Перейти до змісту

Ігор Палиця | 16+ (Скрипін + Пітєніна )

Zevs_Isver

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вчора дививсь на ут1 - "Зворотній відлік.Прозвучала заява ,що палиця починаючи з 2012 року,коли перейшов мажоритарником під крило коломойського,випалив у Луцьку всю політику залишивши лиш кишенькові партії.Потім на прямий зв*язок вийшов кандидат в мери Луцька поліщук і почав розказувати , що він поза політикою (хоча приєднався до замайбутників) і знає що має робити мер.В студії був присутній Моклиця (ЄС).

• +1 1
Опубліковано (змінено)

Дивився тільки що палицівський "Аверс".Показали заплившого жиром жванію ,який плакався ,що разом з Порошенком ,Турчиновим,Тягнибоком ,Кличком та іншими в 2014 на Майдані організували захват влади.
Замість того ,щоб сказати : "до чого тут Порошенко та інші? - ось він, сам зізнався , в каземати його", ведучий називає його...???відчайдухом???

Це вже край.Жирні запухші мордяки повилазили за баблом , а їх  називають відчайдухами.

Напевно це вже край.

Не забувайте  - на майдані були МІЛЬЙОНИ.

Змінено користувачем toj_tu
  • 7 місяців потому...
Опубліковано
  В 23.09.2020 в 17:34, toj_tu сказав:

Дивився тільки що палицівський "Аверс"

Показати  

«Аверс» зловживає правом на свободу вираження поглядів — Незалежна медійна рада

Показати контент

• +1 3
Опубліковано (змінено)

@Basil , як я розумію, "Незалежна медійна рада"  - це не державний орган, з невідомим джерелом фінансування, жодних повноважень і т.п.

Думка цієї ради, важлива - тільки для членів цієї "ради".

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 1
Опубліковано
  В 13.05.2021 в 11:45, Bliksss сказав:

"Незалежна медійна рада"  - це не державний орган, з невідомим джерелом фінансування, жодних повноважень і т.п.

Думка цієї ради, важлива - тільки для членів цієї "ради".

Показати  
  Цитувати

Незалежна медійна рада є постійним громадським моніторинговим та консультативним органом, який створено з метою утвердження високих професійних стандартів журналістики та задля об’єктивного розгляду спірних питань та ситуацій, які виникають у інформаційному просторі України.

Рада розглядає спірні ситуації щодо недотримання медійного законодавства, міжнародних стандартів висвітлення інформації у медіа, а також порушень норм журналістської етики. Окрім експертних висновків щодо вирішення суперечливих ситуацій, Незалежна медійна рада надає рекомендації органам влади та іншим зацікавленим особам задля вдосконалення ними регулювання у медійній сфері.

Показати  

В мене довіри до до НМР більше, ніж до будь якого "державного органу"...

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано (змінено)
  В 13.05.2021 в 11:57, Basil сказав:

В мене довіри до до НМР більше,

Показати  

ну, якщо мова тільки про тебе...а так, як я вже казав - піхуй на думку цієї "ради", в Україні  всяких "рад", "комітетів порятунку" і т.п. - хоч греблю гати... навіть - самопроголошені Гетьмани трапляються..

Опубліковано

Дивився тільки що палицівський "Аверс".Показали заплившого жиром жванію ,який плакався ,що разом з Порошенком ,Турчиновим,Тягнибоком ,Кличком та іншими в 2014 на Майдані організували захват влади.
Замість того ,щоб сказати : "до чого тут Порошенко та інші? - ось він, сам зізнався , в каземати його", ведучий називає його...???відчайдухом???

Це вже край.Жирні запухші мордяки повилазили за баблом , а їх  називають відчайдухами.

Напевно це вже край.

Не забувайте  - на майдані були МІЛЬЙОНИ.

Показати  

...гривень

• +1 1
Опубліковано
  В 13.05.2021 в 12:27, Bliksss сказав:

ну, якщо мова тільки про тебе...а так, як я вже казав - піхуй на думку цієї "ради", в Україні  всяких "рад", "комітетів порятунку" і т.п. - хоч греблю гати... навіть - самопроголошені Гетьмани трапляються..

Показати  

А в наведеній вище цитаті щодо Аверсу щось виглядає неправдоподібно?

Я б ще додав, ведучі там постійно стають на чиєсь сторону в дискусіях, не проявляють нейтралітет, не модерують дискусії, а грузять опонента. Навіть щодо нейтральних сюжетів, проявляють емоції там де можна було б цього не робити. Що б там з себе не являла б ота рада, але з їхнім висновком щодо Аверсу згоден. Канал - кал. Як і ВН того ж хазяїна.

• +1 3
Опубліковано
  В 13.05.2021 в 16:25, Vadimm сказав:

А в наведеній вище цитаті щодо Аверсу щось виглядає неправдоподібно?

Показати  

а хто сказав про канал? "всі ж знають" - чиї мас-мадіа в Луцьку, та й в Україні... 

я висловився на рахунок "висновку" якоїсь там -"ради", яка в свою чергу - невідомо звідки фінансується і т.п.

Якщо коротко, я за свободу слова, але,  по-чесному

Опубліковано

Що б там з себе не являла б ота рада,

Показати  

звичайна громадська організація, всього кілька учасників, я - просто проти того, що б ставити її в авторитет, аргументи - навів вище.

все інше

Я б ще додав, ведучі там постійно стають на чиєсь сторону в дискусіях, не проявляють нейтралітет, не модерують дискусії, а грузять опонента. Навіть щодо нейтральних сюжетів, проявляють емоції там де можна було б цього не робити. Що б там з себе не являла б ота рада, але з їхнім висновком щодо Аверсу згоден. Канал - кал. Як і ВН того ж хазяїна.

Показати  

100% підтримую, але, мають розбиратись "компетентні" люди... 

Опубліковано

Дивився тільки що палицівський "Аверс".

Показати  

ну, тут - хз, самі робите висновки, чи - телевізор ? хто заставляє дивитись "палицівський" канал, якийсь інший? CNN - без перекладу, Aljazeera - як варіант...

мож є якийсь канал, який "правду-матку" рубає? я думаю - жодного...

Опубліковано
  В 13.05.2021 в 17:55, volks сказав:

В смислі? А 5-ий?

Показати  

ОСЬ , ось -де воно - джерело неупередженої інформації. Дякую, я думав, тільки я - це помітив :sm110:

Показати контент

Опубліковано
  В 13.05.2021 в 16:33, Bliksss сказав:

я висловився на рахунок "висновку" якоїсь там -"ради", яка в свою чергу - невідомо звідки фінансується і т.п.

Показати  

Я вважаю, якщо "якась там рада" постійно проявляє об'єктивність і незаангажованість, її можна поставити в авторитети. Щодо цієї "ради" в мене інфи нема, не шукав, як певно і ти, але це не означає що її нема взагалі. Може там профі працюють, а може все проплачено, але поки невідомо, то й висновки остаточні робити не варто.

• +1 1
Опубліковано (змінено)
  В 14.05.2021 в 19:55, Vadimm сказав:

нема, не шукав, як певно і ти,

Показати  

ну, якщо ти не шукав, це не значить -що не шукали інші. Мені було цікаво, я пошукав і зробив для себе висновки. І дуже добре, що ось ця "рада", це - такий собі "клуб за інтересами", без реальних повноважень. На рахунок профі - так, профі, але хто сказав, що профі не можуть працювати в чиїхось інтересах?

Опубліковано
  В 15.05.2021 в 06:21, Bliksss сказав:

ну, якщо ти не шукав, це не значить -що не шукали інші. Мені було цікаво, я пошукав і зробив для себе висновки. І дуже добре, що ось ця "рада", це - такий собі "клуб за інтересами", без реальних повноважень. На рахунок профі - так, профі, але хто сказав, що профі не можуть працювати в чиїхось інтересах?

Показати  

Ну все, питань значить нема, ти правий.

А "рада" об`єктивна з приводу Аверсу. А я так, мімо проходив)))

• 1 рік потому...
Опубліковано (змінено)

"А так можна було?" (с)

Голова Луцької райради склав повноваження і виїхав за кордон

Показати контент

giphy.gif.c09d579bd2e9971157d22785912007bf.gif
Тож, каже, прийняв рішення скласти повноваження і виїхати за кордон. Обіцяє кожен день волонтерити, відправляти гуманітарні вантажі і «піднімати всі організації», аби наблизити перемогу.

Про виїзд за кордон, який за постановою КМУ заборонений на період воєнного стану для депутатів і держслужбовців, Андрій Лев каже, що це було звичайне стандартне відрядження, по якому він раніше дійсно неодноразово привозив гуманітарну допомогу. Він пояснює, що оформлює відрядження апарат, а не голова.

Змінено користувачем turbo
  • +1 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...