Перейти до змісту

Український американець, або якого дідька тобі вдома не сиділось ?)

Houston

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 114
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Вибачаюсь що не писав. По сімейним обставинам повернувся додому, сьогодні вночі приїхав.

Повертатись однозначно в США буду , але це в не найближчих планах, так як підготуватись більш детально маю до наступного разу.

Опубліковано
  В 13.12.2018 в 06:40, Houston сказав:

Вибачаюсь що не писав. По сімейним обставинам повернувся додому, сьогодні вночі приїхав.

Повертатись однозначно в США буду , але це в не найближчих планах, так як підготуватись більш детально маю до наступного разу.

Показати  

напишіть нам десь так за тиждень

враження від життя в Украіні після США

Опубліковано
  В 13.12.2018 в 07:34, paksivatova сказав:

напишіть нам десь так за тиждень

враження від життя в Украіні після США

Показати  

Я вам скажу що і при постійному проживанні тут, враження не найкращі)

Опубліковано

Саме так, враження не найкращі. Але я намагаюсь завжди бути зайнятим і не давати собі хандрити.B)

• 2 місяця потому...
Опубліковано
  В 12.03.2019 в 19:17, Houston сказав:

так от і кажу, 2  місяці вже в США

Показати  

то ж розкажіть

як було в Україні після Штатів

і як в Штатах після України

доки враження свіжі

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Змінив роботу і місце проживання, живу тепер в Хьюстоні, робимо хенд-мейд картини і трафорети. Пишу рідко бо роботи дуже багато і по Америці і на Европу.За враження говорити особливо нема що, тільки хіба те що працювати з білими людьми краще ніж з чорними. Я раніше думав шо є афроамериканці і є нігери, так от мені поки нігери попадались. Я не расист ні разу, але нігер залишається нігером завжди, навіть якшо надіне дорогий костюм і прикинеться людиною. 

Хотів відвідати український ресторан , але його нема в Хьюстоні. дуже хотів дерунів , але в польському теж непогані деруни роблять то я там поїв. Поляк і полячка шо там працюють запитали звідки я , то коли сказав шо з України. Волинь, то трохи перекосило їх, дивні якісь... живуть старими образами.

Получив на днях дозіл на роботу, але з кожним днем все більше додому тягне, от думаю шо робити.

Ще раз вибачаюсь шо пишу рідко, буду намагатись частіше писати, ви питайте шо цікавить вас, а я все розкажу шо знаю.

До зустрічі.

P.S. форум чомусь перевернув догори дригом дві перші фотки... не знаю як їх попраавити

IMG_0006.JPG

IMG_0007.JPG

IMG_0005.JPG

IMG_0009.JPG

• 3 тижня потому...
Опубліковано
  В 06.04.2019 в 02:52, Houston сказав:

Ще раз вибачаюсь шо пишу рідко, буду намагатись частіше писати, ви питайте шо цікавить вас, а я все розкажу шо знаю.

До зустрічі.

Показати  

відкрив оце відео.. і людина розказує про зарплати вантажника в 5 тисяч доларів.
наскільки це реально?

Опубліковано
  В 23.04.2019 в 10:47, Dima4s сказав:

відкрив оце відео.. і людина розказує про зарплати вантажника в 5 тисяч доларів.
наскільки це реально?

Показати  

Не дивився відео, не хочу витрачати годину часу. Розкажи що там, скільки він працював годин, які умови, ітд. Бо 5800 чистими після податків працюючи вантажником - це щось із розряду фантастики. Такі гроші не кожна людина із вищою освітою отримує. Якось дивився відео іншого блогера, який на мувінгу працював, то в нього в день виходило в середньому 150, максимум 200 з чайовими. Ось реальні зарплати вантажників на мувінгу: https://www.indeed.com/salaries/Mover-Salaries

Опубліковано

5000 $ mojna zarobl9ty dalnoboishikom 9ksho tu maesh dozvil na veluky fyry TIR. Z cum putan9m krashe do Waver, vin tak prciye. A 5800 gryz4ikom to brehn9, takomy viruty to sebe ne povajaty.

Опубліковано
  В 24.04.2019 в 15:11, Houston сказав:

5000 $ mojna zarobl9ty dalnoboishikom 9ksho tu maesh dozvil na veluky fyry TIR. Z cum putan9m krashe do Waver, vin tak prciye. A 5800 gryz4ikom to brehn9, takomy viruty to sebe ne povajaty.

Показати  

я думаю,що робота вантажника в різних штатах оплачується по різному

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...