Перейти до змісту

Куплю відеокарту з бюджетом 2500

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Власне потрібно карту з бюджетом 2500 +/- з додатковим живленням( чув що деякі типу 460 без додаткового живлення може не запрацювати на старому залізі з 775 сокетом). Бажано з можливістю манібеку. Чекаю адекватних пропозицій

Опубліковано

Щоб не створювати нової, допишу ще тут. Так як збираюсь купити rx460, а нормального монітора з hdmi в пкdoctor не можуть зремонтувати 2 місяці, може хто має перехідник з hdmi на vga щоб підключити старічка. 

Опубліковано
2 часа назад, Cniperman сказал:

Щоб не створювати нової, допишу ще тут. Так як збираюсь купити rx460, а нормального монітора з hdmi в пкdoctor не можуть зремонтувати 2 місяці, може хто має перехідник з hdmi на vga щоб підключити старічка. 

незнаю чи поможе,в менге також була така проблема,купив я той перехідний(хз як називається точно що хдмі то вга ) і нічого не запрацювало

можу продати якщо треба, а то лежить без діла в мене 

вот такійhttps://rozetka.com.ua/ua/stlab_u_990_pro_btc/p23480082/?gclid=Cj0KCQjwsMDeBRDMARIsAKrOP7FyulyZ5koPg5VIlSR-Gy4RgN_qhdsCxk4pJNQKaNd2VxVgKI9fRY8aArx7EALw_wcB

Опубліковано
8 часов назад, Cniperman сказал:

новий хіба що

Опубліковано
6 часов назад, walwet сказал:

незнаю чи поможе,в менге також була така проблема,купив я той перехідний(хз як називається точно що хдмі то вга ) і нічого не запрацювало

може не робочий придбав просто хД

Опубліковано
2 минуты назад, AlexL8 сказал:

може не робочий придбав просто хД

да ні на іншому пк працює (просто паходу в мене монік древній,тому і не працює)

Опубліковано
1 година тому, walwet сказано:

да ні на іншому пк працює (просто паходу в мене монік древній,тому і не працює)

Мабуть монітор коштує як перехідник  

Опубліковано
2 минуты назад, case_l сказал:

Мабуть монітор коштує як перехідник  

да вроді ні Samsung 920n 

Опубліковано
В Mon Oct 22 2018 в 22:13, Ukrainec сказал:

ASUS ROG Strix RX 460 4Gb надзвичайно холодна і з більш ніш низьким елергоспоживанням. з додатковим живленням.

віддам за 2400грн.

Взяв на манібек

Опубліковано
В Mon Oct 22 2018 в 22:13, Ukrainec сказал:

Дякую за карту, проблем ніяких не виявив, роботою задоволений.

Підключення вирішив за допомогою DVI-D - HDMI кабеля, який на диво добре справляється з передачею поки із hdmi відеокарти на монітор, а потім буде з dvi карти на hdmi. Пробував і т2 приставку, також робить)

Всім дякую за пропозиції, тему можна закривати

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

• Створити...