Перейти до змісту

7 природніх чудес України

ariman

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

http://7chudes.in.ua/

На цьому сайті відбувається голосування за 7 природніх чудес України, Волинь представляє озеро Світязь, тому прошу заходьте і голосуйте за рідну перлину Волині.

P.S. Для того щоб проголосувати потрібно зареєструватись, тому прошу не лінуйтесь, реєструйтесь і голосуйте.

Опубліковано

Ну не знаю, Світязь зараз на 9 місці, я думаю треба голосувати, хто не хоче то хай не голосує, я особисто проголосував!!

Опубліковано

А я принципово не буду голосувати за Світязь. Чим вище місце він займе, тим (теоретично) більше народу буде їхати туди відпочивати. А там і так вже плюнути немає куди на вихідних... Я б краще підтримав акцію на зразок "Світязь для волинян!"

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Люди, чого Світязь тільки на 9-му місці, давайте голосуйте, реєструйтесь і голосуйте ще раз, хоть 100 раз, давайте активніше!!

Опубліковано

Агітую всіх кого маю в контак-листі :smile3: Прорвемся!

Нагадаю, що реєстрація не проблемна, тільки нік і пароль.

• 2 тижня потому...
Опубліковано
Довідково. Рейтинг сортується за кількістю унікальних (за день) ІР-адрес.

Сильно рейтинг Світязя піднімуть користувачі ДМ

• 5 тижнів потому...
Опубліковано

Хороша новина!

Цікаво, що за підсумками всеукраїнського опитування експертів, у якому взяли участь члени Оргкомітету акції, науковці Інституту геологічних наук НАН України та фахівці біологічних, географічних та геологічних факультетів провідних вузів країни, Світязь на 3-му місці.

Опубліковано
Хороша новина!

Цікаво, що за підсумками всеукраїнського опитування експертів, у якому взяли участь члени Оргкомітету акції, науковці Інституту геологічних наук НАН України та фахівці біологічних, географічних та геологічних факультетів провідних вузів країни, Світязь на 3-му місці.

Це тому що у НАН є нормальна, досить велика база в оч. харошому місці на Світязі, вони точно знають за що голосували ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...