Ha3aP Опубліковано 17 Грудня, 2020 в 07:27 #1 Опубліковано 17 Грудня, 2020 в 07:27 Допоможіть оцінити картку, бо розброс цін на лох.уа капєц ))) Артефактів нема, не гналась. Причина продажу апгрейд.
Ha3aP Опубліковано 17 Грудня, 2020 в 08:17 Автор #3 Опубліковано 17 Грудня, 2020 в 08:17 Ну тоді продам) 1000грн
borisboris3 Опубліковано 17 Грудня, 2020 в 15:06 #4 Опубліковано 17 Грудня, 2020 в 15:06 куплю будьласка звязок
Ha3aP Опубліковано 17 Грудня, 2020 в 15:09 Автор #5 Опубліковано 17 Грудня, 2020 в 15:09 Відписав в приват
Ha3aP Опубліковано 17 Грудня, 2020 в 15:13 Автор #6 Опубліковано 17 Грудня, 2020 в 15:13 Домовився з чоловіком про зустріч на завтра після обіду. Тому хто не вспів - вибачайте Раптом щось - відпишусь.
Zheny@ Опубліковано 17 Грудня, 2020 в 16:02 #7 Опубліковано 17 Грудня, 2020 в 16:02 47 хвилин тому, Ha3aP сказано: Домовився з чоловіком про зустріч на завтра після обіду. Тому хто не вспів - вибачайте Раптом щось - відпишусь. Поспішив. Ще така штука могла й дорожче піти. В районі 1400-1200. За 1000 і гірше гівно цінять!
Ha3aP Опубліковано 17 Грудня, 2020 в 16:06 Автор #8 Опубліковано 17 Грудня, 2020 в 16:06 Та хочу до НР продати + нема коробки, багато тошноти винекне у зв"язку з цим ((
Litovets Опубліковано 17 Грудня, 2020 в 21:38 #9 Опубліковано 17 Грудня, 2020 в 21:38 5 часов назад, Zheny@ сказал: Поспішив. Ще така штука могла й дорожче піти. В районі 1400-1200. За 1000 і гірше гівно цінять! Не нада конфузити чоловіка, все він правильно зробив. Нема чого наганяти ціну на старе барахло. А то, панємаєш, взяли собі за моду всякі там ФМ1, ФМ2, АМ3, 775 сокети, відяшки ГТХ600, 700, ХД6000, 7000 цінити як ніби то ще якась годнота.
Zheny@ Опубліковано 18 Грудня, 2020 в 08:54 #10 Опубліковано 18 Грудня, 2020 в 08:54 11 годин тому, Litovets сказано: А то, панємаєш, взяли собі за моду всякі там ФМ1, ФМ2, АМ3, 775 сокети, відяшки ГТХ600, 700, ХД6000, 7000 цінити як ніби то ще якась годнота. Хочеш сказати в кожного є 20+К на норм ПК ? Чи навіть 5-7К ? Мені на АМ2 вчора принесли ПК. Згорів БЖ (дим пішов) і мамку потягнув. Бюджет на ремонт у чоловіка 1000 грн. Що ти скажеш на це? Я чудово розумію, що треба позбуватися, але в людей грошей нема. У когось сім'я, діти вчаться на платному і вчаться не в ЛУцьку! Купиноут для навчання! Заплати за житло і за навчання. Тому - краще тут промовчи!
EROK Опубліковано 18 Грудня, 2020 в 09:10 #11 Опубліковано 18 Грудня, 2020 в 09:10 Только что, Zheny@ сказал: Хочеш сказати в кожного є 20+К на норм ПК ? Чи навіть 5-7К ? Мені на АМ2 вчора принесли ПК. Згорів БЖ (дим пішов) і мамку потягнув. Бюджет на ремонт у чоловіка 1000 грн. Що ти скажеш на це? Я чудово розумію, що треба позбуватися, але в людей грошей нема. У когось сім'я, діти вчаться на платному і вчаться не в ЛУцьку! Купиноут для навчання! Заплати за житло і за навчання. Тому - краще тут промовчи! Вставлю свої пять копійок. Гроші у людей є. скільки би хто не казав більшість людей на словах ох як важко,грошей немає. машини є. будинки є. речі купляють не з дешевих. айфони у багатьох(ну кредити кредитами но всерівно) мені всього 26 і я би не сказав що грошей немає. норм відяху і тд собі можу дозволити (бу) щось і нове машину по суті з часом теж. А те що грошей немає ну хай йдуть працювати... Я працюю і не скаржусь.
alexvvv Опубліковано 18 Грудня, 2020 в 09:12 #12 Опубліковано 18 Грудня, 2020 в 09:12 Щойно, EROK сказано: мені всього 26 і я би не сказав що грошей немає. Ти вже середнього віку
Zheny@ Опубліковано 18 Грудня, 2020 в 09:19 #13 Опубліковано 18 Грудня, 2020 в 09:19 8 хвилин тому, EROK сказано: мені всього 26 і я би не сказав що грошей немає. Сім'я, діти? Якщо нема - то навіть не встрявай.
Litovets Опубліковано 18 Грудня, 2020 в 09:37 #14 Опубліковано 18 Грудня, 2020 в 09:37 26 минут назад, Zheny@ сказал: Тому - краще тут промовчи! Я то промовчу, але стосовно вище тобою сказаного маю свою думку. Мудріше справді помовчати))
Zheny@ Опубліковано 18 Грудня, 2020 в 09:44 #15 Опубліковано 18 Грудня, 2020 в 09:44 11 хвилин тому, Litovets сказано: Я то промовчу, але стосовно вище тобою сказаного маю свою думку. Мудріше справді помовчати)) Ти якою машиною їздиш? Марка? Чому ж не купив останньої моделі Теслу? Чи хоча б Тойоту електро? Та навіть Ніссан ліф. Причина - така ж сама, друже!
Litovets Опубліковано 18 Грудня, 2020 в 09:56 #16 Опубліковано 18 Грудня, 2020 в 09:56 11 минут назад, Zheny@ сказал: Ти якою машиною їздиш? Марка? Чому ж не купив останньої моделі Теслу? Чи хоча б Тойоту електро? Та навіть Ніссан ліф. Причина - така ж сама, друже! По якій причині не купив електричку? Як мінімум по тій що не сприймаю їх як автомобілі Але це вже зовсім інша історія
Zheny@ Опубліковано 18 Грудня, 2020 в 09:57 #17 Опубліковано 18 Грудня, 2020 в 09:57 Щойно, Litovets сказано: По якій причині не купив електричку? Як мінімум по тій що не сприймаю їх як автомобілі Ні, по які причині не купив до цього часу нову машину, якусь хоча б 2019 року. Якусь BMW X7 чи на крайняк Shkoda Octavia . ?
Litovets Опубліковано 18 Грудня, 2020 в 10:00 #18 Опубліковано 18 Грудня, 2020 в 10:00 1 минуту назад, Zheny@ сказал: Ні, по які причині не купив до цього часу нову машину, якусь хоча б 2019 року. Якусь BMW X7 чи на крайняк Shkoda Octavia . ? По тій же самій що і ти. Тому що ще не заробив стільки грошей. Але щось мені здається що розмова перетікає троха в інше русло.
Zheny@ Опубліковано 18 Грудня, 2020 в 10:09 #19 Опубліковано 18 Грудня, 2020 в 10:09 6 хвилин тому, Litovets сказано: По тій же самій що і ти. Тому що ще не заробив стільки грошей. Вот! Не кажи, що люди ПОВИННІ купувати лише нове і т.д. Люди купують те, що їм по кишені. А поки є на це попит, то чому я маю втратити можливість заробити на цьому, чи принаймні втратити! Назар явно дорожче хотів продати І продав би! А хтось хотів якомога дешевше купити і купив, бо Назар не знав реальної ціни! В сусідній темі 560Ті за 1000 цінять!
EROK Опубліковано 18 Грудня, 2020 в 10:10 #20 Опубліковано 18 Грудня, 2020 в 10:10 Только что, Zheny@ сказал: Сім'я, діти? Якщо нема - то навіть не встрявай. одружений. окремий будинок. постійне вкладання в ремонт. комуналка і тд. жінка без роботи поки все на собі без батьків. а за вище написаний зміст про машини. а хто казав за нові авто та ще й 2019 року та подібне? я собі старенького гольфа 2 розглядаю. з нашими то горе водіями на новому їздити то здається бред. кароч я поняв що ти любиш посперечатися та щось доказати. тому припиняю дискусію та вибачаюсь що спровокував.=)
Zheny@ Опубліковано 18 Грудня, 2020 в 10:15 #21 Опубліковано 18 Грудня, 2020 в 10:15 Щойно, EROK сказано: одружений. окремий будинок. постійне вкладання в ремонт. комуналка і тд. жінка без роботи поки все на собі без батьків. а за вище написаний зміст про машини. а хто казав за нові авто та ще й 2019 року та подібне? я собі старенького гольфа 2 розглядаю. з нашими то горе водіями на новому їздити то здається бред. кароч я поняв що ти любиш посперечатися та щось доказати. тому припиняю дискусію та вибачаюсь що спровокував.=) тут всі люблять срачі, не лише я. Я вів до того, що коли є якісь інші витрати і статті витрат, людина не стане гонитися за Інтелами 10 покоління, і відяхами 3080Ті! Розумієш про що я? Ти ж купив по своїм грошам відяху? От і люди купують по своїм. на роботі просить колега продати ноута. Вона сама без чоловіка виховує дитину-студентку. Вона не просить в мене їй даром його віддати - вона одразу не дорогого шукає. "нового я просто не потягну! Дитину вдягнути, їсти, квартира, іт.д!! А ще (не дописав, бо борда глюкнула), ті в кого гроші є, ніколи не скажуть, що вони у них є, і завжди будуть нити, типу мало! Тому якщо на старі комплектуючі є попит- то він і буде в ціні!
EROK Опубліковано 18 Грудня, 2020 в 10:31 #22 Опубліковано 18 Грудня, 2020 в 10:31 Только что, Zheny@ сказал: тут всі люблять срачі, не лише я. Я вів до того, що коли є якісь інші витрати і статті витрат, людина не стане гонитися за Інтелами 10 покоління, і відяхами 3080Ті! Розумієш про що я? Ти ж купив по своїм грошам відяху? От і люди купують по своїм. на роботі просить колега продати ноута. Вона сама без чоловіка виховує дитину-студентку. Вона не просить в мене їй даром його віддати - вона одразу не дорогого шукає. "нового я просто не потягну! Дитину вдягнути, їсти, квартира, іт.д!! А ще (не дописав, бо борда глюкнула), ті в кого гроші є, ніколи не скажуть, що вони у них є, і завжди будуть нити, типу мало! Тому якщо на старі комплектуючі є попит- то він і буде в ціні! Видно один одного не зрозуміли. Або я затупив.. Кому дійсно потрібен пк в межах 10-20к зможе собі дозволити. хоч може частинами збирати та подібне але збире. чи будь яка інша річ аналогічно. Якщо воно треба то банально підкопив грошей та купив. а от ось коли максимальна економія на всьому це вже діагноз. це прям як у мене на роботі керівництво. робочі пк настільки погані що кожен місяць або рідше в сервіс возять. а це лишні витрати котрі можна спрямувати на оновлення заліза. з часом вмовив та зібрав 2 пк по 6600грн і тепер хоч працювати можна без дискомфорту.
x9teen88 Опубліковано 18 Грудня, 2020 в 12:47 #23 Опубліковано 18 Грудня, 2020 в 12:47 3 часа назад, EROK сказал: Вставлю свої пять копійок. Гроші у людей є. скільки би хто не казав більшість людей на словах ох як важко,грошей немає. машини є. будинки є. речі купляють не з дешевих. айфони у багатьох(ну кредити кредитами но всерівно) мені всього 26 і я би не сказав що грошей немає. норм відяху і тд собі можу дозволити (бу) щось і нове машину по суті з часом теж. А те що грошей немає ну хай йдуть працювати... Я працюю і не скаржусь. у вас класична логічна помилка вижившого. просто ви бідних людей не бачите. в мене брат корпоративний діджей, такий багатий що в цьому році змушений продавати свої речі і влаштовуватись на роботу продавцем консультантом в магазин щоб платити хоча б за житло, про їжу там вже мова не йде. ті хто п**в гроші з бюджету ті при баблі - базара нема. але ось вам факт, є дуже хороша знайома яка вже не один десяток років на базарі торгує, а це сегмент для бідоти, так от вона розпродає все і буде закриватись бо ніхто нічого не купляє, бо грошей немає у населення, ало, які машини? у людей грошей вдягнутись немає. карантин оголив так сказать тили. в людей немає грошей вашпє, тарифи взагалі пісєц насяльніка. про шо ви говорите, які гроші? де? покажіть мені будь ласка, бохаті ви мої. я місяць валявся з короною і як наслідок двобічним запаленням, дякувати комусь хоч живий, потім ще місяць реабілітація. так багато заробив грошей за ці два місяці, татишо... аж бнв собі нову з салона взяв, потім проснувся правда.
EROK Опубліковано 18 Грудня, 2020 в 13:04 #24 Опубліковано 18 Грудня, 2020 в 13:04 Только что, x9teen88 сказал: у вас класична логічна помилка вижившого. просто ви бідних людей не бачите. в мене брат корпоративний діджей, такий багатий що в цьому році змушений продавати свої речі і влаштовуватись на роботу продавцем консультантом в магазин щоб платити хоча б за житло, про їжу там вже мова не йде. ті хто п**в гроші з бюджету ті при баблі - базара нема. але ось вам факт, є дуже хороша знайома яка вже не один десяток років на базарі торгує, а це сегмент для бідоти, так от вона розпродає все і буде закриватись бо ніхто нічого не купляє, бо грошей немає у населення, ало, які машини? у людей грошей вдягнутись немає. карантин оголив так сказать тили. в людей немає грошей вашпє, тарифи взагалі пісєц насяльніка. про шо ви говорите, які гроші? де? покажіть мені будь ласка, бохаті ви мої. я місяць валявся з короною і як наслідок двобічним запаленням, дякувати комусь хоч живий, потім ще місяць реабілітація. так багато заробив грошей за ці два місяці, татишо... аж бнв собі нову з салона взяв, потім проснувся правда. якщо на базарі стільки років то це скоріш її проблема. в чому проблема змінити професію? немає вакансій? не беруть? НІ! це все відговорки та лінь Змінити можна багато що. Я за 3 роки поміняв 4 роботи. найшов нормальне місце і вже 3-й рік поспіль працюю без проблем. і да я якраз теж консультат продавець і мене все влаштовує. на машини грошей немає? стільки ганяє трафіку що не порахуєш кількість. я в загальному. У мене батько ніби бідний. Сантехнік з плавучим графіком. і то має розвалюху жигуль (10-15тис. за жигу це смішні гроші)! Проти бідних людей нічого проти не маю, точніше нормальних людей. купа є моментів но це вже інше. а ті що бідні через лінь ну тут вибачте підніми сраку і почни робити щось. за тебе ніхто не піде і не зробить. Немає грошей? можливо у 10% населенення(просто припускаю) Корона взагалі не хочу це обговорювати,жопа повна. Те що ви захворіли прикро однак радий чути що виздоровіли та живі!
alexvvv Опубліковано 18 Грудня, 2020 в 13:11 #25 Опубліковано 18 Грудня, 2020 в 13:11 2 годин тому, Zheny@ сказано: тут всі люблять срачі, не лише я.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.