Перейти до змісту

Зміна професії.

nameless

Змніа професії.  

102 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Чи хотіли би ви змінити свою професію? Чи задумувались ви над зміною місця роботи? Що саме не влаштовує вас у нинішній професії і місці роботи? Що ви хотіли б змінити? Голосуємо і обговорюємо дану тему.

Опубліковано

nameless, по-моєму не дуже вдала голосувалка. При чому тут кількість вищих освіт? . В мене - одна, але спеціальностей- три. І добавити до пунктів "так", "ні" - щось проміжне на зразок- "поки що ні" ;)

Опубліковано

ми маємо на увазі професію- спеціальність чи саме місце роботи?

давайте уточнювати.

голосувалку переробити..

Опубліковано

Не проголсував, бо не знайшов свого варіанту в 1 пункті голосувалки. Я не хочу міняти свою професію, але і не хочу працювати за ті копійки, які наша держава платить лікарям. Чи задумувався про зміну місця роботи- задумуюся регулярно- коли отримую так звану "зарплату" (скажу по секрету вона сягає 1000грн/міс.), коли заходжу в магазин, коли обговорюємо з дружиною можливість покупки авто в кредит і ще в багатьох ситуаціях. А коли чую мову про "корупцію в медицині", то відразу хочеться заліпити в рило- просто так, не розбираючись правий він чи не правий :(

Опубліковано

Luka це ти чесний лікар і не береш хабарів. (клятва Гіпократа і все таке інше, гідність..)

А коли я з дитиною приходжу у лікарню (лягали) і лікар так ненава'язливо натякає на те, що добре було б.. зарплати малі.. в нас нема препаратів..

Корупція в медицині була-є-і буде!

а щодо теми топіка. Щойно (місяць) змінив роботу, але все за спеціальністю (за призванням) . :(

Опубліковано
При чому тут кількість вищих освіт?

Цікаво, скільки вищих освіт у людей, що голосують.

Перша голосувалка - спеціальність, третя - місце роботи. Я їх спеціально розділив, щоб простіше було.

Не проголсував, бо не знайшов свого варіанту в 1 пункті голосувалки.
+1 за проміжний варіант окрім "так" і "ні".

Ні, думаю ніяких проміжних варіантів не потрібно.

Я не хочу міняти свою професію, але і не хочу працювати за ті копійки
Чи задумувався про зміну місця роботи- задумуюся регулярно

В першій голосувалці, я б на твоєму місці проголосував за другий пункт, а в третій - за перший.

ЗІ Погано, що авторам топіків не можливо голосувати в першому інвіжоні - можна =(

Опубліковано

в первом блоке голосования надо поменять "профессию" на "специализацию".

Опубліковано

професія - економіст.

Спеціальність - вже й не пам'ятаю :(

Покликання (призвание) - комп'ютери. з чим і працюю.

Опубліковано

Такое впечатление, что автор готовит глобальную рекламную компанию какой-то конторы по трудоустройству)))

Следующие топики: "Устраивает ли вас размер зарплаты вашего начальника?" или "Довольны ли вы размером бюста секретаря вашего директора"))))))))))

Опубліковано

в принципі у зміні професії нічого поганого немає.

на мою думку, людина повинна мати таку роботу, яка буде надавати їй і самореалізацію і не буде тримати кишеню порожньою :)))

тому кожна зміна роботи -- це є маленький крок до того, що називається "своє".

я от свого не знайшла поки-що.

шукатиму :blink:

Опубліковано

Робота повинна приносити задоволення: моральне або матеріальне . В ідеалі- і те і друге :)

Опубліковано

Науково досліджено, що кожні 7 років людині треба щось міняти в свому житті:

або чоловіка( жінку), або роботу, або хоть перчатки :101010:

так як перше міняти нема потреби

трєтє - взагалі відсутнє в гардеробі

то залишається робота

тому зараз знаходжуся в пошуках "ідеальної роботи з моральним та матеріальним задоволенням",

як видно не одна така....

УДАЧІ НАМ І ВАМ!!!

Опубліковано
Науково досліджено, що кожні 7 років людині треба щось міняти в свому житті:

або чоловіка( жінку), або роботу, або хоть перчатки :huh:

так як перше міняти нема потреби

трєтє - взагалі відсутнє в гардеробі

то залишається робота

тому зараз знаходжуся в пошуках "ідеальної роботи з моральним та матеріальним задоволенням",

як видно не одна така....

УДАЧІ НАМ І ВАМ!!!

я роблю перстановку в квартирі, та дрібний косметичний ремонт.

:)

• 1 рік потому...
Опубліковано

Спеціалізацію міняти не хочеться, в принципі все влаштовує, освіта одна, але не за професією :)

А про зміну роботи, думаю регулярно, але поки нема куди, можливо скоро буде - побачим

Опубліковано

Бажання було ще до кризи. Поки отримую другий диплом. От якби дали копняка на старій роботі, може і легше б рухатись було :D

Іноді вдалий крок вперед, це добрий копняк ззаду!!!

Опубліковано

пррофесії міняти більше не хочу.. пробував майже все на що здатний, і всеж повернувся до того що найбільше люблю, хоч і за невелику ЗП але хоть робота не викликає відрази :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...