Перейти до змісту

Фінансова допомога

Єретик

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Помітив, що блокуютсья платежі,  які я відправляю через додатки аваль і приват24. Походу закон про фінмоніторинг у дії. Цікаво, як тепер потребуючим людям можна здійснювати збір коштів?

Опубліковано
1 година тому, $ΩLΩMΩN сказано:

Помітив, що блокуютсья платежі,  які я відправляю через додатки аваль і приват24. Походу закон про фінмоніторинг у дії. Цікаво, як тепер потребуючим людям можна здійснювати збір коштів?

ти про що взагалі?

Опубліковано
5 хвилин тому, Zheny@ сказано:

ти про що взагалі?

Останні випадок, хотів перекинути кошти з додатка Аваль на рахунок Приват, щоб допомогти людині. Банк платіж заблокував.

Рахунок брав звідси.

https://kivertsi.rayon.in.ua/news/277603-riatuvalnik-z-sarn-potrebue-dopomogi-nebaiduzhih

Знаю інші подібні випадки.

Опубліковано
9 хвилин тому, $ΩLΩMΩN сказано:

Останні випадок, хотів перекинути кошти з додатка Аваль на рахунок Приват, щоб допомогти людині. Банк платіж заблокував.

Рахунок брав звідси.

https://kivertsi.rayon.in.ua/news/277603-riatuvalnik-z-sarn-potrebue-dopomogi-nebaiduzhih

Знаю інші подібні випадки.

Новина відома, може бути таке, що банк блокує надходження, коли їх "забагато" або "зачасто".

Варто взнати на 3700

Опубліковано
Щойно, Zheny@ сказано:

Новина відома, може бути таке, що банк блокує надходження, коли їх "забагато" або "зачасто".

Варто взнати на 3700

Не хочу дзвонити, бо ще мою картку заблокують. Тому то і створив тему, може хтось знає і підскаже.

Опубліковано
2 хвилин тому, Zheny@ сказано:

А це схуялі?

Подумають, що я нервовий або занадто цікавлюсь законом про фінмоніторинг.

Крім того, за нормами НБУ підозрілими слід вважати операції, якщо клієнт:

....

- нервує без видимих причин або проявляє нетипову поведінку;

- демонструє незвичну зацікавленість вимогами законодавства у сфері фінмоніторингу чи внутрішніх документів банку з цих питань;

- незвично та надмірно виправдовує або пояснює фінансову операцію, підкреслюючи відсутність будь-яких зв'язків із незаконною діяльністю тощо.

Джерело: https://www.budgetnyk.com.ua/news/3723-fnmontoring-koli-bank-moje-zablokuvati-rahunok

Опубліковано
2 хвилин тому, $ΩLΩMΩN сказано:

Подумають, що я нервовий або занадто цікавлюсь законом про фінмоніторинг.

Крім того, за нормами НБУ підозрілими слід вважати операції, якщо клієнт:

....

- нервує без видимих причин або проявляє нетипову поведінку;

- демонструє незвичну зацікавленість вимогами законодавства у сфері фінмоніторингу чи внутрішніх документів банку з цих питань;

- незвично та надмірно виправдовує або пояснює фінансову операцію, підкреслюючи відсутність будь-яких зв'язків із незаконною діяльністю тощо.

Джерело: https://www.budgetnyk.com.ua/news/3723-fnmontoring-koli-bank-moje-zablokuvati-rahunok

:facepalm:

Опубліковано
6 minutes ago, $ΩLΩMΩN said:

а якщо висловлює занепокоєність що його персональні дані можуть бути успішно пройобані і опиняться в загальному доступі - точно порохобот

Опубліковано
2 годин тому, $ΩLΩMΩN сказано:

Помітив, що блокуютсья платежі,  які я відправляю через додатки аваль і приват24.

всі платежі, чи платежі окремим людям?

Якщо всі - тоді варто таки взнати в банку, чому такий інтерес до вашої персони.

Я щотижня отримую платежі, в т.ч. з-за кордону - жодних питань, щоправда, банк попередив - про всяк випадок, розбивати на суми до 4800 грн. що не зовсім зручно, але значно дешевше ніж знімати готівку з іноземної картки в наших банкоматах.

P.S. Навіть анонімною карткою - платежі проходять туди-сюди без питань, але, умова та сама - до 4800 грн.

Опубліковано

Подзвони в банк уточни причину. В мене таке було коли банк хотів шоб я оновив свої дані, теж блокували всі платежі на картки інших банків. Сходив у відділення з паспортом і розблокували.

Опубліковано
40 хвилин тому, Bliksss сказано:

всі платежі, чи платежі окремим людям?

Окремим людям. В основному коли читаю новини з проханням про допомогу. Я платежі невеликі роблю.

Опубліковано

якщо ви і з привата і з аваля намагалися перекинути на одну й ту ж картку - то проблема скоріше не у вас, а щось з карткою отримувача

Опубліковано
7 хвилин тому, $ΩLΩMΩN сказано:

Окремим людям. В основному коли читаю новини з проханням про допомогу.

тоді не дивно.

Опубліковано
9 хвилин тому, vampirich сказано:

якщо ви і з привата і з аваля намагалися перекинути на одну й ту ж картку - то проблема скоріше не у вас, а щось з карткою отримувача

фінмоніторинг?

Опубліковано
1 година тому, Zheny@ сказано:

може бути таке, що банк блокує надходження, коли їх "забагато" або "зачасто".

Сам себе процитую.

Банк міг блоканути карту отримувача. Могли перелімітити, хоча БАнк каже, що ліміту немає. Або в се ж занадто часті перекази.

Опубліковано

@$ΩLΩMΩN

Банк сказав (я це за тебе зробив)

Цитувати

Потрібно перевіряти чому бракується платіж. Просто так сказати чому це відбувається немає можливості

Опубліковано
11 хвилин тому, Zheny@ сказано:

@$ΩLΩMΩN

Банк сказав (я це за тебе зробив)

Потрібно перевіряти чому бракується платіж. Просто так сказати чому це відбувається немає можливості

От те чому я навіть не звертався в банк.

Опубліковано
16 хвилин тому, Cherman сказано:

Скоріше, це проблеми в тих людей, яким ти перераховуєш. Тим більше, можливо, частина цих людей сидить на зоні.

А ж не АУЕшник. Хочу допомогти людям, які смертельно хворі, хоч не великою сумою. Але ж зі світу по нитці.

Опубліковано
6 хвилин тому, Cherman сказано:

Ну, я ж нічого не кажу. Добре, що ти хочеш допомогти. Але, шахраї, теж не сплять.

Є і шахраї. Але ж я в супермаркет теж ходжу і купую продукти, хоча не раз мене там намахали.

Опубліковано
3 хвилин тому, Cherman сказано:

В супермаркеті таке буває, хіба з-за власної неуважності або помилки касира. Мережі магазинів з оборотом в мільйони гривнів, мало сенсу обманювати тебе на якусь десятку.

А якщо пару тисяч покупців на десятці, за день?

Опубліковано
13 хвилин тому, $ΩLΩMΩN сказано:

А якщо пару тисяч покупців на десятці, за день?

99% обману покупців у супермаркетах через халатне відношення до роботи рядових працівників, а не з якимись злими намірами обідрати покупців

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...