Перейти до змісту

Стрілянина Театральний майдан

nickel

Рекомендовані повідомлення

10 минут назад, alexvvv сказал:

А чому люди вирішили так нарішати? Не тому що всі змі належать олігархам? Десятками років промивають мізки, а вирішується лише все в один день?

якщо порахувати то зараз всі класничні ЗМІ це збиткова затія (питав в людини, яка все життя працює в ЗМІ), то не дивно що тримати можуть тільки алігархи, й тільки для того щоб правильно формувати думку про себе та себе подібних. 

Треба ж ще місце мати де поливати один одного гівном, тільки прикол в тому що на камери вони тіпа вороги, а ходять потім разом в баню чи ще кудись. Тому цей цирк продовжуватись буде ще купу років.

Ще дивніше всі про все знають, тільки нема посадок та конкретних дій. Не думаю що народ був би проти якщо б посадили пару тройку відбитих піларасів, та забрали б у них все майно яке "чесно приватизовано" в дрежави.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 1,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
13 хвилин тому, nickel сказано:

Таке враження що з телеграм ботом спілкуюся, лише шаблонні фрази.

Як це все відбувається на практиці? Як було у 2004 році, в 2010, в 2014? Хто з ким вступав в союз? Як вони назначали свого президента? Чому ситуативні суперники не заважали?

А що тут ще пояснювати? Можеш жити в рожевих мріях, де народ щось на виборах вирішує, твоє право.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что, alexvvv сказал:

А що тут ще пояснювати? Можеш жити в рожевих мріях, де народ щось на виборах вирішує, твоє право.

Я хотів тобі і подібним допомогти...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что, nickel сказал:

спасение утопающий дело рук самих утопающих, якось так

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 хвилин тому, nickel сказано:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 хвилин тому, alexvvv сказано:

А чому люди вирішили так нарішати? Не тому що всі змі належать олігархам? Десятками років промивають мізки, а вирішується лише все в один день?

ТО хто їм винен? Бо більшість люде ходять скинути тягар вибору, або не ходять взагалі. Бо люди йдучи на вибори лише починають читати інформацію про кандидатів у вестибюлі дільниці, а особливо "продвинуті" голосують за тих за кого хтось порадив.

Багато людей в нас реально тупі! А тупі через те, що не люблять вчитися! Читати, вичитувати, робити якісь аналізи з того і висновки. Легше всього сказати собі "я нічого не вирішую", забити на ті вибри і кандидатів і замість аналізу включити ввечері ржачний відосік з прикольчиками в інстаграмі. Це мене не дивує! 

А потім: я не голосував! Це все хтось вирішив! Депутати казли! Розстріляти депутатів! - Так хто ж вам лікар в такому випадку?

А політика це така ж робота, як і пригутування їжі: будь що не вкинеш, як небуть не зробиш щоб було смачно навіть тобі. І те що ти приготуєш всім може не сподобатися! ;) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что, $ΩLΩMΩN сказал:

Так я і допомагаю матеріально. Я вас вчу безкоштовно, інші за це кошти беруть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 хвилин тому, nickel сказано:

а ну спробуй, хто керує, якщо не олігархи? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 минуты назад, alexvvv сказал:

а ну спробуй, хто керує, якщо не олігархи? 

Якщо я пробую,то і питання я задаватиму. А ти шукаючи відповідь на них, зрозумієш істину. Так працює наука. Якщо я тобі просто скажу, наприклад, що влада не належить олігархам, ти не повіриш, довіра до сенсея втратиться і ти не сприймеш нічого з того, що я хотів тебе навчити. Розумієш?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, zplanetaz12 сказал:

У Полтаві чоловік захопив у заручники поліцейського, має гранати і щось там вимагає

https://poltava.to/news/56572/

«Вечори на хуторі біля Диканьки» 1961, сматрєть всєм.

Колись відомий блохєр Андрій Полтава вирішив вийти із забуття? Видно наволонтерене непосильним трудом вже закінчилось а на одних рошенках можна схуднути.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 хвилин тому, nickel сказано:

Переглянув виписку, від вас надходжень немає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

читав інтерв'ю заручниці, і вона каже що дрон роздратував терориста.

От реально який холодець був в голові того "спеца" який вирішив там дроном політати, чи вирішив понти програти мол як круто ми оснащені, навіть дрон є.

А міг би й макнути когось терорист, щоб в другий раз не літали дрони. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 минуты назад, $ΩLΩMΩN сказал:

Переглянув виписку, від вас надходжень немає.

11 минут назад, nickel сказал:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

35 хвилин тому, MACCEN сказано:

Ще дивніше всі про все знають, тільки нема посадок та конкретних дій. Не думаю що народ був би проти якщо б посадили пару тройку відбитих піларасів, та забрали б у них все майно яке "чесно приватизовано" в дрежави.

Що разу переконуюсь а "хто такий народ?" - це в переважній більшості збіговисько заздрісних таких же мутіл, які жаліються на таких же мутіл як вони, яким раніше за них вдалося більше намутити. Люди - громадяни, що справді щось намагаються змінити, вони беруть і міняють!

Але не все так просто!  Народ мислячи через призму власної жадібності, бо в  їх голові не сходиться, що людина може щось робити за просто так, починає підбурювати ще більше народу проти громадян. В решті решт в більшості громадян через деякий час просто опускаються руки і вони теж стають народом. Так приблизно воно працює. А що диванний народ?  А нічого! далі продовжує барахтатися в тому лані: фб, інстаграм, ютуб-ржачні відосікі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, nickel сказано:

Я вас вчу безкоштовно

Це називаеться зациклення:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, $ΩLΩMΩN сказал:

Це називаеться зациклення:

Можу розциклити. Особисто для тебе навчання буде платне. 1000 грн за годину. Зазвичай вистачає декілька годин.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 хвилин тому, nickel сказано:

Можу розциклити. Особисто для тебе навчання буде платне. 1000 грн за годину. Зазвичай вистачає декілька годин.

Дешево, мабуть якість погана. Я за індивідуальні заняття більше беру.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Призедент остаточно став посміховиськом, ну і стало ясно,хто насправді керує в країні.

Аваков і керує.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что, $ΩLΩMΩN сказал:

Дешево, мабуть якість погана. Я за індивідуальні заняття більше беру.

Значить такому магнату як ти по кишені не вдарить. То коли починаємо?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

19 хвилин тому, nickel сказано:

Якщо я пробую,то і питання я задаватиму. А ти шукаючи відповідь на них, зрозумієш істину. Так працює наука. Якщо я тобі просто скажу, наприклад, що влада не належить олігархам, ти не повіриш, довіра до сенсея втратиться і ти не сприймеш нічого з того, що я хотів тебе навчити. Розумієш?

ні, рубай правду матку, як вона є, не бійся. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 минуты назад, Nokian сказал:

Призедент остаточно став посміховиськом, ну і стало ясно,хто насправді керує в країні.

Аваков і керує.

Вітя, тобі про політику не можна, щоб знову не стати балаболом... хоча.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, alexvvv сказал:

ні, рубай правду матку, як вона є, не бійся. 

Це і є правда матка. Лише коли ти сам шукатимеш відповіді на запитання, ти сприймеш нові знання, бо вони будуть не від мене, ти їх сам знайдеш. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 хвилин тому, nickel сказано:

Значить такому магнату як ти по кишені не вдарить. То коли починаємо?

Одразу після фінансової допомоги мені від вас. Тривалість і термін навчання залежить сумі фінансової допомоги.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, $ΩLΩMΩN сказал:

Одразу після фінансової допомоги мені від вас. Тривалість і термін навчання залежить сумі фінансової допомоги.

12 минут назад, $ΩLΩMΩN сказал:

Я за індивідуальні заняття більше беру.

Я думав такі магнати не потребують матеріальної допомоги... Як все прогнозовано...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...