Zheny@ Опубліковано 15 Вересня, 2020 в 19:32 #1 Опубліковано 15 Вересня, 2020 в 19:32 Інгредієнти:1 кг слив венгерок – перемолоти на м'ясорубці, без кісточок. 2ст л насіння кропу. (самі зернинки, вони такі пахучі!! ) 1ст л перцю червоного пекучого. Типу чилі. (хто має свій мелений, то гуд, я купував у пачці) 3 ч л коріандру меленого 1 ст л солі 150-200 г цукру (залежить від слив, солодкі - менше цукру, кисліші, то більше. Хоча загалом, варто куштувати на смак, щоб вгадати собі пропорцію!) 2-3 зубки часнику (+ - стандартні) Приготування:Все варити на малому вогні 20 хв. За 5 хв до готовності додати мелений (товчений) часник. Розкласти в стерилізовані гарячі банки і закрити кришками. Зберігати в холодильнику. (це, нарешті!, той рецепт, який реально зайшов! )
AnimaNoir Опубліковано 16 Вересня, 2020 в 06:39 #2 Опубліковано 16 Вересня, 2020 в 06:39 Ще б фото готового продукту зацінити)
TARAS96 Опубліковано 16 Вересня, 2020 в 19:08 #3 Опубліковано 16 Вересня, 2020 в 19:08 12 годин тому, AnimaNoir сказано: Ще б фото готового продукту зацінити) Краще взяти пива, мяса і йти до нього куштувати
Zheny@ Опубліковано 16 Вересня, 2020 в 20:21 Автор #4 Опубліковано 16 Вересня, 2020 в 20:21 1 година тому, TARAS96 сказано: Краще взяти пива, мяса і йти до нього куштувати Гарна ідея! Але пива я п'ю дуже багато. Як і м'яса їм.
MACCEN Опубліковано 17 Вересня, 2020 в 08:22 #5 Опубліковано 17 Вересня, 2020 в 08:22 12 часов назад, Zheny@ сказал: Гарна ідея! Але пива я п'ю дуже багато. Як і м'яса їм. куди втебе те "багато" влазить?
Zheny@ Опубліковано 17 Вересня, 2020 в 08:36 Автор #6 Опубліковано 17 Вересня, 2020 в 08:36 14 хвилин тому, MACCEN сказано: куди втебе те "багато" влазить? в пузо
Zheny@ Опубліковано 23 Вересня, 2020 в 09:13 Автор #8 Опубліковано 23 Вересня, 2020 в 09:13 2 хвилин тому, Yarchik сказано: Продай банку? я так дам скуштувати.
Zheny@ Опубліковано 23 Вересня, 2020 в 09:14 Автор #9 Опубліковано 23 Вересня, 2020 в 09:14 бо вчора ще слив купив на порцію.
Yarchik Опубліковано 23 Вересня, 2020 в 09:33 #10 Опубліковано 23 Вересня, 2020 в 09:33 Багато років тому вперше скуштував мариновані сливки. Був ошелешений пікантністю і незвичністю смаку, саме як сливки. Потім спробував туніський 40° лікер "Thibarine", смак якого ну дуже нагадував ті мариновані сливки (тібарін робиться з фініків - мабуть, вони якісь далекі родичі слив ). Тепер цікаво: а що ж ти зумів таке витворити з тих сливок?
Zheny@ Опубліковано 23 Вересня, 2020 в 09:37 Автор #11 Опубліковано 23 Вересня, 2020 в 09:37 1 хвилина тому, Yarchik сказано: Багато років тому вперше скуштував мариновані сливки. Був ошелешений пікантністю і незвичністю смаку, саме як сливки. Потім спробував туніський 40° лікер "Thibarine", смак якого ну дуже нагадував ті мариновані сливки (тібарін робиться з фініків - мабуть, вони якісь далекі родичі слив ). Тепер цікаво: а що ж ти зумів таке витворити з тих сливок? Мариновані сливки обожнюю також. завтикав, зробити (в сезон), хоча ще не пізно, але потрібно мати де тримати. Льох, чи прохолодне місце. Рецепт маю (десь був) , навіть. А щодо соусу, то кажу, дам банку, скуштуєш. Хоча, питання в продуктах ~50 грн (сливи і спеції) і в часі ~60 хв.
Yarchik Опубліковано 23 Вересня, 2020 в 09:48 #12 Опубліковано 23 Вересня, 2020 в 09:48 8 хвилин тому, Zheny@ сказано: Хоча, питання в продуктах ~50 грн (сливи і спеції) і в часі ~60 хв. Знаєш анекдот: чому чоловіки не люблять готувати? Бо всі рецепти починаються словами "Візьміть ЧИСТУ каструлю". Перший пункт твого рецепту - "перемолоти на м'ясорубці". І тут я зловив себе на думці: в мене вдома нема м'ясорубки! Ні ручної, ні електричної... Ну і плюс фрази типу "за 5 хвилин до готовності..." вводять мене в ступор: а коли в нього готовність? Тому я довірюся професіоналу
Zheny@ Опубліковано 23 Вересня, 2020 в 09:52 Автор #13 Опубліковано 23 Вересня, 2020 в 09:52 1 хвилина тому, Yarchik сказано: Знаєш анекдот: чому чоловіки не люблять готувати? Бо всі рецепти починаються словами "Візьміть ЧИСТУ каструлю". Перший пункт твого рецепту - "перемолоти на м'ясорубці". І тут я зловив себе на думці: в мене вдома нема м'ясорубки! Ні ручної, ні електричної... Ну і плюс фрази типу "за 5 хвилин до готовності..." вводять мене в ступор: а коли в нього готовність? Тому я довірюся професіоналу м'ясорубка / блендер / комбайн. Стосовно готовності, то там все ж чіткко сказано Все варити 20 хв. За 5 хв до готовності . Тобто, від моменту закипання, має пройти 15 хв. після чого додати потрібний інгредієнт. добре, то все лірика. Набереш мене якось, домовимося де зустрінемося, я тобі баночку спрезентую.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.