Перейти до змісту

Stalker 2

Ko3bMa

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

1595571764150537720.jpg

"Наконец-то достойные пасхалки.

В трейлере S.T.A.L.K.E.R. 2 нашли отрывок из поэмы украинского писателя Тараса Шевченко — "Катерина".

В центре поэмы украинская девушка, которая влюбилась в москаля, забеременела от него, но в результате москаль её бросил. Девушка осталась с ребёнком и опороченной на все село.

Ну что, когда игру на территории РФ запретят?"

звідси

• +1 2
Опубліковано
1 година тому, Pavelix сказано:

Ну что, когда игру на территории РФ запретят?"

Більш цікаво коли вона нарешті вийде. Скільки вже років триндять про плани на неї ? 5 ? Більше ?

Опубліковано
3 часа назад, SergLutsk сказал:

Більш цікаво коли вона нарешті вийде. Скільки вже років триндять про плани на неї ? 5 ? Більше ?

Та да... Ну але вроді тільки як рік назад тізернули що точно почали розробку... а зараз як майкрософт собі як тимчасовий ексклюзив взяла то мо й бабла підвалить... 

Перший сталкач теж робився дууууже довго... 

тут важливіше не коли, а щоб норм гра вийшла.... Бо першого настільки модами накрутили, що перевершити це буде дуже важко.... 

та і вцілому ізза того що дуже довго чекати то всерівно частково розчарує... це як з Half-Life 3. Тому й не випускають бо треба робити або ТОП ТОП або не робити взагалі...

Опубліковано (змінено)
19 минут назад, Pavelix сказал:

Бо першого настільки модами накрутили, що перевершити це буде дуже важко.... 

Вперше чую про моди в Сталкері. Що за моди?

п.с. Майже оффтоп, хтось дивиться веб-серіал "Хижаки"? Тільки він з'явився, відразу почав шукати хто і нащо його робить, а тут ще й цей трейлер. Зв'язку між розробниками Сталкер2 і Хижаки не знайшов, але дивне співпадіння, обидва мусолять тему "Пікніка на узбіччі" Стругацьких. Скоро сформується цілий "всесвіт Зони", як "всесвіт Марвел".

Змінено користувачем nickel
Опубліковано
23 минуты назад, nickel сказал:

Вперше чую про моди в Сталкері. Що за моди?

Це перше що спало на думку... для прикладу просто..

а вцылому модів прото тьма. Є як і на южетні версіі гри. Є як фріплей де об"єднані усі локаціі з трьох частин оригінальних. 

misery, call of misery, Anomaly, Фотограф..... і купа купа інших... 

накручено в різних купа всього, від різноманітноі зброі і переробленої стрільби до нових сюжетів групировок, транспорту.... короч усе не перечислити... 

Це цілий окремий фанатський світ...

• Дякую! 1
Опубліковано
14 минут назад, Pavelix сказал:

Це цілий окремий фанатський світ...

Просто не розумію як воно мімо мене пройшло :) Глянув Вікі, крім модів ще й три версії гри було, не рахуючи мобільної, а я лише одну, здається грав.

Опубліковано
5 годин тому, nickel сказано:

Скоро сформується цілий "всесвіт Зони"

Він давно є...  Як і всесвіт Відьмака, Всесвіт Діабло, іт.д.

Сталкер

Сталкер: Чисте небо

Сталкер: Зов Прип'яті

І ще були інші проєкти.

Опубліковано
14 часов назад, nickel сказал:

Просто не розумію як воно мімо мене пройшло :) Глянув Вікі, крім модів ще й три версії гри було, не рахуючи мобільної, а я лише одну, здається грав.

Shkrek & Klick      повноцінний ютуб канал посвячний ТІЛЬКИ сталкеру і проходженню  задротству всіх можливих модифікацій, як сюжетних так і ні. І що цікаво це старший мужик :D Тому усе без мата воплів і тд... 

Єдине що, повільний і затягнутий чуть, але я в свій час так "пройшов" багато доповнень на фоні вмикаючи це на ютубі на швидкості 1.25 ато й більше.... :D

• +1 1
  • 5 місяців потому...
Опубліковано

Імхо, всі моди це в основному різна степінь васянства. Яка ламає атмосферу і лор гри. Єдине що можу порекомендувати це моди на текстури і погодні ефекти, типу STALKER REDUX. А взагалі - грайте в оригінал)

Опубліковано
On 05.01.2021 at 13:38, AnimaNoir сказано:

Імхо, всі моди це в основному різна степінь васянства.

в смислі "моди" ?

Це нова гра переписана з нуля, на новому двіжку!

Опубліковано
1 час назад, Zheny@ сказал:

в смислі "моди" ?

Це нова гра переписана з нуля, на новому двіжку!

Там вище хтось про моди до першої частини питав. А те що S.T.A.L.K.E.R. 2 буде на Unreal Engine 4 а не на власному модифікованому X-Ray, дуже печально. Він був проривним на свій час.
Да я в темі)

Опубліковано
34 хвилин тому, AnimaNoir сказано:

а не на власному модифікованому X-Ray, дуже печально. 

А як вони би його на консолях запустили? 

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано
2 минуты назад, case_l сказал:

А як вони би його на консолях запустили? 

Його не буде на ps5 :) Його б і на пк не запустили, не має спеціалістів які розроблювали, вони давно в інших фірмах працюють. Я вів до того що ігри на UE4 всі схожі графічно між собою, і може втратитись той самий дух.

Опубліковано
On 1/5/2021 at 1:38 PM, AnimaNoir said:

Імхо, всі моди це в основному різна степінь васянства. Яка ламає атмосферу і лор гри. Єдине що можу порекомендувати це моди на текстури і погодні ефекти, типу STALKER REDUX. А взагалі - грайте в оригінал)

Сам зараз бігаю з ганслінгером. Деяки штуки навіть подобаються.

• +1 1
Опубліковано
Спойлер

47 минут назад, Ko3bMa сказал:

Сам зараз бігаю з ганслінгером. Деяки штуки навіть подобаються.

Тут і спорити не має про що. Кому як заходить) Я пробував Народні Солянки,  Lost Alpha і тд. Все або криве, або не вписується в лор, або ламає атмосферу. Побігати вечір і забути. навіть моди на графіку, зовсім не те... От би трилогії хороший ремастер...

Опубліковано
8 hours ago, AnimaNoir said:
  Reveal hidden contents

Тут і спорити не має про що. Кому як заходить) Я пробував Народні Солянки,  Lost Alpha і тд. Все або криве, або не вписується в лор, або ламає атмосферу. Побігати вечір і забути. навіть моди на графіку, зовсім не те... От би трилогії хороший ремастер...

https://stalkermod.ru/oruzheynyie-modyi-stalker/gunslinger-mod-graficheskaya-sborka-repack-by-serega-lus.html

https://www.moddb.com/mods/remake

• +1 1
Опубліковано
14 часов назад, Ko3bMa сказал:

Дякую, моди на погоду візуал норм. На нову зброю і нпс, ні) Імхо 
Доречі Сталкери досі в стімі люди ганяють, на серверах можна людей знайти.

• 5 місяців потому...
Опубліковано
1 minute ago, HWman said:

Красиво, сучайно, і по вимогах, по традиції залізо має бути топове

шкода, що рендерений ролик до реальної гри відношення не має поки що жодного

Опубліковано
В 13.06.2021 в 22:22, Ko3bMa сказал:

шкода, що рендерений ролик до реальної гри відношення не має поки що жодного

Буде більш менш схоже, то ж UE4, з ним можна справитись.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...