Перейти до змісту

Дозвіл на травматичну зброю

WebTraveller

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
13 годин тому, WebTraveller сказано:

Поки її достанеш, поки розвернешся з нею. Трохи це не то для самозахисту

?? А ти без дверей живеш? Чи з травматом спати збираєшся? Тим більше, що травмат, як засіб самозахисту будинку звучить навіть смішно..

Опубліковано

Угу. Якщо обидві обєднаються, то фіг допоможе. Хіба для застрелитись і то разу з третього.

Опубліковано
9 годин тому, Nokian сказано:

Травмат в будинку підходить для самозахисту  хіба від жінки, чи тещі.

тоді однозначно потрібен травмат

Опубліковано
3 хвилин тому, S30 сказано:

Угу. Якщо обидві обєднаються, то фіг допоможе. Хіба для застрелитись і то разу з третього.

якщо у вузькому коридорі відстрілюватись то захиститись цілком реально 

Опубліковано
1 хвилина тому, case_l сказано:

якщо у вузькому коридорі відстрілюватись то захиститись цілком реально

:blink:

А, ну то перед покупкою мастєрок тобі в руки.:D

Опубліковано
10 часов назад, fedot сказал:

?? А ти без дверей живеш? Чи з травматом спати збираєшся? Тим більше, що травмат, як засіб самозахисту будинку звучить навіть смішно..

А шо, АК зразу брати шоб смішно не було?

А в хату можуть залізти і вночі поки спиш. Зараз часто грабують навіть коли хтось є вдома. Знаю реальні випадки.

А коли вони в хаті, то рушницею хіба як дубінкою можна помахати

Опубліковано

А можна валити на ураження в себе вдома грабіжників?Чи в нашій країні ще треба довести , що вони залізли до тебе з метою вчинення злочину,а не  просто поговорити?І чи в них має бути  обов'язково теж рушниця в руках)))

Опубліковано

Якщо залізуть, не встигнеш ні травмата, ні рушницю дістати. Знайомий з Львова займається валютою, поставив собі відеонагляд в будинку, сигналізацію і безпровідну вуличну сирену. От сирена його і врятувала. Залізли в хату вночі, сигналізація не спрацювала чи відключили, хз. З пульта включив сирену, що на пару  кілометрів чути, втікли, нічого не вкрали. Моделі не пам"ятаю, вроді "Аякс".

Опубліковано

Травмат в нашій державі тобі майже не світить :). Тому або займайся мисливською зброєю, або переїджай в Техас :)

Опубліковано
11 годин тому, fedot сказано:

Для чого тоді травмат і чому він не дозволений для простих смертних? 

Опубліковано

Травматична зброя дозволена окремим громадянам: сбу, прокуратура, журналістам, суддям ітд. судячи з того що ти пишеш - до цих категорій ти нажаль не  належиш.

Опубліковано
1 година тому, WebTraveller сказано:

А шо, АК зразу брати шоб смішно не було?

Однозначно.

А в хату можуть залізти і вночі поки спиш. Зараз часто грабують навіть коли хтось є вдома. Знаю реальні випадки.

Сигналізація, грати на вікнах, правильні двері та замки - запаряться лізти. А поки й залізуть вже й танк прогріти можна.

А коли вони в хаті, то рушницею хіба як дубінкою можна помахати

Значно краще, аніж травматом пукати. Удар по ногах стволом мисливської рушниці чи по ребрах прикладом значно перевищить по ефективності легальний набій з травмату. Ну і з точки зору відповідальності перед законом полегшує наслідки.

Ще раз повторю свою особисту думку: травматична зброя не підходить для захисту помешкання.

Опубліковано

@Alex S не зовсім погоджуюсь. Дістати з сейфу і зарадити - досить швидка процедура, багато що тут від самого сейфу залежить - про це наперед думати треба.

А на рахунок травмат чи вогнестріл...Останній в нас взагалі заборонений - відповідно строк надовго.

Опубліковано

Для того щоб ефективно застосувати ЛЮБУ зброю - потрібно монотонно, до нестями тренуватись. Дістати, перезарядити, вистрілити - і так 100500 раз. Тоді буде толк з тої зброї. а так то все бла- бла- бла..На форумі є представники самооборони - я думаю вони тобі скажуть після якого часу в них з їх травматами вони почали на "ТИ " спілкуватись. Для таких тренуваь - потрібно нормальні ТИРИ, інструктори ітд ітп. Цього в нас вдосталь нема. Свого чвсу мина полюванні для експеременту спроектували РАПТОВИЙ напад підраненого дикого кабана - результат 1-0 в пользу кабана :). То забув курки звести, то осічка, то від несподіванки незнаєш що робити - і це при тому що ти знав що іде ксперемнт .......

Опубліковано
3 годин тому, prg сказано:

Для того щоб ефективно застосувати ЛЮБУ зброю - потрібно монотонно, до нестями тренуватись. Дістати, перезарядити, вистрілити - і так 100500 раз. Тоді буде толк з тої зброї. а так то все бла- бла- бла..На форумі є представники самооборони - я думаю вони тобі скажуть після якого часу в них з їх травматами вони почали на "ТИ " спілкуватись. Для таких тренуваь - потрібно нормальні ТИРИ, інструктори ітд ітп. Цього в нас вдосталь нема. Свого чвсу мина полюванні для експеременту спроектували РАПТОВИЙ напад підраненого дикого кабана - результат 1-0 в пользу кабана :). То забув курки звести, то осічка, то від несподіванки незнаєш що робити - і це при тому що ти знав що іде ксперемнт .......

А як вмовили кабана зіграти в експерименті?

Опубліковано
4 часа назад, Alex S сказал:

Звук та полумя від пострілу повинно зробити свою справу.Моя думка.

Це може зробити і стартовий пістолет, наприклад, копія Беретти.

Опубліковано
5 годин тому, Alex S сказано:

Дозволом на останній

останній малося на увазі "вогнестріл". Бойова короткоствольна зброя заборонена в Україні (окрім нагородної і силовиків). За травмат і "рішал" - я в курсі. А от дозвіл на "кастрований" нарізний робиться і простіше і дешевше, аніж ти пишеш. І, чесно кажучи, обкакатися можна лише від звуку пересмикування затвору на такому, як ти виражаєшся, "кастраті".

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...