ksena555 Опубліковано 27 Листопада, 2019 в 18:28 #1 Опубліковано 27 Листопада, 2019 в 18:28 Потрібно почистити і перестановити Віндовс в ноутбуці. Хто і за скільки це може зробити?
Andreyka Опубліковано 27 Листопада, 2019 в 19:01 #2 Опубліковано 27 Листопада, 2019 в 19:01 Відписав в ПП.
vitiokl Опубліковано 15 Березня, 2022 в 14:20 #3 Опубліковано 15 Березня, 2022 в 14:20 Щоб не плодити тем, тому теж шукаю спеціаліста, тобто хто добре розуміється і може встановити на дому Віндовс 7 і можливо налаштувати ще деякі програми на домашній компютер. Підключаю новий (обміняли по гарантії) жорсткий диск, але комп його чомусь не бачить (сам я в цьому нажаль не розуміюсь)... Мій тел: О996О869ЧЧ
Bliksss Опубліковано 15 Березня, 2022 в 15:12 #4 Опубліковано 15 Березня, 2022 в 15:12 1 година тому, vitiokl сказано: Підключаю новий (обміняли по гарантії) жорсткий диск, але комп його чомусь не бачить (сам я в цьому нажаль не розуміюсь)... У вас є можливість - викласти сюди фото, куди ви його підключили? і фото - що в цей час - показує в налаштуваннях біос? мож нікому і не доведеться їхати, самі все зробите... і марку/модель жорсткого диску та конфігурацію системи (хоч приблизно) - варто вказати.
vitiokl Опубліковано 15 Березня, 2022 в 15:45 #5 Опубліковано 15 Березня, 2022 в 15:45 2 часа назад, Bliksss сказал: У вас можливість - викласти сюди фото, куди ви його підключили? і фото - що в цей час - показує в налаштуваннях біос? мож нікому і не доведеться їхати, самі все зробите... і марку/модель жорсткого диску та конфігурацію системи (хоч приблизно) - варто вказати. Дуже дякую за відгук, але я й з біосом не розбираюсь, англійську мову незнаю, повний чайник в цьому..., тобто спостерігав зі сторони, як людина (на даний час він немає можливості так як в теробороні) встановлював Віндовс 7 ... Ще можу хіба що добавити, що пробували встановити ХР, то ніяким чином не виходило, а ось Віндовс 7 з горем якось ніби встановили (щось в біосі теж міняли налаштування якісь), але після виключення і включення не запустилось, вибивало системну помилку диску (фото з помилкою вже нажаль видалив з телефону)... Зараз диск відформатовано ніби, але компютер диска не бачить ... Сам точно не зроблю, тому й шукаю хто в цьому розбирається... Проживаю в р-ні Північного ринку. Найкраще, звертайтесь будь ласка по телефону (О996О869ЧЧ), Дякую ...
Davids Опубліковано 2 Липня, 2022 в 07:59 #6 Опубліковано 2 Липня, 2022 в 07:59 Хто візьметься поставити windows на ноут?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.