Перейти до змісту

Шостий президент України

zaHARE

Рекомендовані повідомлення

Жити стає все краще:

120160561_3252996548089100_1448925773270258926_n.jpg?_nc_cat=100&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=DvBzBgJ-ZKkAX8suzZk&_nc_ht=scontent.fiev25-1.fna&oh=1819d4847eca22cb4714612146714438&oe=5F928FD1

• +1 2
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 часов назад, MACCEN сказал:

Взагалі тих "освітян" треба реструктурувати конкретно.

Де на це все гроші взяти???

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 хвилин тому, weldermaster сказано:

Де на це все гроші взяти???

ламати - не будувати. Людю хочуть 3 роки навчання а не 12.

• +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

25 минут назад, sergkots сказал:

Жити стає все краще:

Хватить їм і 116094,5 млн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, weldermaster сказано:

Хватить їм і 116094,5 млн

А мусорам значить 82036,7 млн дуже мало буде? У нас війна з москалями чи з власним народом йде?

• Дякую! 1
  • +1 3
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

20 часов назад, yu2007 сказал:

Тю, лише заради цього?

Лише заради цього не варто, але ж  знадобилось би.

Але я все-таки надіюсь, що вдасться скористатись головним здобутком сивочолого гетьмана поки преЗедент ще його не профукав.

Змінено користувачем volks
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А зе! точно знає, хто з нами воює?

http://dialogs.org.ua/people/44150/

• +1 2
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 хвилин тому, Basil сказано:

А зе! точно знає, хто з нами воює?

Не в Зе! справа. Тут більшість мабуть не знає. Або вони все знають, тому й підтримують його.

• +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 25.09.2020 в 15:22, volks сказал:

В тому й суть, що потрібно вчити предмети до яких є здібності.

прально, бидло в стойло. Родився, оприділили, що на завод за станок, остальні знання нах. Ну а коли багатший, то можна й різному повчитись, й оприділитись, ким хочеш бути, вже в більш зрілому віці. Норм тєма

(сарказм)

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

прально, бидло в стойло. Родився, оприділили, що на завод за станок, остальні знання нах.

фільм є про це. Забув як називається.

П.С. Згадав!!!

Цитувати

Фільм називається Дивергент

Світ майбутнього, у ньому суспільство поділено на 5 фракцій, виходячи з рис людини: Щирість, Альтруїзм (Зречення), Безстрашність, Дружелюбність, Ерудиція. Досягнувши 16 років, кожен підліток проходить тест, яким визначається, у якій фракції людина перебуватиме до кінця свого життя.

Змінено користувачем $ΩLΩMΩN
  • -1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

41 минуту назад, MANJAK11 сказал:

прально, бидло в стойло. Родився, оприділили, що на завод за станок, остальні знання нах. Ну а коли багатший, то можна й різному повчитись, й оприділитись, ким хочеш бути, вже в більш зрілому віці. Норм тєма

Аби ляпнути? 

Якщо в мене нема творчих здібностей і голосу то нафіга мені образотворче мистецтво, музика і т.д.

Аналогічно, якщо в людини немає здібностей до точних наук, то навіщо їй ті всі косинуси. Ділити дітей за здібностями потрібно вже в 5 класі, а не в 10.

І ввести такі предмети , щоб навчити елементарній фінансовій грамотності, щоб не лізли в ммми і  не брали кредити в доларах, а потім нили.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

17 минут назад, volks сказал:

Якщо в мене нема творчих здібностей і голосу то нафіга мені образотворче мистецтво, музика і т.д

тобто критики, цензори і інші навколокультурні професії повинні це все мати ?

18 минут назад, volks сказал:

то нафіга мені образотворче мистецтво, музика і т.д.

хоча б для того, щоб не бути зовсім безграмотним довбнем. Невже по життю, тобі приємно спілкуватись з такими рослинами ? Їх і так більшає в геометричній прогресії

20 минут назад, volks сказал:

Аналогічно, якщо в людини немає здібностей до точних наук, то навіщо їй ті всі косинуси

ХТО буде рішати, є ті здібності чи нема ? 

Це пряма дорога до класовості, де буде прямий розподіл на касти, причому з дитинства. Людство по іншому не вміє. 

23 минуты назад, volks сказал:

І ввести такі предмети , щоб навчити елементарній фінансовій грамотності, щоб не лізли в ммми і  не брали кредити в доларах, а потім нили.

напряму цьому не навчиш, в смислі в ммми не лізти. І цікаво було б подивитись, як би ти вчив фінансовій грамотності тих, у кого тіпа нема математичних здібностей і крім 2+2 вони нічого не знають

• Дякую! 2
  • +1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ЗІ й якби в нашій країні хоча б задумались таке зробити, я вже б завтра...... та яке в жопу завтра, вже б сьогодні пакував би чумайдани. Бо замість того, щоб відстоювати право отримувати знання, намагатись його забрати, імхо, повний ідіотизм

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@MANJAK11 та толку з тієї освіти, яка не знадобиться в подальшому житті. Просто засирання пам'яті. 

Я мав призові місця на міських олімпіадах з математики. А через 4 роки після школи вже не пам'ятав як розв'язати елементарне квадратне рівняння. Бо якщо ти це не використовуєш, то тупо забуваєш.

• -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, $ΩLΩMΩN сказал:

фільм є про це. Забув як називається.

так можна піти ще далі. Ще в яйцеклітині генетично моделювати, як тут 

https://www.lostfilm.tv/series/Brave_New_World?ref=sq

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15 минут назад, volks сказал:

@MANJAK11 та толку з тієї освіти, яка не знадобиться в подальшому житті. Просто засирання пам'яті. 

Я мав призові місця на міських олімпіадах з математики. А через 4 роки після школи вже не пам'ятав як розв'язати елементарне квадратне рівняння. Бо якщо ти це не використовуєш, то тупо забуваєш.

та я зрозумів вже, що таким як ти, щоб реально зрозуміти, як хрєново біз однієї руки, мусово її відрубати. Людина, яка отримала все, разглагольствує, щоб то в кого забрати. Кожен має право отримати всі знання, а чи захоче людина (чи її батьки) отримувати ті знання, й чи буде їх використовувати, то вже ВИКЛЮЧНО вибір тієї людини (чи її батьків) Ще не так давно (в історичному плані) тільки вигреблися з безграмотних кріпаків, так вони самі назад прутся, ну пі*дєц :sm128:

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 минут назад, MANJAK11 сказал:

та я зрозумів вже, що таким як ти, щоб реально зрозуміти, як хрєново біз однієї руки, мусово її відрубати.

Але хвоста в людини чомусь немає, залишився лише копчик.

• Збентежений 1
  • Cумний 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, volks сказано:

Ти розумієш, що мозок також потрібно тренувати? Фіг би ти зараз щось писав на цьому форумі якби не вчився. Навчання в школі це не тупе запам'ятовування інформації - це ще й тренування, розвиток мозку.

Те, що школа в нас ще совкова це інше питання.

Нахіба вигадувати чорті що коли можна подивитись на приклади успішних країн, та їх підходу до навчання. Де, в якій розвинутій країні є таке навчання, про яке ти пишеш?

• Дякую! 2
  • +1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 часов назад, sergkots сказал:

Фіг би ти зараз щось писав на цьому форумі якби не вчився.

Так ніхто і не каже відмінити навчання. Просто прибрати надлишкову непотрібну інформацію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

37 минут назад, volks сказал:

Так ніхто і не каже відмінити навчання. Просто прибрати надлишкову непотрібну інформацію.

А хто знає яка інформація у житті стане непотрібною?

Наприклад: раптом завтра почнуть комп'ютери програмувати за допомогою музики і нотної грамоти бо виявиться що це на порядки ефективніше і ви весь такий спец по компах станете непотрібні, бо не можете зрозуміти елементарні принципи, бо ще у школі вирішили що музика вам не потрібна? 

Я наприклад досі жалію що не приділяв достатньо уваги вивченню іноземних мов у школі.

• Дякую! 1
  • +1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 минут назад, Electronshik сказал:

Наприклад: раптом завтра почнуть комп'ютери програмувати за допомогою музики і нотної грамоти

Та хоч із допомогою чарівної палички. Не знаю за інших, а я вже через декілька років не пам'ятав 95 % шкільної програми.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

27 минут назад, volks сказал:

Та хоч із допомогою чарівної палички. Не знаю за інших, а я вже через декілька років не пам'ятав 95 % шкільної програми.

Це вже ваша проблема, а не об'єм непотрібної на вашу думку інформації.

• Дякую! 1
  • Ха-ха 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 хвилин тому, Electronshik сказано:

Це вже ваша проблема, а не об'єм непотрібної на вашу думку інформації.

Люди вже забули за Відродження і вплив який воно дало на розвиток людства. Якщо усім давати освіту 3 класи - можемо знову повернутися у "темні віки". Там теж головне було вміння махати мечем і стріляти з лука.

• +1 2
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Обіцяли дешеве розмитнення. А зробили, щоб і далі на тазіках їздили. 

Росіяни втішені: попри війну ЗАЗ тепер збирає чотири моделі «Лади»

П.С. ну звичайно олігархи тут ні причому. Це мудре рішення ПреЗе!лента на благо України.

Змінено користувачем $ΩLΩMΩN
  • Cумний 1
  • +1 1
  • -1 4
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Bliksss, подобається їздити на тазіках? Їздіть хоч до кінця віків але інших - не змушуйте.

• -1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...