Перейти до змісту

Продам >>Samsung Galaxy S10e Snapdragon 855 6/128Gb<<

Толь Ка

Рекомендовані повідомлення

Samsung Galaxy s10e 6/128 snapdragon s10 s10+ Самсунг Гелекси

Samsung Galaxy s10e 6/128 snapdragon 855
Акумулятор 31ОО mAh з увімкненим 4G та активним використанням камери+ Viber показує себе достойно ,вистачає на день.
Американець, оновлюється по мережі.
Не кручений.
Не топлений та не падав.

У склі та чохлі.
Меню частково українською.
Працює з усіма нашими операторами, не блокується після оновлення системи, сигнал ловить відмінно як 4G так і мережу.
Гібридний лоток сім-карти.
Тобто 1сім+microSD, або дві сімки( дві сімки не перевіряв, при отриманні одразу поставив одну сім+microSD)
Флагманський екран, стерео звук та камера.
Коробка, рідний блочок, кабель та чохол у комплект.

<<1О1ОО грн>>

нуль96 62чотири 3один 3шість

https://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=946152

20200402_150720.jpg

20200402_150737.jpg

20200402_150800.jpg

20200402_150807.jpg

20200402_150812.jpg

20200402_150814.jpg

20200402_150843.jpg

Inked20200402_150638_LI.jpg

Inked20200402_150706_LI.jpg

Screenshot_20200426-145803_Settings.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 годин тому, Толь Ка сказано:

98OO грн

дорого

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 часа назад, Bliksss сказал:

дорого

ну за 5ООО певно буде добре

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 годин тому, Толь Ка сказано:

ну за 5ООО певно буде добре

:ahuet:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Завжди дивувався, навіщо платити за телефон велику суму якщо можна купити схожий за параметрами вдвічі дешевше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, 6ap6apuc сказал:

Завжди дивувався, навіщо платити за телефон велику суму якщо можна купити схожий за параметрами вдвічі дешевше.

ну дійсно. подуріли з тими айфонами

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 годин тому, 6ap6apuc сказано:

А скажіть, який дешевше на такому процесорі? Глянув на Розетці, ціна 14.500 на Ексіносі. Батарею трохи малувата, але у мене всі Самсунги спокійно день-півтора тримали.

Якщо телефон у гарному стані, то ціна адекватна, якби не мав телефона, то купив би.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

18 годин тому, bormotuha сказано:

А скажіть, який дешевше на такому процесорі? Глянув на Розетці, ціна 14.500 на Ексіносі. Батарею трохи малувата, але у мене всі Самсунги спокійно день-півтора тримали.

Якщо телефон у гарному стані, то ціна адекватна, якби не мав телефона, то купив би.

Я не цікавлюсь телефонами такої цінової категорії тому щось пропонувати не можу. 

Я мав наувазі  що навіщо купляти телефон з такою ціною якщо він 2-3 роки послужить в кращому випадку.  Можна купити телефон за 5-6 тисяч який так само прослужить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, 6ap6apuc сказал:

Я не цікавлюсь телефонами такої цінової категорії тому щось пропонувати не можу. 

Я мав наувазі  що навіщо купляти телефон з такою ціною якщо він 2-3 роки послужить в кращому випадку.  Можна купити телефон за 5-6 тисяч який так само прослужить.

Я користувався телефонами *нижчої* цінової категорії як ви кажете, і різницю замітно навіть не за два роки користування... 

Все ж, кожному своє )

UP

95OO

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, 6ap6apuc сказано:

Трохи так, трохи не так. Я сам прихильник купувати телефони б\в вищого класу, ніж новий бюджетного, аналог як ви купуєте авто б\в. 

Запасу продуктивності телефону вистачить на більше часу, приклад, Viber жере ресурсів, що й 2 гіг оперативи недостатньо.

Наразі користуюсь OnePlus 6T (8/256), стояла потреба щоб максимально не тормозив і стабільно тримав зв'язок, їздив на роботу за кордон, проживали у цокольному поверсі, попередні телефони мобільний інтернет втачали там, (у тому числі Samsung S9+ на Ексінос) єдиний телефон який стабільно тримав HUAWEI Mate 10 Pro.

Інший  момент, що не телефони дорогі, а наші зарплати низькі, років 8 тому купив Nokia 5700 за1740 грн (340 $ по курсу) і якось не було відчуття що дуже дорого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нокіа 8800 свого часу масово продавалась за 800 доларів,а для мажорів були  позолочені моделі по 2 тисячі доларів.

Дехто й Верту купував ,там  ціни стартували від 4 тисяч євро.

Чомусь мені здається,поки не було смартів,то люди більше працювали( заробляли),а тепер більше розважаються ,сидять в телефоні.

Тому й ціни відносно впали.

Сорі за офтоп.

Ну і думаю цей телефон куплять за 8-8.5 тис.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я до речі цей смарт хочу купити. Думаю новий в якомусь Комфі взяти в розстрочку, але чекаю, поки ціна до 10 тис впаде :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

30 хвилин тому, Юріч сказано:

Я до речі цей смарт хочу купити. :D

Доки ціна в магазинах впаде, то щось новіше вийде,

я не хочу вихваляти, бо це не я продаю, але цей телефон на snapdragon кращий варіант :horse:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 минуты назад, bormotuha сказал:

Доки ціна в магазинах впаде, то щось новіше вийде,

я не хочу вихваляти, бо це не я продаю, але цей телефон на snapdragon кращий варіант :horse:

Новіше вже вийшло - S20 і вище

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

44 хвилин тому, Юріч сказано:

Я до речі цей смарт хочу купити. Думаю новий в якомусь Комфі взяти в розстрочку, але чекаю, поки ціна до 10 тис впаде :D

Якщо в Комфі ціна буде 10 т, то гуртова ціна має бути 8 Т,десь 300 доларів.

Не буде Самсунг по такій ціні відпускати.

Бо тоді ця модель конкуруватиме з його ж моделями  нижчого цінового сегменту.

А зважаючи,що маленького  по розмірам ,але  потужного майже нічого нема,то й поготів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 минут назад, Nokian сказал:

Якщо в Комфі ціна буде 10 т, то гуртова ціна має бути 8 Т,десь 300 доларів.

Не буде Самсунг по такій ціні відпускати.

Бо тоді ця модель конкуруватиме з його ж моделями  нижчого цінового сегменту.

А зважаючи,що маленького  по розмірам ,але  потужного майже нічого нема,то й поготів.

Вітя, я це все розумію, тому жирний смайлик поставив в кінці. Ну хоча б 11 тис, а? :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну 11 восени може й буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, Юріч сказал:

Ну що вам сказати. Якщо ви боїтеся на рахунок гарантії по цьому телефоні. Не хочете з рук брати, я до цього мав американці s7 та s8 active, мив іх прямо під водою, і ніяких проблем ні в плані заліза ні а плані косметики. 

Тобто вони мали ще більше років після випуску ніж цей s10e. Можете сміло брати американців, але НЕ БЕРІТЬ прошитих Demo unit. Хоч там і є модуль, але після програмного втручання, коли те все шиєш, офф прошивки по мережі не приходять і телефон рутується. 

А на рахунок цілісності по косметиці

Усі три американці герметичні та захищені

Не те щоб впарити))) але чим вам не підходить мій варіант?)

Ви принципово хочете новий з фулл комплектом за 10к?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 минут назад, Nokian сказал:

Ну 11 восени може й буде.

Ну от і почекаємо. Я можливо і купив би цей смарт, але людина нова на форумі, якби якийсь юзер, до якого в мене є довіра, то інше діло.... Я одного разу тут на форумі купив S5 самсунг....Сука, і говорив, що дитині, дочці, у подарунок...все одно сучьониш всунув мені з глючним екраном.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

28 минут назад, Юріч сказал:

Ну от і почекаємо. Я можливо і купив би цей смарт, але людина нова на форумі, якби якийсь юзер, до якого в мене є довіра, то інше діло.... Я одного разу тут на форумі купив S5 самсунг....Сука, і говорив, що дитині, дочці, у подарунок...все одно сучьониш всунув мені з глючним екраном.

Для того ж і продаю бажано Луцьк/Рівне з рук в руки щоб з людиною побачитись обговорити.

Це є мій телефон яким я користуюсь приблизно з початку осені

Не маю наміру дурити людину, маю намір продати апарат 

Screenshot_20200503-223318_Gallery.jpg

20200503_223517.jpg

Screenshot_20200503-223631_Chrome.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

28 минут назад, Толь Ка сказал:

Для того ж і продаю бажано Луцьк/Рівне з рук в руки щоб з людиною побачитись обговорити.

Та той смарт я тоже з рук в рукі купив. Але не відразу помітив глюк. А продавана на форумі і не стало... хоча в нього набагато більше активності було ніж в тебе. Так що на слова вже не вірю

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15 минут назад, Юріч сказал:

Та той смарт я тоже з рук в рукі купив. Але не відразу помітив глюк. А продавана на форумі і не стало... хоча в нього набагато більше активності було ніж в тебе. Так що на слова вже не вірю

Аааа, ну я вас зрозумів.

Такі персонажі псують картину(

Що я можу сказати, щасти вам і щоб не траплялись такі *баригі* )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, Толь Ка сказал:

Аааа, ну я вас зрозумів.

Такі персонажі псують картину(

Що я можу сказати, щасти вам і щоб не траплялись такі *баригі* )

Ось найшов цю тему. Якщо маєш бажання і час - почитай

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так там по ніку вже ясно було, що то за фрукт :D:0016:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...