Перейти до змісту

Куплю Відеокарту 1060(6гб) RX 580 (8гб)

Рекомендовані повідомлення

14 годин тому, Foross сказано:

не хочу зафлужувати тему  відосами, де по факту 1060 на два поверхи краща за 570 і 580)

Життя жорстоке, за релігійні переконання потрібно переплачувати в два рази :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 79
  • Створено
  • Остання відповідь
В 16.05.2020 в 12:13, Foross сказал:

бюджет дозволяє немає бажання))) 
дай щось краще, то в проц все впреться думаю

а що так проц, не вивозить?

а то в мене під гтх 1063 стояв і5 3470с, то він потів на всі 100, і от думаю якщо взяти і7 (і7 3770), то та ж 1063 або близька по духу не буде пересилювати проц і він буде спокійно тягнути карту.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

26 минут назад, andreyhaos сказал:

а що так проц, не вивозить?

а то в мене під гтх 1063 стояв і5 3470с, то він потів на всі 100, і от думаю якщо взяти і7 (і7 3770), то та ж 1063 або близька по духу не буде пересилювати проц і він буде спокійно тягнути карту.

Певно ви не зовсім розумієте чим в іграх займаються процесор і відеокарта. Вони не тягнуть і не пересилюють (тим більше не розкривають/закривають:D) один одного. Проц і віяха займаються зовсім різними справами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

46 минут назад, Litovets сказал:

Певно ви не зовсім розумієте чим в іграх займаються процесор і відеокарта. Вони не тягнуть і не пересилюють (тим більше не розкривають/закривають:D) один одного. Проц і віяха займаються зовсім різними справами.

то чого щось в щось має впиратись?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 минуты назад, andreyhaos сказал:

простіше кажучи - це сама гра на певних тих чи інших налаштуваннях "впирається" в можливості цпу чи відяхи або і того й того.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

27 минут назад, Litovets сказал:

простіше кажучи - це сама гра на певних тих чи інших налаштуваннях "впирається" в можливості цпу чи відяхи або і того й того.

Завжди коли дивився огляд чи тести з відахами, то завжди йшла мова про звязку, або ще казали проц буде "ракета" щоб не обмежував відаху. типу того

Тоді як з і5 3470с? варто його міняти на і7 3770?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, andreyhaos сказано:

Завжди коли дивився огляд чи тести з відахами, то завжди йшла мова про звязку, або ще казали проц буде "ракета" щоб не обмежував відаху. типу того

порівнюй!

навіть 4 /4 проти 4/8 - вже краще. І 6гб проти 8гб.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, andreyhaos сказал:

Якщо є фінанси і потреба - варто однозначно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, andreyhaos сказано:

коли в мене був 4130 + 770 2 гб, все +- працювало в потолок при іграх,  тобто загрузка проца і відюхі була +- одинакова. 
коли взяв 4770 то  картина кардинально помінялась. 
коли 770 ригала від 100% нагрузкі то 4770 курив в 20-30%)) якось так. тому вибір впав саме за 1066 гб. 
1070 набагато потужніша за 1060 то опять буде картин як з 770 і 4770, тілкьи наоборот:D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, Litovets сказано:

я собі ставлю лок  fps  на 60 - менше жере, менше гріється, довше пропрацює. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 минут назад, case_l сказал:

я собі ставлю лок  fps  на 60 - менше жере, менше гріється, довше пропрацює. 

Невже не буває рваних кадрів від верт.синхронізації?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, Litovets сказано:

Невже не буває рваних кадрів від верт.синхронізації?

синхронізація це інше 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

38 минут назад, Foross сказал:

коли 770 ригала від 100% нагрузкі то 4770 курив в 20-30%)) 

Запас по ЦПУ має бути досить суттєвий, щоб вистачало ресурсів хоча б на фонові процеси.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 хвилин тому, Litovets сказано:

Запас по ЦПУ має бути досить суттєвий, щоб вистачало ресурсів хоча б на фонові процеси.

ну ненастільки)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, Foross сказал:

ну ненастільки)

Не настільки. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

приїде 1066 буду тестувати.  побачим шо з цього вийде

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а які проблеми  з МСІ?  приїхала 1066.  все стало краще)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 минут назад, Foross сказал:

а які проблеми  з МСІ? 

Прогари плати при пробої ключів по причині відсутності запобіжників, но то проблема не тільки мсі. 

Хоча якщо БЖ нормальний то в теорії має піти в захист по кз по 12 вольт лінії і не допустити вигорання провідників у текстоліті плати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 хвилин тому, Litovets сказано:

Прогари плати при пробої ключів по причині відсутності запобіжників, но то проблема не тільки мсі. 

Хоча якщо БЖ нормальний то в теорії має піти в захист по кз по 12 вольт лінії і не допустити вигорання провідників у текстоліті плати.

а якщо цього всього не буде то карта буде жити довго і нудно?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 часа назад, Foross сказал:

а якщо цього всього не буде то карта буде жити довго і нудно?

Точно так.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

16 годин тому, Litovets сказано:

Запобіжники врятують лише текстоліт,  але якщо летить ключ і на GPU йде 12 вольт, то толку із того запобіжника. Проблема MSI в тому, що вона не приймає по гарантії згорілі карти, а не запобіжнику. 

Нормальний і потужний БЖ також може не піти у захист, бо карта наприклад споживає 300 Вт, що достатньо для того, щоб палити доріжки і бж не буде йти у захист при цьому бо буде вважати навантаження в межах норми.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

33 минуты назад, case_l сказал:

Запобіжники врятують лише текстоліт,  але якщо летить ключ і на GPU йде 12 вольт, то толку із того запобіжника. Проблема MSI в тому, що вона не приймає по гарантії згорілі карти, а не запобіжнику. 

Нормальний і потужний БЖ також може не піти у захист, бо карта наприклад споживає 300 Вт, що достатньо для того, щоб палити доріжки і бж не буде йти у захист при цьому бо буде вважати навантаження в межах норми.

А це вже залежить який від того яке плече пробє, частіше 12 вольт пробиває на землю без наслідків для гпу але з наслідками для плати по входу живлення.

Звісно що запобіжники не у 100% випадків рятують гпу від загибелі, але це хоч якийсь захист, а не те що ваяє мсі і їм подібні де стоять просто токові шунти і фсьо.

Коротше - нюансів багато, ситуації різні, дискутувати можна довго і нудно но мені лєнь.

Для себе я би не купив БУ карту де гпу жере більше 100 ват і відсутні запобіжники по входу живлення. На крайняк сам би їх туди запаяв щоб так сказать спати спокійно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 годин тому, Litovets сказано:

А це вже залежить який від того яке плече пробє, частіше 12 вольт пробиває на землю без наслідків для гпу але з наслідками для плати по входу живлення.

о доречі мабуть в мене так. корпус бьється)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, Foross сказал:

о доречі мабуть в мене так. корпус бьється)

Фсьо, тепер врятують тільки гумові рукавиці, штани, труси і т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щойно, Litovets сказано:

Фсьо, тепер врятують тільки гумові рукавиці, штани, труси і т.д.

тоді я спокоїн:D

по темі карта подобається, холодна. 
але по якості звісно ще той китаєць. 770 хоть було що в руках тримати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...