Перейти до змісту

Оцінити вартість послуги

vampirich

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ситуація наступна. Друг зараз керує запуском дрібного виробництва у Львові і йому потрібно прикинути приблизно витрати на запуск і роботу 1с щоб погоджувати з власником проект

Якщо залізо я йому поможу прикинути,  ціну, то вартість послуг по налаштуванню цього діла я навіть і приблизно не знаю, бо таке робив тіко за зп :)

Питання наступне: скільки з нього можуть взяти (середньостатистично) за запуск термінального сервака з 1с на sql + налаштувати бекапи того всього, і скільки в місяць обійдеться тімв'юверна допомога на 15-20 юзерів із серії "не друкує, не відкривається, не запускається"? Можна дуже приблизно, це поки що лише для оцінки потенційних витрат. Дякую

Опубліковано

На око франчайзер 1С у Львові  за таке захоче 25-30 тис. грн.   

Підтримка по середнім тарифам від 1тис до 9 тис. 

Але на практиці енікейщика взяти вигідніше. 

Он тобі  +\- реальні пакети впровадження з цінами: Київські правда, але думаю непринципово.

Опубліковано

ого.. ну підтримку то я ще розумію...

за запуск я чесно кажучи думав що беруть меньше

але рахуючи майбутні витрати треба мабуть рахувати таки по максимуму а не мінімуму

дякую

Опубліковано

Типові конфігурації 1с майже ніколи "з коробки" не запускаються.

Завжди доводиться щось доробляти під конкретного клієнта. А це вже залежить від хотілок клієнта

Опубліковано

Настройка сервера такса 300 - 1000 євро в залежності від складності задачі.

Підтримка почасово, або краще по підписці залежить від ціни простоя підприємства, це економість толковий має порахувати :)

Тоді випливе сума в місяць скільки вони за це захочуть чи будуть платити.

Опубліковано

Налаштування серверу і запуск на нюму 1с з типовою конфігурацією - це елементарне завдання, а от дописати під конкретні бізнес процеси, навчити юзерів цим користуватись і постійно підказувати... :)

Опубліковано
1 година тому, vampirich сказано:

за запуск я чесно кажучи думав що беруть меньше

Якщо то  типова Бухгалтерія для України  то  можна і за 10 домовитися. 

Але по постатовці задачі про "15 користувачів"  і "невелике виробництво"   теоретично розумію  що це мабуть буде УТП.

Тре сервер з віндою + MSSQL + Сама власне 1С. 

А далі натянути  конфу  плюс, як сказали, саме цікаве показати  а що ж тепер з цим щастям робити. 

Якщо користуватися гайдами і  мати певний рівень знань в облікових програмах думаю можна трохи зекономити. 

А другу дай пораду: якщо він не може визначити хоча б 3 пункти профіта на які він розраховує автоматизуючись, то краще хай веде облік в екселі чи на папері :) 

Опубліковано

Ще питання на рахунок ліцензій?

Windows не дешево коштує так само як і SQL, чи будуть крякнутими користуватись?

Тоді ставити то все на Linux треба якщо бабок на ліцензії немає.

Опубліковано
25 хвилин тому, LSD сказано:

А другу дай пораду: якщо він не може визначити хоча б 3 пункти профіта на які він розраховує автоматизуючись, то краще хай веде облік в екселі чи на папері :) 

там троха інша ситуація. Уже є аналогічне виробництво у Франківську. Власники хочуть запустити іще одне у Львовіі, з поправкою на косяки попереднього. 1с мусить бути бо там якось прийом замовлень і передача їх на виробництво уже є обкатане

Опубліковано
2 хвилин тому, MACCEN сказано:

Ще питання на рахунок ліцензій?

Windows не дешево коштує так само як і SQL, чи будуть крякнутими користуватись?

Тоді ставити то все на Linux треба якщо бабок на ліцензії немає.

мене просили прикинути послуги + залізо. на тему софта чувак в курсі, але ще позиції власників не знає

Опубліковано

Ну то це мабуть проект по масштабуванню ПЗ, клонувати + централізована аналітика. 

Думаю вийде навіть дорожче :)  

Опубліковано

там троха інша ситуація. Уже є аналогічне виробництво у Франківську. Власники хочуть запустити іще одне у Львовіі, з поправкою на косяки попереднього. 1с мусить бути бо там якось прийом замовлень і передача їх на виробництво уже є обкатане

Якщо схема накатана, є конфігурація, то проблем взагалі немає.

Опубліковано
50 хвилин тому, LSD сказано:

Ну то це мабуть проект по масштабуванню ПЗ, клонувати + централізована аналітика. 

Думаю вийде навіть дорожче :)  

Не масштабування, а створення подібного бізнесу.

Опубліковано

Власники хочуть запустити іще одне у Львовіі

Як на мене все таки масштабування :)

Опубліковано

і так і ні. масштабування але навпаки. Запуститься повністю автономно з нуля,але з врахуванням косяків попереднього. Доведеться до пуття. А потім уже існуючий бізнес у Франківську переведеться на покращену систему роботи, яку обкатають у Льові. Я чесно кажучи не можу судити, чи так добре, чи було б краще таки виправити всі недоліки старого бізнесу, і маштабувати його на новий...

Опубліковано

Таки да ми тут не сильні бізнес аналітики :)

Мо то франшиза і тому обов'язкова  умова сторонньої інтеграції 1С  від нових власників?  )))

Опубліковано

може там два власника, і як завжди посварились, хто їх там зна, логічніше створювати нове опираючись на старе з покращенням.

Опубліковано

@vampirich  звернися в "Модуль". Вони були ( та мабуть і є)  офіційними франчайзі 1С в області.

Мають досвід впровадження 1С на багатьох фірмах. Штат програмістів, + адміни є.

Поговори, озвучать ціну, продадуть 1С і будуть підтримувати.

Одразу кажу - не дуже дешево. Знаю тих, хто бере дешевше. Але це "дешевше", заплатив одному, а  він знайшов ще дешевше і передоручив іншому!

А потім крайнього не знайдеш.

Дам номер телефона до директора (власника), якщо потрібно - зведу познайомлю.

Опубліковано
3 годин тому, AppMark сказано:

1200 американців

Кум проводив аналогичну операцію у Вінниці

Їх аналогічних - не існує. Вони всі тупо унікальні!

Кожен клієнт унікальний.

Процес впровадження може тривати ід 0,5 року і до 1,5 року.

Залежить від об'ємів фірми, бази, бажань клієнта і т.д.

і 1200 у.о. То так, на 2 місяці роботи. МАКСИМУМ.

Опубліковано
On 7/28/2019 at 6:36 PM, Zheny@ said:

Їх аналогічних - не існує. Вони всі тупо унікальні!

Кожен клієнт унікальний.

Процес впровадження може тривати ід 0,5 року і до 1,5 року.

Залежить від об'ємів фірми, бази, бажань клієнта і т.д.

і 1200 у.о. То так, на 2 місяці роботи. МАКСИМУМ.

певно саме тому у нас немає нормальної автоматизації практично ні в кого і так процвітають 1Сники та т.п. розробники :)
Переважна більшість підприємств працюють по одній схемі. Якщо є відхилення то це якийсь "таракан" з голови організатора, найчастіше щоб десь щось приховати.
От із-за цих тараканів у нас "кожен клієнт унікальний" :)

Опубліковано

@Соромітник  Ти ж розумієш, що більшість підприємців доморощені / базарні і т.д.

Курси? Нє нє слишалі?  Справжній Менеджмент - чьто ето? Маркетінг - откуда?

Коли  консультанта в торговому залі називають "менеджером" чи касира "менеджером з продаж" - мене тіпе.

Зараз (благо) уже великі фірми нарешті доходять до того, що і як має бути.  Але ж народ є народ. Опір змінам і т.д.

І при впровадженні 1С, на стадії встановлення ПК і самої програми, кричали "нашо воно мені нада???!!" , "я звільнюся!!" і т.д.

Через 0,5 року. Звіт за 5 сєк. Аналіз за 5 сєк. Розрахунок ЗП за 2-3 хв.

І питаю - чого не звільнилися? Зрозуміли, нарешті, нашо воно нада?

То лише очі опускали. "Ну ми ж не знали..."

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...