы в борщ томат не кладете? я - ні, як і квашену капусту... 2 годин тому, romanc сказано: До сих пор передергивает от воспоминания, когда соседи готовили из квашенной капусты, вонища стояла в коридоре... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 6 Квітня, 2021 в 14:53 Поділитися #36 Опубліковано 6 Квітня, 2021 в 14:53 Поки пасерується буряк морква і цибуля, додається томатна паста. Без фанатизму. І квашену капусту даю. Може ви теж не вмієте в кулінарію? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 6 Квітня, 2021 в 14:56 Поділитися #37 Опубліковано 6 Квітня, 2021 в 14:56 17 хвилин тому, Basil сказано: я в свій час в гуртожитку з африканцями жарив... смакота під горілочку.... Морожений оселедець - так. Але не слабосолений! Вірю, що міг їсти, з голодухи ще й не таке їстимеш... можливо воно й смачно (може... ) 2 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Bliksss Опубліковано 6 Квітня, 2021 в 14:57 Поділитися #38 Опубліковано 6 Квітня, 2021 в 14:57 3 хвилин тому, Zheny@ сказано: додається томатна паста. Без фанатизму. І квашену капусту даю. солянка якась... не -борщ Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 6 Квітня, 2021 в 15:00 Поділитися #39 Опубліковано 6 Квітня, 2021 в 15:00 2 хвилин тому, Bliksss сказано: солянка якась... не -борщ Чому це? Рецептів вистачає. І твоя бабуся ніколи ж тобі не казала, що насправді вона туди додає ! А її борщ найсмачніший! Чи не так? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Bliksss Опубліковано 6 Квітня, 2021 в 15:03 Поділитися #40 Опубліковано 6 Квітня, 2021 в 15:03 (змінено) 2 годин тому, Zheny@ сказано: І твоя бабуся ніколи ж тобі не казала, що насправді вона туди додає ! А її борщ найсмачніший! так, тому і знаю, як ще - прабабуся готувала )) ніхто не зміг повторити... P.S. Томатів (пасту/соус) і т.п. не признавала, готувала не в печі... Змінено 6 Квітня, 2021 в 17:03 користувачем Bliksss 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Гість Опубліковано 6 Квітня, 2021 в 15:56 Поділитися #41 Опубліковано 6 Квітня, 2021 в 15:56 22 часа назад, Cherman сказал: А шо ти маєш проти ідіша? Да в принципі нічого. А чого ти так напрягся? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 6 Квітня, 2021 в 16:25 Поділитися #42 Опубліковано 6 Квітня, 2021 в 16:25 28 хвилин тому, risenseven сказано: Да в принципі нічого. А чого ти так напрягся? бо він німецький жид 2 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
romanc Опубліковано 6 Квітня, 2021 в 16:33 Поділитися #43 Опубліковано 6 Квітня, 2021 в 16:33 1 час назад, Bliksss сказал: так, тому і знаю, як ще - прабабуся готувала )) ніхто не зміг повторити... P.S. Томатів і т.п. не признавала, готувала не в печі... О вкусах спорить неблагодарное дело. А у меня нынешняя жена варит борщ как моя бабушка, а ее борщ никто в семье повторить не мог. Они не встречались). 3 часа назад, Zheny@ сказал: Це що, перепрошую, готували? Мабуть, у сусідів, із кулінарією не склалося по життю. Похоже жарили. Они родом из раши. 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
romanc Опубліковано 6 Квітня, 2021 в 16:38 Поділитися #44 Опубліковано 6 Квітня, 2021 в 16:38 (змінено) Вангую, институт памяти вернет украино-русскому языку правильное написание - украинскими буквами. Змінено 6 Квітня, 2021 в 17:13 користувачем romanc Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Bliksss Опубліковано 6 Квітня, 2021 в 16:39 Поділитися #45 Опубліковано 6 Квітня, 2021 в 16:39 4 хвилин тому, romanc сказано: О вкусах спорить неблагодарное дело. воно - так, але, мова не про "вкус", а про - рецепт.. нема в українському борщі - квашеної (кислої) капусти, томатної пасти і т.п. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Bliksss Опубліковано 6 Квітня, 2021 в 16:43 Поділитися #46 Опубліковано 6 Квітня, 2021 в 16:43 (змінено) 5 хвилин тому, romanc сказано: вернет украино-русскому языку правильное написание "украинский алфавит" ага, а також - гелікоптер, він же - гвинтокрил, і т.п. Як на мій погляд, можна залишити - "порохотяг" Змінено 6 Квітня, 2021 в 16:44 користувачем Bliksss Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 6 Квітня, 2021 в 16:44 Поділитися #47 Опубліковано 6 Квітня, 2021 в 16:44 10 хвилин тому, romanc сказано: Похоже жарили. Они родом из раши. Все, ні слова більше - я знаю, хто це був. 6 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
romanc Опубліковано 6 Квітня, 2021 в 16:46 Поділитися #48 Опубліковано 6 Квітня, 2021 в 16:46 5 минут назад, Bliksss сказал: воно - так, але, мова не про "вкус", а про - рецепт.. нема в українському борщі - квашеної (кислої) капусти, томатної пасти і т.п. https://www.google.com/amp/s/www.unian.ua/society/amp-10471887-yak-prigotuvati-borshch-tradiciyniy-i-originalni-recepti.html У нас выглядит как второе фото. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MANJAK11 Опубліковано 6 Квітня, 2021 в 16:46 Поділитися #49 Опубліковано 6 Квітня, 2021 в 16:46 (змінено) 1 час назад, Zheny@ сказал: Морожений оселедець - так. Але не слабосолений! Вірю, що міг їсти, з голодухи ще й не таке їстимеш... можливо воно й смачно (може... ) чисто для себе, щоб знати, чим смажений морожений оселедець відрізняєтся від (тим більше) слабосоленого ? Змінено 6 Квітня, 2021 в 16:48 користувачем MANJAK11 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Bliksss Опубліковано 6 Квітня, 2021 в 16:52 Поділитися #50 Опубліковано 6 Квітня, 2021 в 16:52 (змінено) 7 хвилин тому, romanc сказано: У нас выглядит как второе фото. Цитувати Інгредієнти: 800 г яловичини з великою мозковою кісткою з задньої ноги, або 1 кг грудинки на кісточках, 1 невелика цибулина, 1 середня морквина, 1 середній корінь петрушки, середній пучок петрушки, 1 лавровий лист, перець горошком, сіль, товчене сало, сметана для подачі. Для заправки: 2 невеликих буряки, 2 середні морквини, 3 середні картоплини, 1 середній червоний солодкий перець, четвертинка невеликого качана капусти, 4 середніх стиглих помідори, 3 зубчики часнику, 2 ст. л. яблучного оцту, топлене свиняче сало. ну вот, і без "кіслой капусти", і тим більше - без томатної пасти Змінено 6 Квітня, 2021 в 16:54 користувачем Bliksss Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти