Перейти до змісту

"Нерухомість Луцька та Волині" перенести в купи-продай

dimmon

Надо переносить раздел?  

44 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Модеры ну когда уже "Нерухомість Луцька та Волині" перенесется в купи-продай где и будут действовать правила обязательно указывать цену. Меня уже начинают бесить эти обьявления без цены.

Опубліковано

есть такое.

цена "договорная" или "по телефону" утомляет.

складывается впечатление, что цель - не продать, а похвастаться :D

Опубліковано

Проголосовал за "да", но наверное правильно будет создать в куплю/продам раздел "нерухомість", а этот оставить, для тем типа "Кто по чем снимает?" и "будут ли дорожать квартиры".

Или Шуру модератором ;) , что б знали :D

Опубліковано

А чи не можна клонувати тему - ну щоб вона відображалась однаково і в тому і в тому розділі ?

Бо асоціації в людей різні:

- продам нерухомість

- продам нерухомість

Тема одна, просто з різних гілок входити можна...

І модератора не треба шукати... а правила з обох гілок діють одночасно.

Да і з іншими товарами похожа ситуація.

Ну от, наприклад, хоче людина купити велосипед - пише в куплю-продам, але ж ніхто з VeloParty туди і носа не показує (якщо ж показує - то дуже рідко) ніхто не пропонує - бо мало хто з велосипедами займається, потім пишем на VeloParty - Шура відразу бан за клонування теми...

Чи може це технічно тяжко зробити ?

Опубліковано

я за оставить,но назначить модера.Там же не только покупать-продавать можна,но и сдать-снять,новости на рынке недвижимости и т.д.

Ну вот напишу я в купи-продай,что в Украине останавливают строительство или,что кто знает по чем сейчас минимув квадратный метр стоит и меня забанят,бо не по теме.

Опубліковано

імхопох, але оскільки вирішальна більшість пів у "Нерухомості" стосуютьсяаме комерції - то проголосував за перенесення в "Куплю-продам-поміняю". Єдине тільки, треба буде назву змінити на "Kуплю/Продам/Поміняю/Пропоную/Здам/Найму".

Опубліковано
треба буде назву змінити на "Kуплю/Продам/Поміняю/Пропоную/Здам/Найму".

/Подарю/Приму в подарок/Съем/Выпью

:)

Опубліковано
або зніміть РО з куплю/продам

не знаю, о чем ты говоришь, но я бы тебе в Куплю/Продам показываться не рекомендовал бы...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...