Shkoder Опубліковано 25 Квітня, 2019 в 12:52 #1 Опубліковано 25 Квітня, 2019 в 12:52 – Котани, чим ланцюга змащуєте? – Сквіртом.. – Смувом! – А я – Кефіром!! – Якісне, довготривале, універсальне мастило для ланцюга – це завжди компроміс. Хтось бажає, щоб краще трималось та довше їздило, а хтось – щоб легше заходило в ланцюг, дехто хоче, щоб мастило було рідке, але швидше підсихало. За довгі місяці розробки та тестувань ми намагалися зробити ідеальне парафінове мастило для місцевих умов експлуатації. Чи в нас вийшло? Можете оцінити самі ) В Луцьку мастило Кефір можна придбати в наступних вело та спортивних магазинах: Альпініст - проспект Василя Мойсея 2 (через дорогу від Проміня) Велозона - проспект Президента Грушевського 15 Сітібайк - вулиця Архітектора Метельницького 4 Спортмакс - вулиця Єршова 11, павільон біля ТЦ Глобус Додаткова інформація, відгуки та онлайн-магазин на нашому сайті та у Фейсбуціhttp://kefir.bike http://fb.me/kefir.bikeВкрути на повну!
Lubart Опубліковано 20 Травня, 2019 в 06:15 #2 Опубліковано 20 Травня, 2019 в 06:15 Що скажете про силіконову аерозольну змазку для цепів?
TreNeR Опубліковано 20 Травня, 2019 в 16:39 #3 Опубліковано 20 Травня, 2019 в 16:39 Аерозоль краще на велі не використовувати. Є ризик потрапляння не туди, куди треба, наприклад на ротори або гальмівні колодки.
Poison Опубліковано 20 Травня, 2019 в 16:42 #4 Опубліковано 20 Травня, 2019 в 16:42 Скажу пару слів про кефір .Плюси 1. Чиста система ,це завжди радує око ,більше плюсів не знайшов. Мінуси 1.Довга і муторна справа повної очистки системи,підійшов я до цієї справи відповідально тому цеп тричі чистив в ультразвуковій ванні поки не перестав виходити бруд з пінів ,вся інша система також знімалась і чистилась. 2. Ланцюг ця змазка не захищає і тому навіть проїхавшись після дощу я побачив ,що мій цеп покрився корозією. 3 Не знаю як вас ,але мене люто бісить звук шелестіння сухого ланцюга. Поки все ,пограюся і буду бачити що для мене важливіше гарний вигляд чи іржавий ланцюг.
Jason Опубліковано 28 Травня, 2019 в 09:39 #5 Опубліковано 28 Травня, 2019 в 09:39 Трохи поїздив з тим Кефіром. Що можу сказати. Цеп виглядає чистішим і не дзвенить, як коли нема змазки. Умудрився трохи притопити свій байк в розливі річки Стир. Передня втулка новатек пережила це здається нормально. Я ще раніше зробив проточку на пильниках і поставив додаткові гумові кільця, як оказалося це було не зря. Цеп після таких процедур бігає так само, не свистить, тільки тряпочкою протер. Іржи поки не побачив. Цеп Shimano XT CN-HG95, брав в Сітібайку (не реклама ). А ось проми в каретці холлвтек знову почали похрустувати, @#$%^&!!!!! треба міняти.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.