Перейти до змісту

Хвастаємось музичними інструментами )))

vetra

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А чим "волинка" не музичний інструмент? Її, наприклад, можна використовувати для перкусії, передьоргуючи затвор і спускаючи курок (щолк-щолк-клац, щолк-щолк-клац, щолк-щолк-клац...), або виймаючи і вставляючи обойму :)

З бажанням, при наявності прямих рук і фантазії музику, як і будь-яке інше мистецтво, можна творити з будь-чого. Як колись цитував свого знайомого фотографа difoto: "Дай мені хоч відро, я і ним сфотографую". Нижче -- доказ :)

baloon guitar

музика з хламу
  • Відповідей 78
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
  PatrickBlack сказав:
2 Plum.

в розділі про музику, в темі про інструменти хотілось би побачить на чьом граєте? Ви ж граєте?

Нажаль, вже давно граю лише в комп'ютерні ігри, і то дуже рідко, а частіше хіба що на нервах. Дуже шкодую, що в свій час покинув навчання і продав приблизно ось таке піаніно Petrof з повною рояльною клавіатурою:

p_125_f1.jpg

Шикарний був інструмент. Купувався ще за радянських часів і коштував тоді як Жигулі. Якимось чудом вдалось знайти його в магазині в Дубно.

Потім ще був рік потуг з корнетом, мучив приблизно ось таку педальну трьохвентильну модель:

Cornet-rus-pedal.jpg

І ще кілька разів брався вчитись грати на гітарі. Але, нажаль, ні до чого так і не вистачило терпіння, про що інколи дуже шкодую.

А от брат (Yurko) з червоним дипломом закінчив муз. училище по класу саксофона. Раніше грав на альті, здається Selmer типу такого:

ALTO-SA80II-VO-vg.jpg

А зараз в нього якась американська модель (теж альт), дядько привіз зі Штатів.

Опубліковано
  Цитата
Шикарний був інструмент. Купувався ще за радянських часів і коштував тоді як Жигулі.

так ви батьнька, буржуй )))

Опубліковано
  PatrickBlack сказав:
так ви батьнька, буржуй )))

Ну, час такий був. Одні все життя прожили як бомжі, але по пів сотні тисяч рублів на книжці "спаливши", ще і зараз стоять в черзі за "Юліними тисячами", а другі останнє тратили на дійсно цінні речі, не маючи на книжці ні копійки.

Опубліковано

to Plum Тобі ворнінг за офтоп, що призвів до масштабного флуду. Зрозуміло, що в музичному розділі тема створена про музичні інструменти. Також про це говорить і перший пост топікстартера

Цитата
Почитав тут форум - зрозумів, що досить багато тут музикантів )))

давайте покажемо свої інстрменти...

не тільки гітари - можна будь що, на чому ви граєте, і що у вас в чохлах)))

На всяк випадок відредагував ще й назву теми, щоб подібне не повторилось. Весь флуд потер.

Осінь обіцяла самозабанитись, проте обіцянки не виконала, а навпаки почала грубити. Тому отримує квиток у баньку на тиждень за образи.

Ну, здається нікого не забув.

Опубліковано
  Цитата
Осінь обіцяла самозабанитись, проте обіцянки не виконала, а навпаки почала грубити. Тому отримує квиток у баньку на тиждень за образи.

прикро (((

по темі:

якшо всьо будіт гуд в недалекому майбутньому матиму цю пімпочку

x_66eec395.jpg

Опубліковано

жалко що в дитинстів не мав доступу до муз. інтсрументів(на гітарі якось вдалось пограти паро раз і все)... вже в 20 років вперше сів за піаніно, усвоїв тоді "Реквием по Мечте" буквально за 3 дня, потім la valse d Amelie, придумав 2 гарненьких мелодії і навчився грати ще одну,

на цьому моя карєра музиканта закінчилась, хотів придбати додому піаніно, але сусіди би не одобрили...

вчився грати на такому:

prodam_pianino_ukraina_chernigov_1984g_v_s_pasportom_16517217_1_F.jpg

колись продовжу бо бажання ще не пропало...

Опубліковано

c50b06693b38.jpg

Завдяки ажіотажу навколо цієї теми, я найшов власний пост річної давності і дуже здивувався, знайшовши в ньому аж 4(!!!) дегенератосмайли і практично повну відсутність здорового глузду. Виявляється, за рік можна дуже сильно змінити власні життєві погляди. Напевно, цікаво буде перечитати цей пост наступного року.

Ну, але я відхожу від теми.

Якщо хвалитеся інструментами, то може хоч продемонструєте як вони звучать. Мені було б цікаво почути.

Ось, наприклад, мій телекастер + Amplitube:

http://rghost.ru/868795

Оскільки помирати від численних травм, нанесених важким і тупим метрономом я не дуже хочу, тому людям з хорошим слухом і фанатам Металліки слухати не рекомендую. Ну хіба, що дуже сміливим.

Опубліковано

билЯ... шото нескладуха

прідьоцца юзать іншу пєдалько. дволампова, без транзюків з жирним мітол-звуком

post-1169-1240939699.jpg

Опубліковано
  vanabee сказав:
хотів придбати додому піаніно, але сусіди би не одобрили...

купуєш електропіаніно+навушники і кайфуєш, нікому не заважаючи.

• 2 року потому...
Опубліковано

Тему трошки закинули. Похвастаюсь своєю дівчинкою. Ось вона, Yamaha F370 TBS, подарована мені дуже добрим братом, і я біля неї з своєю першою композицією :)

• 2 тижня потому...
  • 4 тижня потому...
Опубліковано

Ех, хочу замовити таку електроакустику, за декілька днів вже мабуть буду бринькати :)

B_IBANEZ_v72ece.jpg

Электроакустическая гитара, верхняя дека - ель, обечайка и задняя дека - красное дерево, преамп Ibanez AEQ200T, цвет голубой санберст

Основные характеристики Ibanez V72ECE TBS:

• Электроакустическая гитара
  • Верхняя дека: Ель
  • Нижняя дека и обечайка: Красное дерево (махагон)
  • Форма корпуса: Дредноут с вырезом
  • Гриф: Красное дерево (махагон)
  • Накладка: Палисандр
  • Нижний порожек: Палисандр
  • Электроника: Преамп Ibanez AEQ200T
  • Колки: Хром
  • Цвет: transparent blue sunburst

http://www.youtube.com/watch?v=kjr4SHLPbGs

Опубліковано

Прийшла гітара. Перший раз взяв в руки, трохи "Кузнєчіка" граю, навчився читати і грати таби, вивчив два аккорди і саме головне: граю соло риф "Smoke On The Water" :D

Опубліковано
  В 25.08.2012 в 17:50, FenMix сказав:

Прийшла гітара. Перший раз взяв в руки, трохи "Кузнєчіка" граю, навчився читати і грати таби, вивчив два аккорди і саме головне: граю соло "Smoke On The Water" :D

Може не соло, а риф "Smoke On The Water? Бо там соло зразу після кузнечика так просто не зіграєш. Хоча, все залежить від прийнятої перед грою "дози" :)

Опубліковано
  В 25.08.2012 в 21:28, NetSerpent сказав:

Може не соло, а риф "Smoke On The Water? Бо там соло зразу після кузнечика так просто не зіграєш. Хоча, все залежить від прийнятої перед грою "дози" :)

точно блін) Ну основна ця тема)

Опубліковано

Сімпотішний Explorer. Шафа хоч зі справжнього дерева була, не ДСП? :) Коли закінчиш, викладеш кінцевий варіант? Цікаво, що вийде.

Опубліковано

Була склеїна дошка - вільха. 50 мм товщина. Дороблю, напевно, аж в жовтні, дофіга грошей начинка коштує. Фотки обовязково будуть.

Якщо цікавить, можу викласти процес створення гітари.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...