Перейти до змісту

Чи варто ремонтувати блок живлення

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Власне під час гри в танки в швагра відмовився працювати chiftek на 500 ват. Чи є смисл його ремонтувати, куди можна звернутися і скільки це може коштувати? 

Опубліковано

Швагро не вміє чекати, і вже поїхав нового купувати) А старі залізякі я приймаю у спадок) Тому питання ремонту відкрите

Опубліковано

Якісні блоки завжди варто спробувати відремонтувати

Запость в цій темі 

Опубліковано
1 година тому, Cniperman сказано:

GPS 500A8

Варто спробувати . Робота від 250 грн + запчастини

Опубліковано
3 часа назад, Bliksss сказал:

"+ запчастини" - поняття достатньо широке ;)

Звісно що широке. Хто зна що в тому БЖ ригнуло. Це стане ясно тільки після вскритія.

Опубліковано

Блок купувався кілька років тому і довгий час робив на малому навантажені(core2duo8200+radeon7770). На протязі останього року нагрузка росла (fx8350 в розгогі + 1050ti) і завершилось заміною відео на rx570 4gb. Швагро жалівся ще й раніше що бп добряче грівся, а ще більш його тривожив нагрів проводів живлення до процесора(4пін). Думали що маловато живлення прожорливому процу.  Але коли його блок вчора потух я підставив йому свого дешмана нонейма 500, який зі своєю роботою справлявся нічим не хуже,  а може й навіть краще(провода не грілись,  напруга на проц навіть менше просідала). Хоча мож так здалося... Так що  особисто я не вбачаю смислу його ремонтувати,  так як мій дешман за 200грн куплений тут на борді нічим умовно не хужий) Але швагро ще десь має надію його зремонтувати та продати. Поправте мене якщо я не прав,  а також можете надати які аргументи за і проти. Можна також дати пораду як виявити поломку.  

Опубліковано

Мені в Нотіксі що у Каравані на 1шому робили універсальний бж в них же придбаний,юзав на леново з580..кароче після ремонту БЖ проробив ще 2 роки а далі продаж думаю робить далі,але якщо йдеш на взліт краще думати про посадку)тому думаю треба сильніші бж для розгону,гугл в допомогу думаю є альтернатива але не рідними та подібними до рідних бж.

Опубліковано
5 годин тому, Cniperman сказано:

Думали що маловато живлення прожорливому процу

Живлення вистачало, але при розгоні проц міг значно більше споживати, добре що материнка не згоріла. Це і є причина вигорання. Треба блок із 8-ми піновим живленням процесора і таку ж материнку.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...