Перейти до змісту

Обміняю дачу

nickel

Рекомендовані повідомлення

Без особливої надії закину вудку.

Обміняю дачу на масиві Струмівка (вул. Солов'їна) на ділянку  на Фільварку (район ДПЗ).

Приватизована, 6 сотих, по факту трохи більше. Вода з башти вздовж ділянки, газ та електрика аналогічно. Поруч побудувалися і постійно живуть люди.

IMG_3352.jpg

IMG_3355.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 рік потому...
  • Відповідей 119
  • Створено
  • Остання відповідь

Також актуально

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@nickel а якби - в грошовому еквіваленті?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что, Bliksss сказал:

@nickel а якби - в грошовому еквіваленті?

Ти хочеш її купити? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 хвилин тому, nickel сказано:

Ти хочеш її купити? :)

не так щоб я... довго пояснювати, знайомий збирається через пару років повернутись назад в Україну, купує землю, квартири поблизу Луцька, якщо йому підходить.

я - навпаки, збираюсь на кілька років виїхати, але - коронавірус...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что, Bliksss сказал:

не так щоб я... довго пояснювати, знайомий збирається через пару років повернутись назад в Україну, купує землю, квартири поблизу Луцька, якщо йому підходить.

Він напевно шукає подешевше, а я захочу продати подорожче. Навряд ми зторгуємося. :) Назви йому ціну 8000.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, nickel сказано:

Навряд ми зторгуємося. :) Назви йому ціну 8000.

таки - точно ні )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 минут назад, Cherman сказал:

Якщо це в гривнях

Вынужден Вас огорчить... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 09.04.2021 at 13:13, nickel сказано:

Вынужден Вас огорчить... :)

Невже в долярах?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На Борді ще є тема, в якій за цю дачу давали 15 тисяч "не глядя" і також не гривень. Уявляєте як мені її зараз продавати навіть за 8 тис? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, Alex S сказал:

Ділянок  продається все менше масив ,активно забудовується.

Що робиться з цінами, коли вільних ділянок стає все менше?

Сусід вже дивиться на ділянку і облизується. Розширити свою ділянку в нього лише один шанс - купивши дачу в мене, бо з другої сторони  побудований інший будинок і в ньому живуть люди. І мені піхуй скільки коштують дачі в інших місцях, якщо хоче хай купує в іншому місці. Підозрюю, що вікна повибивали його діти по його команді, а може й сам, щоб збити ціну. Бо поки він не думав розширятися, то за 20 років ніхто вікон не вибивав. Ціну в мене взнавав, але зараз крутить носом, а поки наважиться, то я ще задеру. Повісив банера про продаж і адресну табличку, щоб людям легше було знайти, то банера здирає, а табличку не чіпає.

Погано продавати, коли гроші треба, бо мусиш погоджуватися на те що пропонують і спускати ціну. І зовсім інше, коли ти навіть не думаєш продавати, а покупці вже ходять кругами навколо дачі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 хвилин тому, nickel сказано:

Повісив банера про продаж і адресну табличку, щоб людям легше було знайти, то банера здирає,

Постав якусь приховану камеру спостереження,  щоб записати хто це робить 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, Alex S сказал:

Так і є. То його рук справа. Я ... просто не позумію підходу ... коли ти сам можеш брати в руки бошш. Зроби іі в ляльку і впарь за штук 15.

Це не моя дача, а мами. І нас 3 нащадка. Робити її в лялю прийдеться самому і за свої, а коли продам то прийдуть інші 2 нащадка і захочуть поділити по-чесному - порівну. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 минут назад, Cherman сказал:

Нічого собі, які на Струмівці переоцінені участки.

Були в 2008 і не тільки в Струмівці, або я тебе не зрозумів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 минут назад, Cherman сказал:

Та я навіть про 8 тис, на Проміні рік назад, аналогічна ділянка, як в тебе, продалася значно дешевше. І це не те щоб, саме ти таку ціну поставив - якщо подивитись Струмівку, там і в інших оголошеннях таке ж ціноутворення.

Порівняй доїзд до Променя і до Струмівки. Я навіть не про стан дороги, а про доїзд без власного авто. Дітям треба буде якось добиратися в школу/інститут, возити на авто не завжди вийде. Навіть дві машини в сім'ї не завжди рішають.

Ну і я не знаю, в Проміні на дачах газ є?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

25 хвилин тому, nickel сказано:

Порівняй доїзд до Променя і до Струмівки. Я навіть не про стан дороги, а про доїзд без власного авто. Дітям треба буде якось добиратися в школу/інститут, возити на авто не завжди вийде. Навіть дві машини в сім'ї не завжди рішають.

Ну і я не знаю, в Проміні на дачах газ є?

газ є, але його провести на участок навіть не дорого а дуже дорого....

+проблеми із електроенергією...

+ повна відсутність доріг...

+вода (літня) постійні пориви на водогоні....

проживаю там.

і ось що хочу сказати, як дачникам скинутися на покращення дороги чи електропостачання - то ні мені не треба, як в оголошеннях то і газ є і світло... і доїзд з Луцька кращий....

а по факту дійсно зараз луплять ціни за участки в кілька разів дорожче ніж в тому ж Промені.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15 минут назад, Vikvik Mawr сказал:

проживаю там.

і ось що хочу сказати, як дачникам скинутися на покращення дороги чи електропостачання - то ні мені не треба, як в оголошеннях то і газ є і світло... і доїзд з Луцька кращий....

а по факту дійсно зараз луплять ціни за участки в кілька разів дорожче ніж в тому ж Промені.

Ти про Струмівку чи Промінь?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Струмівку.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 minutes ago, Vikvik Mawr said:

по факту дійсно зараз луплять ціни за участки в кілька разів дорожче ніж в тому ж Промені.

Кінець епохи бідності, всім треба гроші))

Кума мала дачу а-ля будинок для постійного проживання в Промені, бував там кілька разів. Як писав вище Нікель, добиратись взимку до Луцька була для них ще та пригода (з однією машиною на сім’ю з 3 чоловік).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

22 хвилин тому, yu2007 сказано:

Кума мала дачу а-ля будинок для постійного проживання в Промені, бував там кілька разів. Як писав вище Нікель, добиратись взимку до Луцька була для них ще та пригода (з однією машиною на сім’ю з 3 чоловік).

коли шукав собі ділянку, то відсутність транспорту та відсутність газу на масиві, були ключовими чому вибрав масив Струмівка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, Vikvik Mawr сказал:

Дуже дорого - це скільки в гривнях? Провести чи врізатися? Бо в мене газ вже проведений вздовж участка, залишилося лише врізатися.

Цитата

Це на всіх дачних масивах. Ніхто раніше не думав і не знав, що люди будуть тут жити круглий рік і часто ще й отоплюватися електрикою. Така проблема є навіть на старих вулицях в приватному секторі в Луцьку.

Цитата

Не гріши. Заїзд до розвилки весь викладений бруківкою. Мій сусід з хутора, будучи депутатом лищенскьої с/р, вимостив всю Загородню вулицю щебнем. А це найдовша вулиця і якраз до моєї дачі. Да, того щебню вже й не видно, але роботу свою він робить. Зараз ще й Солов'їну вимостив щебнем. А от я здуру звернув на якусь бічну, люблю там покататися-подивитися, то думав Ланосом не вилізу з тих говен. Ну і така ситуація також на всіх дачних масивах.

Цитата

Це на всіх дачних масивах.

Ти описуєш проблеми усіх дачних масивів, а не конкретно Струмівки. Треба було не економити на ділянці, взяти не дачну, а для будівництва. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кожна жаба своє болото хвалить:)Але я теж за Промінь. Головне, вибрати хороший рельєф, а зекономлені (порівняно із Струмівкою) гроші пустити на якісніше будівництво.

В любому разі, що дачні масиви (за виключенням хіба що окремих ділянок на Володимирській, Дубнівській і зовсім трохи Львівській), що Боратинські (умовно) простори без хорошого благоустрою - так собі місце в плані перспективності. Прив'язуть до машини всерйоз і надовго.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, nickel сказано:

Дуже дорого - це скільки в гривнях? врізатися?

.... Ніхто раніше не думав і не знав, що люди будуть тут жити круглий рік

Не гріши. Заїзд до розвилки весь викладений бруківкою.

Мій сусід з хутора, будучи депутатом лищенскьої с/р,

.........

Ти описуєш проблеми усіх дачних масивів, а не конкретно Струмівки. Треба було не економити на ділянці, взяти не дачну, а для будівництва. :)

Дорого врізатися, + проект, + підземка, + внутрянка..  від 2к баків

Електрика наголосив сам ()

заїзд бруківка .... ага.... ти ще скажи що обіцяли перед виборами все закатати в бруківку... голова ОТГ власну ви-цтво бруківки відмиває кошти, чи буде далі хто знає...

Мій сусід з хутора, будучи депутатом лищенскьої с/р --- оце цікаво, бо по товариству казали що це кошти із наших внесків пішли на щебінь - хто бреше:)

знову ж скажу що ми свою вулицю хто проживає мостили своїм коштом, дачники --  ні нам не треба.... Ти свою вулицю скидався кошти замощувати??? У тебе всі внески поплачені (скажи но номер ділянки скажу твій борг:wacko:)

не кажи мені що мені потрібно було робити, і я не ......

в даній темі срач про твій участок за страшні гроші, я просто кажу людЯм з чим їм доведеться зіткнутися коли хочуть на природі мати дачну хатку.... (ну це ж на всіх масивах -_-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

14 минут назад, Vikvik Mawr сказал:

заїзд бруківка .... ага.... ти ще скажи що обіцяли перед виборами все закатати в бруківку... голова ОТГ власну ви-цтво бруківки відмиває кошти, чи буде далі хто знає...

Ти з такими претензіями, ніби це я тобі щось обіцяв. :)

Цитата

Мій сусід з хутора, будучи депутатом лищенскьої с/р --- оце цікаво, бо по товариству казали що це кошти із наших внесків пішли на щебінь - хто бреше:)

Ніхто не бреше. Гроші-то ваші, але щебнем вимостили дорогу до нього до дому. :)

Цитата

знову ж скажу що ми свою вулицю хто проживає мостили своїм коштом, дачники --  ні нам не треба.... Ти свою вулицю скидався кошти замощувати???

Ми дачею не користуємося більше 20 років. Ти хочеш щоб я тобі скидався на дорогу тільки через те, що ти там щодня їздиш? :)

Цитата

У тебе всі внески поплачені (скажи но номер ділянки скажу твій борг:wacko:)

Якщо дійсно цікаво, можу в приват написати

Цитата

не кажи мені що мені потрібно було робити, і я не ......

в даній темі срач про твій участок за страшні гроші, я просто кажу людЯм з чим їм доведеться зіткнутися коли хочуть на природі мати дачну хатку.... (ну це ж на всіх масивах -_-)

Якщо ти уважно прочитаєш назву теми, то може зрозумієш, що я нічого не продаю. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@Vikvik Mawr я розумію чому тобі пригорає, але може й ти зрозумієш, що це наслідки твого вибору, і моєї вини в цьому немає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...