Amor Опубліковано 1 Грудня, 2019 в 20:10 #1 Опубліковано 1 Грудня, 2019 в 20:10 Можливо хтось з досвідом в цій сфері, поділіться або направте на правильний напрям в розкрутці сторінки інстаграм. Намагаємось зробити щось толкове з сторінки вже рік, але активності 0, тільки близькі знайомі. Вже ніби і різні відео дивився і читав, але кругом одні і ті ж поради які не дають результату. Якщо чесно на даний момент для мене інстаграм взагалі дикий і глибокий ліс, ніяк не можу зрозуміти як люди працюють в ньому
Zevs_Isver Опубліковано 1 Грудня, 2019 в 20:40 #2 Опубліковано 1 Грудня, 2019 в 20:40 ого, 25 хв пройшло і ніхто не відписав..... борда вже не та якщо не купляють - то не ФБ/істаграм поганий, то товар..... "не тойво"... то моє персональне ІМХО, звісно, успішні бізнестренери "на Тавріях" зі мною не погодяться
Amor Опубліковано 1 Грудня, 2019 в 20:53 Автор #3 Опубліковано 1 Грудня, 2019 в 20:53 8 минут назад, Zevs_Isver сказал: ого, 25 хв пройшло і ніхто не відписав..... борда вже не та мені навіть було страшно як я створював тему, думав не витримаю напливу «коментів» а по темі то ось посилання на сторінку. Товар специфічний, але начитавшись книжок зрозумів що такий тип товару може прийтись корисним тим хто стикається з проблемою вибору подарунків. Займається цим дружина, я допомагаю цьому всьому розвиватись, як можу звичайно. Скажу чесно не маю наміру зробити з цього якийсь супер шалений заробіток, хочеться просто створити щось своє, чим хочеться займатись і працювати просто в задоволення
Basil Опубліковано 1 Грудня, 2019 в 20:54 #4 Опубліковано 1 Грудня, 2019 в 20:54 14 хвилин тому, Zevs_Isver сказано: то товар..... "не тойво"... або ціни...
Zevs_Isver Опубліковано 1 Грудня, 2019 в 21:14 #5 Опубліковано 1 Грудня, 2019 в 21:14 23 хвилин тому, Amor сказано: а по темі то ось посилання на сторінку. якби просто запостив рекламу - жужжали б... а так... за компанію вийшло.... так що поради з відео працюють а по темі.... товарчик так собі знов ж таки ІМХО, то напевно через те що я старий неромантик єдина користь в цьому занятті - що дружині всяка фігня в голову не лізла а таких дружин не в тебе одного - через те і такого товару завались на ринку треба щось унікальне придумувати, і це не про кольорову гаму зараз говорю і не про сорт цукерок
natalka) Опубліковано 1 Грудня, 2019 в 22:31 #6 Опубліковано 1 Грудня, 2019 в 22:31 2 часа назад, Amor сказал: ...вже рік, але активності 0 айфони треба розігрувати
Zevs_Isver Опубліковано 1 Грудня, 2019 в 22:55 #7 Опубліковано 1 Грудня, 2019 в 22:55 23 хвилин тому, natalka) сказано: айфони треба розігрувати і ню контенту додати
case_l Опубліковано 2 Грудня, 2019 в 04:49 #8 Опубліковано 2 Грудня, 2019 в 04:49 6 годин тому, natalka) сказано: айфони треба розігрувати 5 годин тому, Zevs_Isver сказано: і ню контенту додати Кому що не вистачає
Amor Опубліковано 2 Грудня, 2019 в 05:36 Автор #9 Опубліковано 2 Грудня, 2019 в 05:36 8 часов назад, Zevs_Isver сказал: треба щось унікальне придумувати, і це не про кольорову гаму зараз говорю і не про сорт цукерок дякую за пораду, спробуємо щось нове придумати 7 часов назад, natalka) сказал: айфони треба розігрувати то з такими розіграшами немає сенсу таким займатись
nickel Опубліковано 2 Грудня, 2019 в 08:06 #10 Опубліковано 2 Грудня, 2019 в 08:06 2 часа назад, Amor сказал: то з такими розіграшами немає сенсу таким займатись Дєвачка з Луцька пару айфонів розіграла і Порш купила.
vampirich Опубліковано 2 Грудня, 2019 в 08:35 #11 Опубліковано 2 Грудня, 2019 в 08:35 30 хвилин тому, nickel сказано: Дєвачка з Луцька пару айфонів розіграла і Порш купила. тіко не кажи що варто до тієї дєвачкі на платні курси по розкрутці інстаграма записатись по темі: дружина в мене займається прикрасами з бісеру в неї рецепт розкрутки був простий, но трішки затягнутий в часі вона у фейсбуці добавлялась в друзі до всіх, до кого могла. до друзів друзів, до тих хто лайкає і коментує тематичні дописи і т д. частина відхиляла запит, дехто приймав.. бо у файсбуці ти сам можеш набитися в друзі, а в інстаграмі - ніхт. але потім з фейсбуку будуть переходи в інстаграм, і якісь люди добавляться ну і плюс у фейсбуці теж продаватися може незгірше інстаграму
rrid Опубліковано 2 Грудня, 2019 в 09:13 #12 Опубліковано 2 Грудня, 2019 в 09:13 9 хвилин тому, vampirich сказано: вона у фейсбуці добавлялась в друзі до всіх тутай за посиланням 11 годин тому, Amor сказано: ось посилання на сторінку. Товар специфічний пише: 39 posts 55 followers 0 following ні разу не спеціаліст по інстаграм-маркетингу, але це не схоже на активності в соцмережах - не підписуватись на когось, а тіко сидіти й чекати, поки потечуть фолловери інтернет-рікою... та й сторінка більше схожа на сайт-візитівку, переповнену хеш-тегами під фотками її також можна розкрутити, але хочеш активності на сторінці - поактивнічай спочатку сам. імхо...
paksivatova Опубліковано 2 Грудня, 2019 в 13:23 #13 Опубліковано 2 Грудня, 2019 в 13:23 Можливо стане в нагоді Добре знаю Лєру,сама не знаю як - але вона заробляє саме в інстаграмі І досить успішно Перегляньте
case_l Опубліковано 2 Грудня, 2019 в 18:15 #14 Опубліковано 2 Грудня, 2019 в 18:15 4 годин тому, paksivatova сказано: Можливо стане в нагоді Добре знаю Лєру,сама не знаю як - але вона заробляє саме в інстаграмі І досить успішно Перегляньте Не знаю як заробляє, але тут розетка із коробки вивалилась, треба мужчину щоб направив
Zevs_Isver Опубліковано 2 Грудня, 2019 в 19:13 #15 Опубліковано 2 Грудня, 2019 в 19:13 49 хвилин тому, case_l сказано: Не знаю як заробляє, але тут розетка із коробки вивалилась, треба мужчину щоб направив мм, якщо довго на дивитися на фотку..... то таки да.... можна побачити розетки а з пальцями лівої ноги так задумано?
Amor Опубліковано 2 Грудня, 2019 в 21:05 Автор #16 Опубліковано 2 Грудня, 2019 в 21:05 12 часов назад, vampirich сказал: в неї рецепт розкрутки був простий, но трішки затягнутий в часі Дякую за пораду, спробуємо 11 часов назад, rrid сказал: не підписуватись на когось, а тіко сидіти й чекати, поки потечуть фолловери інтернет-рікою... Взагалі з самого початку заснування сторінки пробували підписуватись, але результату було 0. Але дивлячись на пост vampirich хочу спробувати ще раз, тільки якось більше продумати саму "активність" 7 часов назад, paksivatova сказал: Можливо стане в нагоді Теж сяду передивлюсь, можливо щось корисне знайду. Дякую
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.