Перейти до змісту

Допомога у facebook

toj_tu

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В фейсбук не відкривається на сторінці підпункт *розповіді*.Коли відкриваєш налаштування яке з*являється при відкритті з*являється напис-розповіді які ви тимчасово заблокували.Що це?І як нормально налаштувати?В допомозі не знайшов.

• 8 місяців потому...
Опубліковано

Як таке може бути що в я в своїй групі, в якій я є адміністратором, не можу нічого поширити? Створити свій допис можу, а поширити чужий - ні. В назначеного модератора така можливість не зникла. Ніяких сповіщень від ФБ ніби не було, принаймні я не знаю де їх ще можна шукати.

Опубліковано

Після нового інтерфейсу в рекламний кабінет зайти не можна, чи відео на весь екран розкрити, а це набагато більші баги.

Опубліковано
4 часа назад, nickel сказал:

Як таке може бути що в я в своїй групі, в якій я є адміністратором, не можу нічого поширити? Створити свій допис можу, а поширити чужий - ні. В назначеного модератора така можливість не зникла. Ніяких сповіщень від ФБ ніби не було, принаймні я не знаю де їх ще можна шукати.

Під обід саме розсмокталося, тепер знову можу поширювати чужі дописи.

Опубліковано

а в мене після оновлення інтерфейсу, коли заходиш у вкладку "друзі", то перестав працювати пошук по імені...

Опубліковано
2 часа назад, Saddy сказал:

а в мене після оновлення інтерфейсу, коли заходиш у вкладку "друзі", то перестав працювати пошук по імені...

у мене вже 100 років не шукає ... 

Опубліковано
21 час назад, Saddy сказал:

Зроби скрін, бо в мене в новому інтерфейсі у вкладці друзі взагалі відсутнє поле пошуку, але воно є на головній сторінці і там друзів чудово шукає.

Ну і для ясності вказуйте де проблема на телефоні чи пк. Я пишу про ПК.

image.thumb.png.c7e8ae64e59edebc9e0103ff1751df13.png

Опубліковано
22 минуты назад, AnimaNoir сказал:

Кому подобався старий інтерфейс, є розрішення для хрому Revert Site (перша ссилка) Працює добре.

А який смисл? Мазохізм? Фейсбук нарешті уніфікував дизайн і функціонал мобільної версії і десктопної, щоб люди не мучилися з двома візуально різними сайтами.

Опубліковано
3 часа назад, nickel сказал:

А який смисл? Мазохізм? Фейсбук нарешті уніфікував дизайн і функціонал мобільної версії і десктопної, щоб люди не мучилися з двома візуально різними сайтами.

У мене на телефонах фб лайт чисто через аскетичний дизайн) Ну може ще комусь подобається оригінальний застарілий а не така їбала яку видають за прогресивний уніфікований UI :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...