Перейти до змісту

Яка ціна зараз на друк флаєрів?

Nokian

Рекомендовані повідомлення

Власне цікавить ,що почім зараз в Луцьку.

Треба тисячу і більше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, Nokian сказал:

Власне цікавить ,що почім зараз в Луцьку.

Треба тисячу і більше.

Ціна залежить від розміру флаєрів та від щільності паперу. Друк двосторонній чи одно-, глянцевий чи матовий папір, з ламінацією чи без, закруглення кутів, свердління, згинання, біговка, перфорація також впливають на ціну як і наявність готового макету флаєра.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А які замовляють найчастіше,

Ціна/якість/характеристики?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

18 хвилин тому, nickel сказано:

Ціна залежить від розміру флаєрів та від щільності паперу. Друк двосторонній чи одно-, глянцевий чи матовий папір, з ламінацією чи без, закруглення кутів, свердління, згинання, біговка, перфорація також впливають на ціну як і наявність готового макету флаєра.

це все зрозуміло, тому й цікавлять ціни (на всі варіанти), щоб вже потенційний замовник для себе прорахував і визначився

(мене теж цікавить, примажусь до теми)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

14 minutes ago, Nokian said:

А які замовляють найчастіше,

Судячи з того, що тицяють на вулиці — найчастіше замовляють фігові :)

Ти б в поліграфіях попитав, а не на борді. І ще прикинув який від них вихлоп буде. Бо, здається, практично вся реклама в Луцьку робиться просто щоб гроші на неї витратити, ефективність ніхто не рахує.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 минут назад, jack74 сказал:

це все зрозуміло, тому й цікавлять ціни (на всі варіанти), щоб вже потенційний замовник для себе прорахував і визначився

(мене теж цікавить, примажусь до теми)

Прайс на всі варіанти занадто складний виходить, бо кожен варіант збільшує кількість цін-варіантів мінімум у два рази. З сотнями цін. Я навіть не візьмуся такого в робити. А побалакавши хвилину дві з клієнтом, прайс скорочується до двох-трьох варіантів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ой та ладно :) Зазвичай називають три-чотири ціни стандартних варіантів для розуміння рівня цін, а далі вже зрозуміло, що справа індивідуальна

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 хвилин тому, jack74 сказано:

ой та ладно :) Зазвичай називають три-чотири ціни стандартних варіантів для розуміння рівня цін, а далі вже зрозуміло, що справа індивідуальна

це луцькі рагулі так можуть робити, накручуючи собі "шоб не попасти". Нормальні контори всі прорахунки роблять тільки після затвердженого макету. Я так само роблю з рагулями-клієнтами:

- Скільки це коштує?

- Залежить від макету і т.п.

- Ну приблизно?

- 100 гривень

- Нам підходить!

А потім виявляється після обрахунків, що там максимум 50 грн було б, якби вони дали макет на оброблення. Але 100 так 100.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

59 минут назад, Соромітник сказал:

Судячи з того, що тицяють на вулиці — найчастіше замовляють фігові :)

Ти б в поліграфіях попитав, а не на борді. І ще прикинув який від них вихлоп буде. Бо, здається, практично вся реклама в Луцьку робиться просто щоб гроші на неї витратити, ефективність ніхто не рахує.

а що треба рахувати ефективність реклами?

навіщо, це ж круто надрукувати якийсь мотлох, потім всучувати його людям, і вже рахувати прибутки :)

В Києві то там рекламу флаєра точно ефективно зробили, магаз по типу "пив база" відкрився, то вони пред'явнику флаєра одного давали другий товар за нижчої ціної в подарунок, ми взяли 8 літрів пива, а 4 з них отримали безкоштовно показавши флаєр. Попутно ми до пива взяли ще всяких там ніштяків, що я думаю точно не в мінус спрацювала реклама. На другий день вже купували без флаєра там.

А в Луцьку пузата хата давала аж 10 грн. знижки при умові взяти на 70, то якось в лом було того флаєра й брати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну наприклад 350 грн. За 1000 шт. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І мені цікаво

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, paksivatova сказано:

І мені цікаво

То в чому справа? Звертайтеся будь-ласка до мене "Просто Друк".

350 грн. За 1000 шт. на крейдованому папері 115 г/кв.м

або 370 за 1000 шт на крейдованому папері 130 г/кв.м

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 минуты назад, tarasmv сказал:

То в чому справа? Звертайтеся будь-ласка до мене "Просто Друк".

350 грн. За 1000 шт. на крейдованому папері 115 г/кв.м

або 370 за 1000 шт на крейдованому папері 130 г/кв.м

а де ваш офіс знаходиться?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вул. 8 Березня, 1 каб. 9

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...