Перейти до змісту

Яку відеокарту взяти за 3000грн?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
  В 26.12.2018 в 12:31, Litovets сказав:

От і купуй після такого БУ відяхи)

Показати  

А що тут поганого? Ультра дюрайбл серія на хай-енд елементах. Якщо механічно її не коцнути то такій техніці ніц не стається. Останні 10 років я лише таке залізо і купую то ніколи проблем не мав. Такі не гріх і б/в купувати.

Опубліковано
  В 26.12.2018 в 12:54, Ukrainec сказав:

А що тут поганого? Ультра дюрайбл серія на хай-енд елементах. Якщо механічно її не коцнути то такій техніці ніц не стається. Останні 10 років я лише таке залізо і купую то ніколи проблем не мав. Такі не гріх і б/в купувати.

Показати  

GPU там однакове що хайенд що ні, від відвалу ядра ніхто не застрахований.

Опубліковано

Який відвал!? це ж 460 чіп який більше 70 під бубликом не гріється в закритому корпусі. А якщо криву набору швидкості на вентилі вручну трішки крутіше підкоригувати то не більше 67-68 здається.

Опубліковано

:) шо я й казав 

В 23.12.2018 в 13:25, jack74 сказав:

Більша частина оргтехніки, яка в нас обертається, це б/в, і невідомо де було те використання. 

Показати  
Опубліковано
  В 26.12.2018 в 13:13, Ukrainec сказав:

Який відвал!? це ж 460 чіп який більше 70 під бубликом не гріється в закритому корпусі. А якщо криву набору швидкості на вентилі вручну трішки крутіше підкоригувати то не більше 67-68 здається.

Показати  

Низькі температури тільки зменшують ймовірність відвалу, але не вона все одно залишається.

Опубліковано
  В 26.12.2018 в 14:00, alexvvv сказав:

Низькі температури тільки зменшують ймовірність відвалу, але не вона все одно залишається.

Показати  

То ти в церкві свічку постав і все буде Оk ;)

Опубліковано
  В 26.12.2018 в 09:22, Ukrainec сказав:

Відео - Asus strix? 

Показати  

Так, твоя. Пішла далі по світу)

Перед продажем тестив бублика 15хв, то температура не перевищувала 62 градуса в закритому корпусі

Опубліковано
  В 26.12.2018 в 15:52, Cniperman сказав:

В мене вона танкувала, сам обновився до 570 з ферми

Показати  

У скільки обійшлась 570? Я з під майнера 570 за 2000 витягнув, ще з пломбами навіть.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...