Перейти до змісту

Сигналізація Ajax (продаж, налаштування, встановлення)

frv

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Пропоную продаж, встановлення і налаштуання на телефон, планшет сигналізації Ajax.
Сигналізація безпровідна, легко встановлюється і налаштовується. Працює бездоганно
на відміну від аналогів. Гарантія на обладнання 24 місяці. Всі охоронні фірми підключають на пульт.
Перерахую деякі переваги:
1. Бездротова. Зв’язок централі з пристроями на відкритій місцевості можливий на відстані до 1200м.
Завдяки підсилювачам сигналу можна покривати площу до 35 км2 (Легко вписується в приміщення з ремонтом,
економія на кабелях, швидкий монтаж і можливість перенесення на інший об’єкт).
2. Автономна. Централь працює до 16 год на вбудованих акумуляторах при відсутності живлення. Заряду
батарейок вистачає на 5-7 років роботи датчиків. Для передачі сигналу використовуються Ethernet, Wifi, 2G/3G, Lte.
3. Доступна. Працездатність, заряд і стан кожного датчика відображається в смартфоні або планшеті.
Постановка на охорону, зняття з охорони, тривожна кнопка і управління іншими пристроями теж доступні з мобільного
додатку.
4. Асортимент Ajax постійно поповнюється новими пристроями, які допомагають контролювати безпеку вашого життя
(датчики затоплення, датчики задимлення, пожежі і чадного газу, розумна розетка та інші). Це допомагає організовувати
сценарії автоматизації роботи і мінімізувати витрати.
5. Централь (hub) Ajax працює під керуванням ОС Malevich, що використовується в космічній галузі і фактично є недосяжною
для вірусів і незламною для зловмисників. Її неможливо непомітно вимкнути, зняти з кріплення. Вона не боїться перехвату
радіосигналу, підміни або глушіння, має два власних канали зв’язку Jeweller i Wings.
6. Визнання. Український стартап нині продається в 90 країнах світу і є визнаним лідером у світі безпровідних сигналізацій.

Повний перелік датчиків, централей (hub), стартових комплектів і актуальних цін можна відслідковувати на офіційному сайті:
StarterKit містить найнеобхідніше для захисту від проникнення в приміщення: датчик відчинення дверей, датчик руху,
брелок із тривожною кнопкою та хаб, що керує системою. Вони виявляють зловмисника й миттєво передають сигнал
тривоги вам і охоронній компанії.

Ціни на стартові комплекти:

StarterKit -5699 грн

StarterKit Plus - 8199 грн

StarterKit Cam - 8299 грн

StarterKit Cam Plus - 10699 грн

Plus - означає, що хаб може використовувати wifi зєднання з роутером
Cam - датчик руху обладнаний фотокамерою, а хаб передає зображення

Додаткове обладнання:

DoorProtect - 749 грн
(датчик відкриття)

DoorProtect Plus - 1019 грн
(відкриття, вібрація, нахил)

MotionProtect - 1019 грн
(ІЧ датчик руху із захистом для тварин)

MotionProtect Plus- 1599 грн
(комбінований ІЧ датчик руху та мікрохвильовий датчик)

CombiProtect - 1599 грн
(комбінований ІЧ датчик руху та датчик розбиття скла)

GlasProtect - 1149 грн
(датчик розбиття скла)

MotionProtect Curtain - 1299 грн
(ІЧ датчик руху з лінзою типа штора)

MotionProtect Outdoor - 3149 грн
(зовнішній ІЧ датчик)

LeaksProtect - 899 грн
(датчик протікання води)

FireProtect - 1349 грн
(датчик диму та температури)

FireProtect Plus- 2049 грн
(датчик диму, температури та чадного газу)

ReX - 2199 грн
(бездротовий підсилювач сигналу)

HomeSiren - 1149 грн
(внутрішня сирена)

StreetSiren - 2249 грн
(внутрішня сирена)

Soket - 1099 грн
(бездротова розумна розетка)

KeyPad - 1589 грн
(бездротова сенсорна клавіатура)

WallSwitch - 789 грн
(модуль автоматизації електроприладів 110-240В)

Relay - 789 грн
(модуль автоматизації електроприладів 7-24В)

Луцьк:
097-098-08-78 Олександр
050-530-05-48 Костянтин

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Up. Сигналізація може поступупово трансформуватись в систему розумний дім. Наразі розумна розетка socket допоможе дистанційно керувати пристроями підключеними до неї потужністю до 2.5 кВт (модеми, роутери, хлібопічка, праска, комп, телевізор), wallswitch допоможе включити/виключити  все що споживає більше 2.5 кВт, а relay  реалізує такі ж дії з пристроями, що живляться від 7 до 24 вольт.

• 2 тижня потому...
Опубліковано
В 20.10.2020 в 15:53, frv сказал:

Up. Сигналізація може поступупово трансформуватись в систему розумний дім. Наразі розумна розетка socket допоможе дистанційно керувати пристроями підключеними до неї потужністю до 2.5 кВт (модеми, роутери, хлібопічка, праска, комп, телевізор), wallswitch допоможе включити/виключити  все що споживає більше 2.5 кВт, а relay  реалізує такі ж дії з пристроями, що живляться від 7 до 24 вольт.

а як щодо захисту системи від хакерів є якісь сертифікати?

Опубліковано
6 годин тому, MACCEN сказано:

а як щодо захисту системи від хакерів є якісь сертифікати?

А які бувають сертифікати захисту систем від хакерів? Є нагороди, є відповідність стандартам охоронної сигналізаціі, я якось не задавав ні собі, ні виробнику таке питання. 

Опубліковано

Є спеціальні фірми які перевіряють софт на взлом наприклад по методології owasp, мені просто цікаво стало, зараз кібер безпека це все скажем так

Опубліковано

До мого повідомлення, думаю ніхто і не чув про ос Малевич, тому що вона не є предметом загального користування. Я теж не чув про те, щоб хтось, колись, хакнув супутник. Система дає доступ лише до довідкових даних і до деяких параметрів приладів. У користувача нема можливості увійти в систему, щоб щось змінити. Я навіть не можу взнати, який процесор використовує система і яким об'ємом пам'яті оперує. Хоча, думаю, розробники системи знають, як її хакнути.

Опубліковано

Вітя, за рабінович не знаю, але в нашій країні можливо все. :)

Мені вона імпонує тим, що вона дає можливість дистанційно керувати пристроями (бойлер, котел, світло, будь-що) і все в одному додатку. Хоча люди зазвичай купують як звичайну сигналізацію.

Опубліковано

Серну в темі :)

штука дійсно прикольна. Ставив на чотирьох площадках з технікою, але не в якості основної охоронної системи (бо все на "отшибі" - і поки хтось приїде, то й не буде чого приїжджати), а в якості спрощення життя сторожам,  і щоб відповідальні за площадку меньше переживали що сторожа сплять :) . типу завила сирена - сторож пробігся, подивився. А відповідальний за те все може глянути по сигналу смартфона через відеоспостереження що там робиться (відеоспостереження певних виробників теж інтегрується в аякс). Прикольна система іще тим що можна іч бар"єрами периметру прострелювати великі відстані без додаткового гіморою. 

Знаю випадок коли цими ж іч бар"єрами ставок по периметру обійшли, щоб місцеві ночами не бракон"єрили. Чим іншим можна таке зробити без кілометрів дротів?

P.S. жеби ТС не думав що я конкурент - я то робив за зп :)

Опубліковано
39 хвилин тому, Revolver сказано:

який саме датчик використовували, що реально 1км?

ем... ви перечитайте іще раз повідомлення, ви не так зрозуміли. "без кілометрів дротів" це на весь об"єкт а не на один бар"єр :)

Опубліковано
1 година тому, Revolver сказано:

який саме датчик використовували, яку відстань він може покрити?

там ік бар"єр один ніби в аякса - до 100 метрів ззовні до 300 метрів в приміщенні. а дальність сигналу до модуля управляння до 800 метрів без підсилювача. це по моїх площадках. по ставках - це я чув що реалізували таку схему, як саме практично реалізували - я не в курсі, я не брав участь у тому

Опубліковано

Мабуть трохи не так: аякс ще не має власного іч бар'єра на 100м (outdoor працює від 3 до 15м і охоплює кут 90°), проте на ринку є іч бар'єр laser f2, який містить в собі ajax door protect, яким і покривають великі відстані. Laser f2 працює від 4 крон, яких,  вроді як, має вистачати на рік.

Опубліковано
15 хвилин тому, frv сказано:

Мабуть трохи не так: аякс ще не має власного іч бар'єра на 100м (outdoor працює від 3 до 15м і охоплює кут 90°), проте на ринку є іч бар'єр laser f2, який містить в собі ajax door protect, яким і покривають великі відстані. Laser f2 працює від 4 крон, яких,  вроді як, має вистачати на рік.

ну це скоріше деталі. хтось (чи сам аякс) допиляв чужий бар"єр щоб він дружив з аяксом. дружить з протоколом, виконує функції, а чи має право назватися аяксом - якось пофік :)

Опубліковано
1 хвилина тому, vampirich сказано:

ну це скоріше деталі. хтось (чи сам аякс) допиляв чужий бар"єр щоб він дружив з аяксом. дружить з протоколом, виконує функції, а чи має право назватися аяксом - якось пофік :)

Це типа: я купив ковбасу, а є там м'ясо чи нема, якось пофік! :)

Справа в тому, що аякс робить ставку на якість і інтелект, а чи інші виробники до цього йтимуть - побачимо. Серед іч бар'єрів поважають Optex.

Опубліковано

може я так. Але прямокутну площадку 40*40 метрів то саме простіше було тими бар"єрами  "огородити"

ітого в різних місцях 10 бар"єрів стоїть. поки тільки батарейки міняю, скарг немає. час покаже 

Але за стільки часу аякс дійсно міг власну таку приблуду почати робити...

Опубліковано
1 година тому, vampirich сказано:

може я так. Але прямокутну площадку 40*40 метрів то саме простіше було тими бар"єрами  "огородити"

ітого в різних місцях 10 бар"єрів стоїть. поки тільки батарейки міняю, скарг немає. час покаже 

Але за стільки часу аякс дійсно міг власну таку приблуду почати робити...

На сайті є можливість залишити пропозицію і проголосувати за ті пропозиції, що виклали інші дописувачі. Там очі розбігаються від того, що пропонують.

Мені, наприклад, не вистачає gps-датчика руху чи якоїсь іншої приблуди, щоб можна було машину (що стоїть під під'їздом або неподалік) теж поставити 

на сигналізацію. 

Опубліковано

Акційна пропозиція:

Безкоштовне налаштування і встановлення сигналізації  Ajax.

Термін дії пропозиції - до 11.11.2020

Опубліковано

Централь при постановці на сигналізацію перевіряє чи закриті двері на яких встановлений датчик відкриття?

Бо я чув, що багато сигналізацій такого типу не перевіряють датчик дверей/вікон при постановці на сигналізацію. Тобто двері можуть бути відкриті а на сигналізацію стане.

Опубліковано

Є така опція, при включенні якої, власнику висвітлюється попередження, що незакриті такі то датчики. Далі вже на свій розсуд ставити на сигналізацію чи ні. Це може бути і вікно, і двері, і знятий з кріплення якийсь із датчиків.

• 1 місяць потому...
  • 2 місяця потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...