Перейти до змісту

Куплю материнську плату та БЖ

Рекомендовані повідомлення

Материнську плату запропонуйте хто має для сокетів АМ2/АМ2+/АМ3, память ДДР2 4 слоти. Є зараз пропозиція Gigabyte GA-MA790X-UD3P вирішив може в хтось аналог якийсь має, може ціна цікавіша знайдеться. 

БЖ треба на 600 ват зі 120мм кулером і що головне живлення проца треба щоб було 8 пін. Тобто хороший, добротний блок. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, reklamist сказал:

БЖ треба на 600 ват зі 120мм кулером і що головне живлення проца треба щоб було 8 пін. Тобто хороший, добротний блок. 

Запропоную хороший добротний блок

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, reklamist сказано:

Материнську плату запропонуйте хто має для сокетів АМ2/АМ2+/АМ3, память ДДР2 4 слоти. Є зараз пропозиція Gigabyte GA-MA790X-UD3P вирішив може в хтось аналог якийсь має, може ціна цікавіша знайдеться. 

по мамці, щось було. Навіть була гібридна ДДР2 + ДДр3

Гляну, що дома є. Комплекти були.

Бюджет окресли?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, Litovets сказал:

Блок справді хороший та добротний, вистачило фото, текст навіть не читав бо злякався що ціна як в ламборджині... Почім?)) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, Zheny@ сказал:

Бюджет окресли?

До 700-800 грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Повний комплект як з магазину, в користуванні з зими 2019го, привезений з за бугра. За 1400 грн. віддам. Новий коштував в магазині 2500-2600. Зараз вроді ще продаються але троха дешевше.

Собі хочу повністю модульний сісонік.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

51 хвилин тому, reklamist сказано:

До 700-800 грн

ок. гляну, що є і відпишу. а краще, номер кинь в приват

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

При теперішній кризі така вартість для мого бюджету трохи зависока. Я орієнтувався на класику хороших блоків, чіфтеки та аналогічні, не настільки модні. Ну й по памяті ціна на блоки була близькою до пропорції гривня за 1 ватт, тобто для шістьсот ватного в районі 600-700 грн. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@reklamist а чому має бути ДДР2?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

17 годин тому, reklamist сказано:

Це в районі 600-800-900-1200 грн.

Рахуй від 1 грн/Вт

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, Zheny@ сказал:

Це в районі 600-800-900-1200 грн.

Рахуй від 1 грн/Вт

Так, я на цю пропорцію і орієнтувався, то я дотого що 1400 рараз трохи не по кишені. 

Друга ДДР тому що мамка здохла і треба дитині оживити комп меншою кров'ю. А 3й сокет дає перспективу апгрейду в майбутньому. 

Але є таке але. Дитина свій апгрейд почучуть вже скуповує, тобто ДДР4 лежить в шухлядці і чекає зоряного часу. Отже якщо існує материнка яка одночасно підтримуватиме ддр4, ам2(бо такий проц стоїть зараз) і ам3 щоб таким потім апгрейдити то теж можна розглянути. Якщо чесно то я сумніваюсь що є материнки що підтримуватимуть лінійку від АМ2 до 4. 

Бо поки найоптимальніший варіант моделі яку вказав в першому пості цієї теми. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Материнка придбана, ще лишається незакритим питання блока живлення. Може хто щось має. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...