Перейти до змісту

[Архів] - Сімя зніме 2х кім кв р-н 26 шк

DaBass

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Зніму кватиру  2х кімнатну  в  р-н  26 школи ( дитина   ходить в  26 шк )   за  помірну ціну   бажано  з  холодильником  та пральною машинкою  розглянемо  всі   варіанти  .  фото   та   ціни  можно  на   Viber 0950740605    

Агенства  не   торбувати   тільки   від власників 

• Відповідей 65
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
1 hour ago, DaBass said:

за  помірну ціну

Який зараз діапазон «помірності» цін? 

Родичі мають двокімнатну на молоді, укомплектовану практично на 100%. Пустує вже більш ніж півроку, все ніяк руки не доходять зайнятися.

Опубліковано
18 часов назад, yu2007 сказал:

Який зараз діапазон «помірності» цін? 

Родичі мають двокімнатну на молоді, укомплектовану практично на 100%. Пустує вже більш ніж півроку, все ніяк руки не доходять зайнятися.

4000 + кп

• 2 тижня потому...
Опубліковано
В 08.10.2020 в 13:20, DaBass сказал:

4000 + кп

раджу тоді брати в кредит якщо є офіційні доходи, якраз будете платити приблизно стільки як за оренду

• 2 тижня потому...
Опубліковано
В 22.10.2020 в 12:43, MACCEN сказал:

раджу тоді брати в кредит якщо є офіційні доходи, якраз будете платити приблизно стільки як за оренду

якщо нехай платити по 250$ в місяць, 3000$ в рік. Квартира  в Луцьку середня ціна 25.000, виходить 8.5 років, але таких умов не існує, + відсотки + страхування + наше коливання $. 

Житло в кредит в нашій державі це боргова яма.    

Опубліковано
2 hours ago, Dedakeda said:

якщо нехай платити по 250$ в місяць, 3000$ в рік. Квартира  в Луцьку середня ціна 25.000, виходить 8.5 років, але таких умов не існує, + відсотки + страхування + наше коливання $. 

250$? Чоловік шукає 2-к за 4000, це лише 140$. А це вже десь 15 років.

Навіть не враховуючи відсотків, страхування і т.ін., 25К - це певно будуть голі стіни / без ремонту. Додати сюди ще по мінімуму ремонт, меблі, побуттехніку і тоді вже не 15, а років 25 знімати можна :)))

Опубліковано
2 часа назад, Dedakeda сказал:

Ви далекий від іпотечних кредитиів взагалі, причому тут долар?

ось вам простий приклад (не реклама) https://www.olx.ua/uk/obyavlenie/kvartira-v-rayon-vdrodzhennya-3-5-ts-22-m-kv-IDJHfOe.html#3226e0d309

ціна $15500х29 = 450 000 грн.

Далі платим перший внесок 113 000 грн.

Далі витрати на про все, виходять десь ще +20 000 грн.

Перший внесок  133 000 грн.

Далі остається сумма 337 000 

В місяць зі всіма там страховками грубо вийде 5000 грн. далі ставка нехай там виросте, але не більше 18% це буде десь грубо через рік два 7000 грн. до кінця строку вашого. Буде більше грошей швидше виплатите, відсотки нараховуються на залишок якби. 

Зивчайно вигідніше платити по 4000 грн в місяць дяді, чим за своє житло, в якому вже можна щось робити та планувати.

Зараз вже мінімальна зарплата буде 6000 грн. через пару років буде ще більше мінімалка, а оренда може зростати з кожним роком. 

Кредит в гривнях і валюта вас мало цікавить, тому якось така порада подумати що краще. Де взяти гроші на перший внесок, то вже можна при бажанні знайти.

Опубліковано
5 минут назад, yu2007 сказал:

250$? Чоловік шукає 2-к за 4000, це лише 140$. А це вже десь 15 років.

Навіть не враховуючи відсотків, страхування і т.ін., 25К - це певно будуть голі стіни / без ремонту. Додати сюди ще по мінімуму ремонт, меблі, побуттехніку і тоді вже не 15, а років 25 знімати можна :)))

Кому класно жити все життя на орендованому житлі, то його справа, дехто навіть до старості знімає житло, і якщо порахувати то ті люди більш в прогарі чим ті, які сидять в іпотеці.

Ітіть калатіть, люди знімають житло, за 4000 грн. можна якусь канюху знати з поламаними меблями, і це буде скоро така ціна среденя - стартова за оренду, гроші знецінюються якби. Колись за 4000 можна було б зняти свіжак ремонт євро і ліквідні квартрали, а зарз за 4000 грн. стартує хрущ з косметичним ремонтиком.

Опубліковано

1 hour ago, MACCEN said:

ось вам простий приклад

Гм, 22 м2 - це квартира? Ну ок тоді))

1 hour ago, MACCEN said:

4000 грн. стартує хрущ з косметичним ремонтиком

Людина шукає 2-кімнатну в потрібному йому районі з основною побуттехнікою за 4000 грн.

1 hour ago, MACCEN said:

Зивчайно вигідніше платити по 4000 грн в місяць дяді, чим за своє житло, в якому вже можна щось робити та планувати.

От скажи, ти сам зараз в іпотеці на своє житло? Пробував виплачувати іпотеку за схемою, яку ти описав, і паралельно ремонтувати та вмебльовувати квартиру? Скільки це буде тягнути щомісяця?

1 hour ago, MACCEN said:

В місяць зі всіма там страховками грубо вийде 5000 грн. далі ставка нехай там виросте, але не більше 18% це буде десь грубо через рік два 7000 грн. до кінця строку вашого. Буде більше грошей швидше виплатите, відсотки нараховуються на залишок якби

На залишок? Нічосі. За "класичною" схемою лише відсотки з 337 тисяч (при ставці 15% річних) складуть 4200 грн за перший місяць...

Опубліковано
6 часов назад, yu2007 сказал:

Гм, 22 м2 - це квартира? Ну ок тоді))

Людина шукає 2-кімнатну в потрібному йому районі з основною побуттехнікою за 4000 грн.

От скажи, ти сам зараз в іпотеці на своє житло? Пробував виплачувати іпотеку за схемою, яку ти описав, і паралельно ремонтувати та вмебльовувати квартиру? Скільки це буде тягнути щомісяця?

На залишок? Нічосі. За "класичною" схемою лише відсотки з 337 тисяч (при ставці 15% річних) складуть 4200 грн за перший місяць...

Так я зараз в іпотеці і дуже радий, тому що плачу чуть більше чим орендував би житло, тому якщо я навіть переплачу 100 квартир мене це мало хвилює, тому що живу вже і зараз і можу планувати. Я купив за 16 тис. хруща з косметичним ремонтом 33 кв. м. так це мало для сім'ї, але для старта цілком мене влаштовує.

Чому всі рахують відсотки, в Німеччині нормально взяти кредит на 30 років, це не на 10 навітьнавіть а 30. Я знаю людей які з двома дітьми живуть на орендованому житлі роками, і їм вже далеко за 40. І жити постійно в стресі що тобі скажуть пора з'їзжати, а в тебе діти в школу ходять поряд, садок, гуртки і т.д. + шмоткі перевозити і т.д. Я три рази переїзжав то це ще той квест. Краще вже я буду шукати де взяти за кредит, чим платити в нікуди гроші.

Опубліковано
8 годин тому, MACCEN сказано:

Ви далекий від іпотечних кредитиів взагалі, причому тут долар?

ось вам простий приклад (не реклама) https://www.olx.ua/uk/obyavlenie/kvartira-v-rayon-vdrodzhennya-3-5-ts-22-m-kv-IDJHfOe.html#3226e0d309

Люди шукають 2К квартиру а не малосімейку, загальною площею 22 м2. Приклад недоречний.

Опубліковано
31 минуту назад, MACCEN сказал:

Я купив за 16 тис. хруща з косметичним ремонтом 33 кв. м.

А тепер упустимо ваші хрущі і малосімейки.

Квартири як шукає ТС коштують 800-850 тис.

Це 8500 грн в місяць на 20 років. І ще 160000, які десь треба знайти + на техніку і меблі.

Опубліковано
2 часа назад, volks сказал:

Це 8500 грн в місяць на 20 років. І ще 160000, які десь треба знайти + на техніку і меблі.

Кожному своє, комусь краще жити в орендованому житлі, комусь пошарпаному але краще своєму, в мене знайомі на матрасі та голих стінах три роки жили в новобудові з малою дитиною.

Але зараз ті часи згадують з ностальгією, бо тоді радувались всьому тому що на новий рік чи прото так хтось з друзів то стола старого притарабанить то ще там щось з меблів і т.д. І кажуть що на перший новий рік на плитці на двух табуретках міні яка стояла наготовили стільки їжі що зараз на сучасній кухні вже й не пам'ятають коли стільки готовили.

Зараз у них ремонт і все ОК. 

Тому просто треба вирішувати для себе що краще, вже жити в двох кімнатній і чужій чи вже в однокімнатній але своїй.

Опубліковано
3 часа назад, volks сказал:

можна подумати коли орендуєш не шукаєш грошей?

Коли я знімав то була такса вже від 2500-3000 грн. Зараз скажем так станадарт від 4000 грн. 

Тоді давайте подумаємо скільки буде коштувати оренда через рік-два, напевно вже буде стандарт від 6000-8000 грн. 

Якраз вийде те саме що платити по кредиту й орендувати житло.

PS: Я нікого не агітую просто показую що є варіанти, і скажу так, якщо тому, хто зараз орендує запропонувати кредит в місяць за 3000 грн. на 20 років кредит, люди візьмуть з радістю, нехай виплатиш 10 квартир, але всі розуміють що ці 3000 грн. скоро буде пшик, один раз на пивко сходити. 

Опубліковано
10 минут назад, MACCEN сказал:

нікого не агітую просто показую що є варіанти, і скажу так, якщо тому, хто зараз орендує запропонувати кредит в місяць за 3000 грн. на 20 років кредит,

Звичайно, що візьме. Залишилось знайти того, хто продасть квартиру за 3000 в місяць на 20 років без першого внеску.

40 минут назад, MACCEN сказал:

Тому просто треба вирішувати для себе що краще, вже жити в двох кімнатній і чужій чи вже в однокімнатній але своїй.

В орендованій не жив, але все життя прожив з батьками в однокімнатній і такого своїм дітям не хочу, щоб не мали власної кімнати.

47 минут назад, MACCEN сказал:

мене знайомі на матрасі та голих стінах три роки жили в новобудові з малою дитиною.

Але зараз ті часи згадують з ностальгією,

І я так прожив 3 роки. Правда з диваном і шторою замість дверей в туалет. Ну його в одне місце таку ностальгію

Опубліковано
32 хвилин тому, MACCEN сказано:

але всі розуміють що ці 3000 грн. скоро буде пшик, один раз на пивко сходити. 

Не всі, я людям пояснюю але вони не вірять :)

https://board.lutsk.ua/topic/152716-chto-budet-s-dengami-kurs-baksa-depozityi-i-td/

Опубліковано
18 минут назад, volks сказал:

Звичайно, що візьме. Залишилось знайти того, хто продасть квартиру за 3000 в місяць на 20 років без першого внеску.

В орендованій не жив, але все життя прожив з батьками в однокімнатній і такого своїм дітям не хочу, щоб не мали власної кімнати.

І я так прожив 3 роки. Правда з диваном і шторою замість дверей в туалет. Ну його в одне місце таку ностальгію

Все від вас залежить чи жити вашим дітям в однокімнатній квартирі чи в великому будинку.

У кожного своя думка, моя така, краще купити вже жигуля і їздити вже, чим роками збирати на Мерседеса.

Опубліковано
1 минуту назад, MACCEN сказал:

Все від вас залежить чи жити вашим дітям в однокімнатній квартирі чи в великому будинку.

У кожного своя думка, моя така, краще купити вже жигуля і їздити вже, чим роками збирати на Мерседеса.

а можна взяти фольца чи рено :rolleyes:

Опубліковано
3 хвилин тому, MACCEN сказано:

Жигуля можна купити вже а їздити, як повезе. Щоб жигуть їздив його ремонтувати треба частіше, як Мерседес.

Опубліковано
14 минут назад, MACCEN сказал:

У кожного своя думка, моя така, краще купити вже жигуля

Хрущ - це не Жигуль, а ржавий гнилий Смарт, а малосімейка - це взагалі мотоцикл з кабіною.

Опубліковано
2 минуты назад, $ΩLΩMΩN сказал:

Таке враження, що потрапив на форум олігархів. В усіх є сума на руках для купівлі квартири в новобудові + ремонт + меблі + техніка ?

тож це інтернет тут можна мнити себе ким хочеш :)

судячи по деяким тут то Ахмєтом то бідняк. всім одразу подавай новобудову, хату і т.д.

Опубліковано

Вважаю: в даний час в країні немає  доступної іпотечної програми. Свого часу  (2006) брав іпотеку у валюті, з пільгою банку та під програму молодіжного кредитування.Платив щомісяно небагато, міг більше, але по дурості не закрив достроково кредит. Потім бакс по 8, потім по 20-27, рефінансування кредиту в гривню під 14,5%.  Зараз доплачую... І це ще можна рахувати гарні умови. :)

В сьогоднішніх умовах треба бути дуже впевненим, щоб самотужки влазити в іпотечну програму (надіятись на власне здоровя, стабільну фінансову ситуацію у родині та країні та здешевлення ставок на іпотечне кредитування).

От навскидку перша ссилка з гугла по запиту іпотека-2020 --> жми

Опубліковано
11 минут назад, Slavco сказал:

Вважаю: в даний час в країні немає  доступної іпотечної програми. Свого часу  (2006) брав іпотеку у валюті, з пільгою банку та під програму молодіжного кредитування.Платив щомісяно небагато, міг більше, але по дурості не закрив достроково кредит. Потім бакс по 8, потім по 20-27, рефінансування кредиту в гривню під 14,5%.  Зараз доплачую... І це ще можна рахувати гарні умови. :)

В сьогоднішніх умовах треба бути дуже впевненим, щоб самотужки влазити в іпотечну програму (надіятись на власне здоровя, стабільну фінансову ситуацію у родині та країні та здешевлення ставок на іпотечне кредитування).

От навскидку перша ссилка з гугла по запиту іпотека-2020 --> жми

Так думати то з орендою теж саме, маєш гроші живеш, нема йдеш лісом.

Але в нас законодавство поки ще захищає всіх, тому банку буде важко виселити сім'ю де є неповнолітні діти в нікуди, тому будуть робити все щоб ти не збанкрутував.

В США то пофіг викидають на УРА.

Опубліковано
21 минуту назад, $ΩLΩMΩN сказал:

Таке враження, що потрапив на форум олігархів. В усіх є сума на руках для купівлі квартири в новобудові + ремонт + меблі + техніка ?

А ти також думав, що тут одні крєвєткі сидять?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...