Перейти до змісту

Гул в салоні..

the rock

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Історія така , Автомобіль тойота авенсіс 2005р 2.0д, десь кілька сотень назад в машині чується гул, думав підшибники ступиці, був в двох майстрів кажуть все ок, потім грішив на обірвані подушки двигуна - глянули все ок, двоє майстрів сідало кажуть гул вроді є , а вроді нема, то не страшно, один майстер сказав, що ніби проблема в коробці підшибник первичного вала або маховик підходить, ще один каже дивись до форсунок, був в електрика каже все добре, куди їхати вже не знаю, розбирати пів машини бажання не має, тим більге майстри нічого конкретного не найшли, це догадки..Гул з'являеться десь в районі 2х тисяч обороотів, при виключеній передачі пропадає..я все таки спираюсь до думки що обірвана якась подушка бо коли газуєш на нейтралці машина подьоргується з низів, на ямах чується постукування в районі перендніх коліс, хоча ходова справна недавно робив діагностику, і коли глушиш двигун чується постукування знизу, на попередньому авто було схоже, виявились проблема в подушках двигуна.. 

Може порадите майстра, чи сервіс куди звернутись?

Опубліковано

Я б радив би заїхати на офіційну діагностику. Скільки чув історій що тільки на офіційних сервісах знаходили причину поломки. Хоча не завжди допомагає ^_^

Опубліковано

кто исчет тот всегда найдет! 

поїздити трішки і все буде ясно, або потратити тучу грошей і пальцем в небо міняти по черзі шось...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...