Перейти до змісту

Миючий пилосос з аквафільтром BOSCH BWD41740

Рекомендовані повідомлення

3 годин тому, yu2007 сказано:

А є якась прогнозована кількість циклів зарядки, перш ніж акум помре?

Ні, такої інформації я не знайшов. Та й важко такий показник виразити числом, оскільки пилосос постійно на докстанції.

Але користувачі попередніх моделей за рік і більше служби на втарату емності акумулятора не нарікають.

3 годин тому, yu2007 сказано:

Його можна поміняти самому?

Так, в майбутньому можна зняти батарею і замінити на нову, для цього потрібно відкрутити декілька гвинтів.

Нові батареї на Алі присутні.

4 годин тому, yu2007 сказано:

І хочеться, і колеться. Точніше жаба піддавлює стільки віддавати за порохотяг :) 

Розумію. Робот більший мастхев для мене. Але після його покупки, щоб попилососити ті невеликі місця, які недоступні для робота, ну так вже впадло було йти на балкон, нести той "ящик", розмотувати шнур...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 hours ago, MaestroA said:

Робот більший мастхев для мене. 

А робот купувався тут чи в Китаї ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, yu2007 сказано:

А робот купувався тут чи в Китаї ?

На момент покупки найдешевша ціна була на OLX (інтернет магазин, заводські пломби, гарантія).

Спойлер

414644386__viber_2020-12-20_21-31-50.thumb.jpg.348c75c4181bb2d2d792d019e88b85c1.jpg

Якби дочекався 11.11, то на Aliexpress можна було з різними купонами взяти за 10,5к грн. Але я не очікував такого просідання цін в Китаї в цей день.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 hours ago, MaestroA said:

На момент покупки найдешевша ціна була на OLX (інтернет магазин, заводські пломби, гарантія).

Reveal hidden contents

414644386__viber_2020-12-20_21-31-50.thumb.jpg.348c75c4181bb2d2d792d019e88b85c1.jpg

Якби дочекався 11.11, то на Aliexpress можна було з різними купонами взяти за 10,5к грн. Але я не очікував такого просідання цін в Китаї в цей день.

Хотлайн показує зараз 12К в усіх основних мережах. При замовленні з чайни попасти на мито і пдв ризик все ж є, тому я б певно побоявся купувати там.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 годин тому, yu2007 сказано:

Хотлайн показує зараз 12К в усіх основних мережах. При замовленні з чайни попасти на мито і пдв ризик все ж є, тому я б певно побоявся купувати там.

Згідний. Тим паче, що зараз Roborock S5 Max на Алі не те що за 10,5к не купити, він дорожчий, ніж у наших "білих" магазинах! Ось такі парадокси.

Але коли я купував за 11,5к на OLX, в магазинах він був близько 13к.

А от ручний Dreame V11 на Алі зі знижками було купувати значно вигідніше. Мені став 7,7к, а у нас зараз хотлайн показує 11,2-13к.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Борда така борда, вирішив запропонувати людям пилосос, прочитав все що написали і купив б/у зелмера за 2тис. і щасливий :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15 minutes ago, Amor said:

Борда така борда, вирішив запропонувати людям пилосос, прочитав все що написали і купив б/у зелмера за 2тис. і щасливий :D

А якби не борда - то витратив би на 3500 більше за той самий результат прибирання. 

І шо він, добре миє? Диван помити можна нормально?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, Amor сказано:

Ніхто ж гірше не хотів.

В результаті - всі у виграші. Ти в першу чергу.

1 година тому, yu2007 сказано:

Я писав вище за свій пилосос. Дивана миє, але попередньо варто все ж обробити плямовивідними засобами, якщо плями є. Ну диван буде довше сохнути, аніж коврик.

Мив і дивана також :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

23 часа назад, yu2007 сказал:

Ну історія така що вирішив купити собі такого після того як взяли в батьків собі на прибирання. То ми ним помили два дивана, два ковдра з довгим ворсом і матрас. То результат просто бомба

Тільки хімію придумати яку туди заливати, бо купляти оригінальні баночки не цікаво)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Amor сказано:

Тільки хімію придумати яку туди заливати, бо купляти оригінальні баночки не цікаво)

Є Ваніш для миючих пилососів. З піно-погашувачем. Власне, мабуть є й інші виробники.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, Zheny@ сказал:

Є Ваніш для миючих пилососів. З піно-погашувачем. Власне, мабуть є й інші виробники.

Дякую! Вже як буде наступне прибирання то пошукаю ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...