Перейти до змісту

Останній фільм

Yaryk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

In July / Солнце Ацтеков

Цікава історія про пригоди хлопця, який відправився на пошуки коханої за кілька тисяч кілометрів. Приємний і позитивний фільм. Рекомендую :smile3:

Опубліковано

Напевно, я одна з тих небагатьох, що дивляться фільм "Дев"ять з половиною неділь" вперше. :) Довго росла :) . Фільм сподобався :)

Опубліковано
Приглашаешь в гости? ;)

Так я вже цей фільм бачила :). В друге не цікаво . Знайди хто не дивився. :)

Опубліковано

Телепорт, з просто суперовим українським професійним дубляжем. Якщо коротко фільм про хлопця який відкрив у собі дар переміщатись в будь яку точку планети,але згодом розуміє що абсолютна свобода це лиш міраж,що він такий не один, і що він учасник всесвітньої битви "літунів" ;) (так було в укр. перекладі) і паладинів.

Спочатку дивився, думав один з Marvellовських коміксів знов екранізували...виявилось ні:).

імхо

Дубляж 5\5

Фільм в цілому 4\5

Опубліковано

Дивився фільм "Хенкок" - тупий америкосівський комікс, розрахований на школярів. Раджу подивитися:

містер Брукс-цікавий, динамічний, сучасний

отважная - класний фільм про сучасний ритм життя і вплив його на людей :D

бандити(франція) - реалізм на висоті

12 - хороший фільм Міхалкова

Старікам тут не місце - чимось схожий на фільм "бандити" і "Отважная"

Всі фільми маю на компі, але залить на ЛМ не можу.

Опубліковано
6."Фальшивомонетчики"-баєчка на троєчку.

Фільм класний, почитай історію і басні, може зрозумієш де правда.

Опубліковано
6."Фальшивомонетчики"-баєчка на троєчку.

Фільм класний, почитай історію і басні, може зрозумієш де правда.

Ну ти приколол,я высказал СВОЕ мнение о фильме,а ты минусы в репу.Жжеш!Вот ты и прочитай историю.Даже сам автор мемуаров,по которым поставлен фильм был расстроен постановкой.

Из последних мной просмотренных"Марсианский ребенок(Дитя с марса)" Фильм на 6 из 10.После него хочется обнять своего ребенка и тискать до бесконечности.Рекомендую родителям.

Опубліковано
12 - хороший фільм Міхалкова

Дивилась"12"- класний фільм як і всі фільми Міхалкова. Талант! +1 Міхалкову :) Гарно підібраний акторський склад та глибокий зміст. Не думала , що коли дія відбувається в одному приміщенні та за участю лише чоловіків зможу передивитись фільм тривалістю понад 2 год.

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Посмотрел на днях по TV "Леденец" (Hard Candy) - жесть. Психологический триллер, о девочке-подростке и хорошо зашифровавшемся маньяке. ;)

Когда-то был у нас на файлообменнике, я даже скачал и на диск залил для коллекции, но посмотрел только сейчас...

ЗЫ. А девочка молодец, довела-таки дело до конца (или до яиц? :angry:)

Опубліковано

Посмотрел "Золотой век",какие все-таки эти короли и королевы были несчастными.А фильм неплохой как для драмы,но любители истории найдут там много неточностей,а для экшанистов там вообще ничего нет.Кароче на любителя.

Опубліковано

"Золото дурнів" - весело

"Таинственная река" - заставляє задуматися

"Хенкок" - поржав

" Пролетая над гнездом кукушки" - сильно.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...