Перейти до змісту

Куплю материнську плату та БЖ

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Материнську плату запропонуйте хто має для сокетів АМ2/АМ2+/АМ3, память ДДР2 4 слоти. Є зараз пропозиція Gigabyte GA-MA790X-UD3P вирішив може в хтось аналог якийсь має, може ціна цікавіша знайдеться. 

БЖ треба на 600 ват зі 120мм кулером і що головне живлення проца треба щоб було 8 пін. Тобто хороший, добротний блок. 

Опубліковано
1 час назад, reklamist сказал:

БЖ треба на 600 ват зі 120мм кулером і що головне живлення проца треба щоб було 8 пін. Тобто хороший, добротний блок. 

Запропоную хороший добротний блок

Опубліковано
1 година тому, reklamist сказано:

Материнську плату запропонуйте хто має для сокетів АМ2/АМ2+/АМ3, память ДДР2 4 слоти. Є зараз пропозиція Gigabyte GA-MA790X-UD3P вирішив може в хтось аналог якийсь має, може ціна цікавіша знайдеться. 

по мамці, щось було. Навіть була гібридна ДДР2 + ДДр3

Гляну, що дома є. Комплекти були.

Бюджет окресли?

Опубліковано
2 часа назад, Litovets сказал:

Блок справді хороший та добротний, вистачило фото, текст навіть не читав бо злякався що ціна як в ламборджині... Почім?)) 

Опубліковано

Повний комплект як з магазину, в користуванні з зими 2019го, привезений з за бугра. За 1400 грн. віддам. Новий коштував в магазині 2500-2600. Зараз вроді ще продаються але троха дешевше.

Собі хочу повністю модульний сісонік.

Опубліковано

При теперішній кризі така вартість для мого бюджету трохи зависока. Я орієнтувався на класику хороших блоків, чіфтеки та аналогічні, не настільки модні. Ну й по памяті ціна на блоки була близькою до пропорції гривня за 1 ватт, тобто для шістьсот ватного в районі 600-700 грн. 

Опубліковано
17 годин тому, reklamist сказано:

Це в районі 600-800-900-1200 грн.

Рахуй від 1 грн/Вт

Опубліковано
1 час назад, Zheny@ сказал:

Це в районі 600-800-900-1200 грн.

Рахуй від 1 грн/Вт

Так, я на цю пропорцію і орієнтувався, то я дотого що 1400 рараз трохи не по кишені. 

Друга ДДР тому що мамка здохла і треба дитині оживити комп меншою кров'ю. А 3й сокет дає перспективу апгрейду в майбутньому. 

Але є таке але. Дитина свій апгрейд почучуть вже скуповує, тобто ДДР4 лежить в шухлядці і чекає зоряного часу. Отже якщо існує материнка яка одночасно підтримуватиме ддр4, ам2(бо такий проц стоїть зараз) і ам3 щоб таким потім апгрейдити то теж можна розглянути. Якщо чесно то я сумніваюсь що є материнки що підтримуватимуть лінійку від АМ2 до 4. 

Бо поки найоптимальніший варіант моделі яку вказав в першому пості цієї теми. 

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...