Перейти до змісту

Штормове попередження

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 60
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
В мене вчора тож з системника іскри сипанули і миша відмовила. Перегрузив - усьо паше :0073:

то ти напевно в конру так гааняв :0050:

Опубліковано

Я ноут завбачливо виняв з розетки :0050:

Іскри тож сипались, прям Half-life. В свічах погоріли порти. Той, що в мене вижив повністю.

Опубліковано

Хех, у мене по вулиці порубало все що росло, звалило стовпа електричного, 2 дерева висотою більше 10 метрів положило (причом де одне з них досі загадка). вікна посипались, шкла дофіга. пів ночі вінка забивав плівкою... короче повна лажа... добре що хоч світло відключив. техніка в дома ціла :).

З.І. До речі в полі ямка з'явилась, діаметром в 2 метри і грибиною біля 2,5 метра можливо глибше зараз там вода не повністю зійшла, сусіди кажуть що бачили як блискавка туди легенько стукнула ;) добре що хоч не по будинках...а вони близько були.... метрів 150

Опубліковано
DrFaust, а яка це вулиця? ;)

Берестецька, кінець Горохова в сторону Берестечка

народ, а з Фото - було б реалістичніше..

Фото буду робити коли вода зійде (там де блискавка стукнула в полі), а стовп вже ставлять, от дерево ще валяється, якщо встигну то сфоткаю...

Опубліковано

10.36.0.1 перестав вчора подавать ознаки життя вже після першої пари тройки спалахів блискавок ;) так інет і пропав

Опубліковано
Хтось знає як на Світязі? там лупило як тут?

не знаю на счёт грозы, но сегодня друзья звонили, говорят из развлечений остались только шахматы и водка - холодина жуткая

Опубліковано

Чего так? А почему не купаются? Вода же остыть не успела за день и в ней наверняка теплее, чем на берегу ;)

Опубліковано
Чего так? А почему не купаются? Вода же остыть не успела за день и в ней наверняка теплее, чем на берегу ;)

Вчера уже был ветерок хороший на Свитязе, я вчера только приехал, какраз успел, только во двор заехал и ветер начался и понеслось, водичка теплая что капец, а ветер такой был что в воде теплее было, неохота было вылазить, даже малая (1.4 годика) купалась :)

Опубліковано
От зараз блимає конкретно,інет знов може пропасти.

Ото каркнув,тільки написав хвилини не пройшло і аж до сьогодні без інету ;)

Опубліковано
В мене таки сєтєвушка приказала долго жить... Причом інтегрована... А материнка жива...

После прошлогодних майских гроз, когда в одно прекрасное утро в магазине при мне 4 раза спрашивали сетевуху (а я ждал своих две :) ), только услышу недалеко грозу - сразу всё нах кидаю и комп из розетки

Опубліковано

А комп был полностью отключен от сети?

Если бы сгорел роутер, то сетевуха осталась бы жива, но в твоём случае нагрузку роутер выдержал, а сетвая - нет :)

Это как детский миф о том, что если пять человек возьмётся за руки, потом первый схватится за провод под током - а последнего стукнет :)

Опубліковано

Мля в мене в чора у вечері БЖ згорів, хз ізза чого. Пішов у душ, залишив комп включеним, приходжу, а він мертвий, це вже другий за цей рік =( Хто підкаже, де в Луцьку мона купити нормальний бж, не текий, шоб витягував повітря з системника, а такий, шоб вдував його і шоб дув на проц і мамку, бо мости гріються ппц.

Опубліковано
Мля в мене в чора у вечері БЖ згорів, хз ізза чого.

Может, это в "Чертовски Маленьком Линуксе" какой-то вирусняк прописан? :)

А что за блок стоял?

де в Луцьку мона купити нормальний бж, не текий, шоб витягував повітря з системника, а такий, шоб вдував його і шоб дув на проц і мамку, бо мости гріються ппц.

А разве есть такие блоки? Разве это логично - дополнительно загонять в и так уже горячий корпус тёплый воздух с блока питания? :)

Опубліковано
Мля в мене в чора у вечері БЖ згорів, хз ізза чого. Пішов у душ, залишив комп включеним, приходжу, а він мертвий, це вже другий за цей рік =( Хто підкаже, де в Луцьку мона купити нормальний бж, не текий, шоб витягував повітря з системника, а такий, шоб вдував його і шоб дув на проц і мамку, бо мости гріються ппц.
Якщо я не помиляюсь, то таких БЖ нема, у всякому разі я не зустрічав. ти тільки уяви яка там буде печка, якщо до гарячих мостів і проца добавити ще гаряче повітря із БЖ!!! :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...