Перейти до змісту

У Рівному на заводі Азот стався вибух

gorik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

По неперевіреним даним чув, що у Рівному на заводі Азот стався вибух і в повітря потрапила велика кількість азотних ... , тьфу блін, ну не знаю я як це правильно називається, карочє всякої хімії.

Батькам сказали дітей позабирати з садочків, і позакривати вікна в квартирах.

Кажуть що азот в великих дозах ще шкідливіший за фосфор.

Хто що знає???

Опубліковано

Азот - бесцветный газ, из которого состоит на 2/3 тот воздух, которым ты дышишь , химию в школе уже не учат?

Опубліковано

шутки-шутками, но как на "Азоте" какой выхлоп - то на огородах всегда вся растительность чернела и пропадала нафиг.

и по розе ветров ветер с "Азота" преимущественно в сторону Луцка.

Опубліковано

difoto песиміст, однако

Діло в тому що газоподібного азоту в рівному якраз не роблять, а найближче його виготовлення в Львові, да це не важливо.

А в Рівному випускають азотні міндобрива, карочє говоря нітрати, які, як відомо не зовсім корисні, а навіть навпаки.

to Shura якщо вірити гісметео, то сьогодні вітер дує на південь.

Опубліковано

ой, блін, я чув що щось в чорнобилі бахнуло, забийте поки на то, не знаєте як паніка поширюється?

Опубліковано

если покурить гугль, то можно сделать некоторые выводы - Ривнеазот наполовину остановлен с 20 мая. А проблемы могут быть у ровенчан из-за того, что очисные сооружения непосредственно привязаны к нему, тобишь река Горынь завоняецца.

Опубліковано

Мне вон Therion по аське (сам находится в Ровной сайчас) говорил что в Кузнецовске чтото бахнуло, просил проверить радиацию. У меня есть прибор, мерял в квартире 15 на улице 15-17. :)

Опубліковано
Мне вон Therion по аське (сам находится в Ровной сайчас) говорил что в Кузнецовске чтото бахнуло, просил проверить радиацию. У меня есть прибор, мерял в квартире 15 на улице 15-17. :)

А норма яка?

В мене бивша з Кузнєцовська, батько її працює на атомній, але так дзвонити не охота...

Опубліковано

періодично лякають влітку із тієї сторони...

Підвищена сонячна радіація.. от і все..

А проблеми - були і будуть..

Опубліковано

Сьогодні чув як дві жіночки розмовляли, що нібито на Чорнобелі шото не впорятку.... аварія. Про те не впадайте в паніку, бо ще нічр=ого не відомо :bayan:

Опубліковано

та що ви паритесь

за 10км (а по прямій за 4км) від Острога, де я вчилась романтично зашарілась Хмельницька атомка.

там постійно були проблеми. чи то якийсь викид нездоровий, чи то ще щось.

живі-здорові всі.

а "прилад" на єдиному "готелі" містечка вимкнули після першого такого випадку.

не переживайте

після ЧОрнобиля такі пшики не страшні )))

Інформація дял загального розвитку

Опубліковано

О_о, цитую діалог:

тіп - "бло, чув шо в чорнобилі якась ботва взірвалась, дафай пазирим чо імєна і де"

йьа - "иии, да йа 1бу, первий рас слижу, ну дафай"

зиримо rbc.ua, yandex.ru - куй. падумали дєзінформацийьа.. аказалось пашті прафда :\

А еще у меня воду холодную отключили :lol:

а я от сьодні накінець-то наївся і виспався :):bayan:

Опубліковано
О_о, цитую діалог:

тіп - "бло, чув шо в чорнобилі якась ботва взірвалась, дафай пазирим чо імєна і де"

йьа - "иии, да йа 1бу, первий рас слижу, ну дафай"

Не, не таг:

йьа - "тьюю, так цеж 86 році ще було, епт"

Опубліковано

Ця хвиля слухів піднімається кожен рік, просто на мою думку народу немає чим зайнятись.

Цитата

"МЧС: Ситуация на ЧАЭС и других АЭС абсолютно контролируема, радиационный фон не превышает обычных показателей.

РБК-Украина, 03.06.2008, Киев 16:56

Ситуация на Чернобыльской АЭС была и остается абсолютно контролируемой, радиационный фон на ЧАЭС не превышает обычных показателей. Об этом сегодня заявил министр по вопросам чрезвычайных ситуаций Владимир Шандра, комментируя обращения граждан, которые взволнованы ситуацией на Чернобыльской и других АЭС, в частности, из-за слухов о радиационных выбросах. Никаких аварий на украинских АЭС не происходило, все атомные станции работают в обычном режиме, цитирует министра пресс-служба МЧС."

http://www.rbc.ua/rus/newsline/2008/06/03/375778.shtml

Опубліковано

контролюється???

в Совку теж контролювалось. і доконтролювалось до того 26-го квітня. а загал про це дізнався 1го травня.

кльово

в нас радіаційний фон зашкалював - що вони зробили -- вимкнули ел. прилад на будинку. типу с глаз долой и с сердца вон.

отак в нас проблеми вирішуються.

тому вірити їхнім офіційним заявам...

Опубліковано
контролюється???

в Совку теж контролювалось. і доконтролювалось до того 26-го квітня. а загал про це дізнався 1го травня.

кльово

в нас радіаційний фон зашкалював - що вони зробили -- вимкнули ел. прилад на будинку. типу с глаз долой и с сердца вон.

отак в нас проблеми вирішуються.

тому вірити їхнім офіційним заявам...

100% нашим вірите не можна.Заминають аж бігом.Потім тільки люди страждають.

Опубліковано

Ось вам і приклад ГЛАСНОСТІ:

"Еврокомиссия выпустила предупреждение для всех стран ЕС о возможной радиационной опасности после инцидента на АЭС Кршко в Словении, сообщает AFP.

В среду словенская АЭС сообщила о снижении мощности из-за проблем в системе охлаждения.

"Произошла утечка охлаждающей жидкости из первого контура охлаждения на АЭС в Кршко", - говорится в сообщении Еврокомиссии.

АЭС проводит мероприятия по обеспечению безопасности.

Атомная станция Кршко была построена совместно Словенией и Хорватией в середине 80-х годов прошлого века и время от времени останавливалась для профилактики и мелкого ремонта.

В настоящее время на АЭС эксплуатируется один энергоблок с реактором PWR-700 производства Вестингауз. Строительство Кршко-1 было начато 30 марта 1975 года, энергопуск состоялся 2 октября 1981 года, а сдача в эксплуатацию - 1 января 1983 года."

По материалам РИА Новости

А в Багдаді,тобто в нас,все "спокійно".

Опубліковано
Атомная станция Кршко была построена совместно Словенией и Хорватией в середине 80-х годов прошлого века и время от времени останавливалась для профилактики и мелкого ремонта.

я абсолютно согласен, что у нас главное - утаить.

но вот то, что я цитирую - это просто бред.

остановить атомку - это как приливную волну руками тормозить.

хотя, РИА-новости еще и не то могут сморозить. желтенькие такие :0074:

Опубліковано

Та не панiкуйте панове завчасно! не так все погано як здаеться! вчора зранку справдi стався викид а не вибух на кузнецовськiй АЕС а не на РiвнеАзотi. рiвенчан повидомили про ситуацию та на неи особливо нихто не звернув уваги так як таки викиди в лiтку трапляються майже кожен тиждень. про бильшисть из них нам навить не повидомляють.останни два дни сприяли погодними умовами для перегриву, от и маемо. якщо хтось веде хронологию то викиди стаються в найбильш спекотни дни литом. та як було замичено попередньо писля чорнобиля це для нас "детский лепет". информация вид ривненських жителив

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...