Перейти до змісту

Хрінницьке вдсх.

PavelS

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Був там 2 чи 3 раза і особих успіхів не хапав, із-за нехватки інформації.

В суботу хочу поїхати зі спінінгом в цю сторону. Підкажіть де можна і краще ловити, що можна зловити? Якщо човна мона взяти, то де? Я на цій водоймі просто "нуль", а інші кажуть що успішно ловлять хижака :rolleyes:

Опубліковано
Їздив, сьогодні: два окунця і все :angry:

Все в траві, що вдсх., що сам Стир.

В мене друзі зараз в Згоранах відпочивають. Звонив їм, кажуть за 2 дні навіть на юшку дві рибини не зловили (хоча може це вони такі рибалки ніякі).

А в Хрінниках треба знайомих серед "аборигенів" мати. Вони за день по два відра ловлять

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Знайшли базу в Боремлі "Тиха Лагуна" -- досить непогана, можна авто поставити під нагляд (10 грн. доба) і човна взяти (30 грн. доба).

Щоб доїхати, треба в Боремлі, на перехресті де розвертаються маршрутки (пошта, ощадбанк), звернути на кам"янисту дорогу (її добре видно) і по ній десь біля 1 км. до знаку з назвою (з автобуса можна і пішки пройтись).

Власника звати Василь, дав номер телефону 050 815 6586, каже можете заздалегідь човна "забронювати", щоб підготували і так про рибалку спитати, хто що і на що ловить:)

Опубліковано

Я б цю "камянисту дорогу" - дорогою б не назвав, я краще по полі буду їхати. блін на 1-2 передачі 1 км. пхатись. краще машину оставити на тому перехресті і йти пішки :huh:

А база то дійсно непогана для риболовлі, є багато човнів, недалеко всякі заплави, короче, є де вудку закинути.

Треба ще тільки розузнати чи там можна ловити на просту вудочку, а не на спінінг.

PavelS покажи людям фотки з водосховища (всі ;) )

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Нормально ловится якщо попасти в погоду, на минулому тіжні в пятницю привозили до 10 щук за заїзд, щуки стандартні 1-3 кг (я сам не був ці дні, був батько з братом).

Ловити найкраще тролінгом в під самими корягами і заброс в корягах в основному воблерами з зануренням до 1.5 м. (нормальна глибина, майже завжди дістаються при зацепах, коли нема хвилі).

Зараз найкраще ловится на Yo-ZURI Hardcore - http://www.yo-zuri.com/Products/ProdHardcore/HCCrankbait.htm

Shallow - оптимальні по зануренню

Кращий колір HGBL

Непагано - Jaxon - Карась №8; №9 (вже на осінь)

Відпочиваю там на базі нашого авіа-завода "Мотор", будиночки від 30-70 з людини в сутки в залежності від умов, хороші лодки на прокат (дешево), більярдік - відпочинок кайф!

Опубліковано

Краще ловити на лодці з мотором тролінгом (але на лодку з мотором треба права, добре мати свою гумову та мотор), виходить ловити під самими корягами (вони там майже скрізь),найкраща погода - пасмурно, невеликий вітер, невелика хвиля, маленький дощ теж на руку (щука тоді більш агресивно бере). Є там дуже великі окуні, але це щастя витягнути окуня на 1-2 кг, часто бере окунь стайний 100-300 грам (тре швидко ловити на невеликі воблери Salmo-Hornet4, Hardcore - теж дуже добре, вертушки AgliaLong2 фірми Maps, попери).

Від жилки раджу відмовитись зовсім, перейти на шнур (я беру 0.18-0.22 PowerPro), з жилкою лише зіпсуете собі настрій від втрати дорогих воблерів. Проводку старатись робити не рівномірну (підтяжкі і паузи приходится підбирати під конкретні умови і воблери).

Не бійтесь що ваш воблер здяется великим - на 10 см попер можна зловити 8-7 см окуня ;) На карася 9 ловили окуня такогож розміру... Правда на маленькі воблери (Salmo-Hornet4) в деяких випадках ловляться і малі окуні і великі щуки (Hardcore - те саме).

Опубліковано

post-284-1217265555.jpg

на выдкритты цьогорічного сезону ловлі з лодки досить непогано себе показав виділений воблер фирми Jaxon - назву не памятаю... (розмір 9 см),той що нижче то карась №8.

За пів години ловлі було 3 поклевкі на 1 воблер(тролили з мотором)

1 кг - щука та середній - окунь, 3 рибку не витягнув - спочатку навіть не зрозумів що клюнуло - чистого роду зацеп за корягу, виключили мотор я протянув на шнурі лодку до тої щуки десь 15 м вона майже стояла на місці - лише по легкому відпусканню натягу шнура побачив що то не зацеп - зробив контрольну підсічку і тут почалось ;) підтянув до лодки (порвав всю губу) - дали тільки підсачком їй по лобі :) була досить непагана за 3 кг точно ...

Фотка не з хріниковської рибалки, це маленьки щучки з Білих Берегів / Колки.

Опубліковано
Їздив, сьогодні: два окунця і все :D

Рибалка в Демидівці

:D Був в неділю на рибалці. Спіймав 12 кг карася за пів дня, по 150-200 г. Дають ловити на третьому ставку за 20грн на добу. Можна домовитись за рибалку з Саньою з Демидівки - тел 8 068 893 86 47 :_39:

• 2 тижня потому...
Опубліковано
Зараз найкраще ловится на Yo-ZURI Hardcore - http://www.yo-zuri.com/Products/ProdHardcore/HCCrankbait.htm

Shallow - оптимальні по зануренню

Кращий колір HGBL

А где такие в Луцке купить можно, чет не видел или просто не обращал внимание.

Опубліковано
Їздив, сьогодні: два окунця і все :(

Рибалка в Демидівці

:) Був в неділю на рибалці. Спіймав 12 кг карася за пів дня, по 150-200 г. Дають ловити на третьому ставку за 20грн на добу. Можна домовитись за рибалку з Саньою з Демидівки - тел 8 068 893 86 47 :)

Скільки км від Луцька і в якому напрямку?

Опубліковано

2dimmon - 1) можно найти на "Північному" - не так давно открылась точка, со стороны дороги, прям напротив ТехноЛюкса.

2) есть на "Варшавке" - самая крупная тока, самый большой выбор воблеров. Там идет целый ряд в основном запчасти и рыболовные причандалы.

На прилавке я тоже сразу не увидел, так что спрашивай.

Опубліковано
Їздив, сьогодні: два окунця і все :)

Рибалка в Демидівці

:) Був в неділю на рибалці. Спіймав 12 кг карася за пів дня, по 150-200 г. Дають ловити на третьому ставку за 20грн на добу. Можна домовитись за рибалку з Саньою з Демидівки - тел 8 068 893 86 47 :)

Скільки км від Луцька і в якому напрямку?

Демидівка, 7 км від Хрінник, від Луцька км 40 в сторону Берестечка .. Раді такого кльову-варто поїхати.

Опубліковано

Клев це добре :_36:

Їду сьогодні на Хрінницьке водосховище, вся субата та неділя ранок :) Побачим що принисе ця рибалочка (буду фоткать).

Рибалка виявилась невдалою... За 3 виїзди на воду ні 1 щуки ;) Плавали на веслах, ловили в коряжниках, поблизу камишів ... лише декілька стандартних окунів. Народ хто плавав на моторах дещо привозив але зовсім трохи ... 2-3 щуки і пару окунів. (Для порівнняння на моторі обстежуеться в 10-теро більша акваторія, за той самий час) Погода була не дуже (ввечері гроза і дощ, зранку сильний дощ) виплили і за 1.5 години припли назад з повною лодкою води і промокші. Лише в суботу зранку вдалось непагано поплавати але безрезультатно.

Зате шашлик + пивко + тепла вода :) принаймі відпочили від міста.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

А як зараз веде себе тут щука? Десь зараз має бути/триває/проходить жор. Варто зі спінінгом їхати сюда?

Опубліковано
може хочете собі хатку придбати в Хріниках? є можливість.

особисто я хотів би, але замість можливості є тільки бажання.

• 4 тижня потому...
Опубліковано
А як зараз веде себе тут щука? Десь зараз має бути/триває/проходить жор. Варто зі спінінгом їхати сюда?

Забагато води ... як в водосховищі так і по річці (в нас по "Заліву" видно наскільки багато). Риба розійшлась або ж не дуже добре себе почуває при зміні рівня, ХЗ не клює .

Народ їздиь, але майже нічого не ловлять (де не де випадкова якась вчепится).

Була надія на стариці в районі Колок, але все так само затопыло ... не підійдеш.

В мене вже пропала надія на цей рік (складаю спінінги і все причандалля), вода сходити не збирається.

Опубліковано
В мене вже пропала надія на цей рік (складаю спінінги і все причандалля), вода сходити не збирається.

Рівень води в Стиру впав аж на півтора метри за тиждень, та погода ще дозволяе ловити ,льоду то ще нема. От завтра сходжу на налима попробую пора вже.

• 6 місяців потому...
  • 4 року потому...
Опубліковано

Вчора окунь гарно ловився, хоч і не великий. Що цікаво, то із самого світанку десь до години шостої котлів було не перерахувати, але дуже-дуже акуратно на човні треба підпливати, боїться, а потім поступово все затихло і треба було шукати.

А в будній ловити класно, нема того напливу рибаків.

P.S. був на Моторі, в них і раніше з якорями туго було, а зараз ще гірше стало, так що майте на увазі і краще щось своє придумати.

post-2346-0-42779700-1373612503_thumb.jp

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...