Перейти до змісту

Вайбер стає платним?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Прийшло повідомлення,що з Наступної суботи вайбер стає платним,

Треба розіслати ця шнягу  10 своїм контактам,і тоді  залишиться безплатний користувачем.

На мою думку це виявлення бази активних користувачів перед виборами.

Вуха ростуть з Раш.

Особливо прикольно, що не вказано точно дати, ну і в разі надсилання 10 абонентам, твій логотип стаж СИНІМ.

Опубліковано
44 хвилин тому, n_a_p сказано:

а ICQ стало платним? чи загнулося безплатним?

а ICQ  треба було реєструватися

логіни\паспорди то складно для теперішній користувачів

а так ввів номер телефону - і маєш

Опубліковано
3 годин тому, Nokian сказано:

Треба розіслати ця шнягу  10 своїм контактам,і тоді  залишиться безплатний користувачем.

Вуха ростуть з Раш.

Особливо прикольно, що не вказано точно дати, ну і в разі надсилання 10 абонентам, твій логотип стаж СИНІМ.

Яким боком вайбер до Росії??? 

Опубліковано

Не треба бути до чогось боком,щоб дуже ефективно це використовувати,

Чи по твоєму на вибори у Штатах Росія впливала через Вконтакте?

Опубліковано
10 хвилин тому, Entis77 сказано:

Прийшло учора, тільки трохи інше,  вже через кому банки пишуть, раніше приходило ощадбанку:) 

Screenshot_2010_01_01_21_38_07.pngi.gif

а чого тільки 2 банки в на початку?

мені одного разу дзвонили якість підараси_із_маскви і питали чи маю я пластикову картку, після отримання ствердної відповіді сказали що вона буде заблокована для запобіганню несанкціонованого доступу до грошей,  коли я ж поцікавився яка з моїх карток буде заблокована, то мені швиденько перелічили більше 10 найбільших банків...... але розмови не вийшло бо було дуже погано чути і я був змушений  постійно перепитувати\уточнювати , а "опператор" вирішив що я з нього знущаюся - образився і поклав слухавку

Опубліковано
7 часов назад, Nokian сказал:

Вуха ростуть з Раш.

Вместо того чтобы писать сюда эту херню, лучше бы попросил у них СЧЁТ куда нужно оплатить абонплату.  

Опубліковано
8 hours ago, Nokian said:

Вуха ростуть з Раш.

Ти це серйозно? А лице не стає синім?

Опубліковано

недавно схоже було на фейсбуці:

Цитувати

Привіт. Допоможи розіслати, шукають донора дитині. Розішли будь-ласка, кому можеш. Помирає 10-ти місячна дитина. У нього пухлина головного мозгу, терміново потрібна операція, потрібен донор, група крові: третя мінус, тел.: ‎095 - 195 - 09 - 42. У батьків дитини недостатньо грошей і "Epuis" і "Onet" згодні їм допомогти. "Onet" перевіряє скільки осіб отримали цей лист. За кожні відправлені три листи батьки дитини отримують на рахунок 32грн. Якщо ти відправиш мінімум 12 листів, то у тебе в профілі буде значок "Спасибі". Давайте допоможемо!

а люди як завжди тупо пересилають далі

Опубліковано
В 08.02.2019 в 12:44, Zevs_Isver сказал:

а ICQ  треба було реєструватися

логіни\паспорди то складно для теперішній користувачів

а так ввів номер телефону - і маєш

Аська вмерла тому що реклами було овер дофіга, і не можна було її виключити ніяк.

Скоро може й телеграм теж буде платним хто знає, але за нього не шкода й розкошелитись.

Вайбер це таке саме лайно як і Скайп.

Опубліковано
3 годин тому, MACCEN сказано:

Аська вмерла тому що реклами було овер дофіга, і не можна було її виключити ніяк.

в міранді щось не пам'ятаю реклами.....

а телеграму треба не клацати дзьобом і робити систему приймання  платежів, як WeChat китайчиків

Опубліковано

аська вмерла після того як її мейлюру викупив.  в міранді реклами не було. та й клонів було багато без реклами.

Опубліковано

все вмерло ізза несвоєчасноі реакціі на мобілний ринок....

запушили б норм на старті того всього в андроід і еплмаркетах, зробили б реєстрацію по номеру мобільного як у всіх і було б норм.... 

а тепер вже все... пізно...

Опубліковано

ото ж бо, приблизно по тій причині і нокла сі скінчила, коли до побажань користувачів та до трендів не прислуховуватись, а гнути свою геронтофільську лінію, фінал зрозумілий та очевидний...

Опубліковано
1 година тому, flashmax сказано:

аська ще живе

нечасто та користуюсь, як і багато моїх колег 

а скайп - пилиться

вона то жива, але з забороною в Україні мейлів.ру і яндексів підключитися до неї проблематично.

Опубліковано
1 година тому, Deemon сказано:

ото ж бо, приблизно по тій причині і нокла сі скінчила, коли до побажань користувачів та до трендів не прислуховуватись, а гнути свою геронтофільську лінію, фінал зрозумілий та очевидний...

Якось дивним чином гендироктор Нокії  перейшов у Майкрософт, і отримував там підйомні  в розмірі 10хів міліонів доларів.( За те що розвалив  тодішнього гіганта)

Походу Гейтс та Джобс тоді  діяли спільно проти фінів.

Ну це окрема тема.

А за цю розсилку у Вайбері ,,перешли далі , і буде тобі щастя,, під різними заманухами- це просто виявлення легковірних та схильних для  подальшої  ретрансляції людей.

Ну і далі маніпулювати вже конкретно ними.

А чого розпилятись.

Опубліковано
1 година тому, n_a_p сказано:

вона то жива, але з забороною в Україні мейлів.ру і яндексів підключитися до неї проблематично.

у мене все ок

у мене навіть майлру облако працює, але пошта ні

напевно від провайдера залежить

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...