Перейти до змісту

Накатати скаргу: є сенс, чи ні?

Yarchik

Хотів би взнати думку громадськості, чи варто покарати "джигіта"  

74 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

таке було і рік і два і навіть три роки тому, так що імхо, твій пост - як пук в океан

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 79
  • Створено
  • Остання відповідь

Скарга написана, і здана відповідальним особам. Про подальший хід повідомлятиму.

таке було і рік і два і навіть три роки тому, так що імхо, твій пост - як пук в океан

За цей "пук" хтось некисло відвалить комусь бабла, або виставить поляну. В усякому випадку, водій свій втик получить - як мінімум, власник зацікавлений, щоб урізати зарплату. От і буде причина для такого урізання.

На привселюдне покарання я й не сподіваюся ;) Але ніхто мене не звинуватить, що не проявляю активної громадської позиції ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

яка ф попу громадська позиція? власне мені - покуй, ібо 2-3 хвилини затрики на повороті біля старого базара мені ролі не грають, а швидкі там не їздять, так шо дєрзай дальше на благо кучкі людей, якім немає чим азйнятися. Є набагато важливіші справи ніж твої довбані маршрутки і шо хтось виїхав на зустрічну смугу раз в житті. Ось в африці наприклад діти голодають, чого б тобі не вислати їм грошову допомогу? а? ніі, набагато жеш лекше чесати тут язиком за хєр зна шо, но зато чуство властного "удавлєтварєнія" буде присутнє, що ніби то ти всім допомагаєш і такій хороший. ну то постав собі пам'ятник.

зі. і хватить рахувати чужі гроші, свої краще краще рахуй, якщо вони є. тільки не треба тут довгий строк про свій мєга бізнес, про щастливу сім'ю і половину купленого заводу, на акції якого ти живеш.. %))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

яка ф попу громадська позиція? власне мені - покуй, ібо 2-3 хвилини затрики на повороті біля старого базара мені ролі не грають, а швидкі там не їздять, так шо дєрзай дальше на благо кучкі людей, якім немає чим азйнятися. Є набагато важливіші справи ніж твої довбані маршрутки і шо хтось виїхав на зустрічну смугу раз в житті. Ось в африці наприклад діти голодають, чого б тобі не вислати їм грошову допомогу? а? ніі, набагато жеш лекше чесати тут язиком за хєр зна шо, но зато чуство властного "удавлєтварєнія" буде присутнє, що ніби то ти всім допомагаєш і такій хороший. ну то постав собі пам'ятник.

зі. і хватить рахувати чужі гроші, свої краще краще рахуй, якщо вони є. тільки не треба тут довгий строк про свій мєга бізнес, про щастливу сім'ю і половину купленого заводу, на акції якого ти живеш.. %))

Власне в тому і проблема що "покуй"...

тобі покуй, маршрутчику покуй.... всім до всього буде "покуй" і всім буде добре ще рочків отак з 10 жити в цій країні з "покуїстичною" громадською позицією

твоя позиція схожа на демагогію радянського союзу, а-ля "ти тут сидиш - а в африці діти голодають"...

Я не захищаю топікстартера, але чувак, якщо відчуваєш проблему голодаючих дітей Африки - роби шось... бо користуючись твоїми ж доводами - ти теж тільки плещеш язиком".

Як засіб впливу, ІМХО, ця скарга мало що дасть... але вода камінь точить...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В тебе понос? Які акції? Який завод? Який мєга бізнес? Чувак, ти мене з кимось сплутав.

Але те, що тебе понесло - це видно. Африка... блін... із всіх Африк я визнаю тільки ту, на якій зверху стоїть лейба "Віват".

Чи в тебе батько на маршрутці водієм працює? Ну, вибач... не знав.

Мені твої "афтарітєтні" судження до одного місця. Як показує голосувалка, 33 голоси проти 2 за те, щоб скаргу написати. Я запитав думки громади. Громада мене підтримала, і я зробив те, за що писав у першому пості. І маршрутки не "мої довбані", а такі ж мої довбані, як і твої довбані.

Збав тон своїх постів... Бо буде, як тут: http://board.lutsk.ua/index.php?s=&sho...st&p=174797

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дівчатка, не сперечайтесь ;)

Я думаю що Ярчик зробив правильно. Якщо всі будуть підходити до злочинів (а інакше даний випадок я не класифікую, тому що грубе одночасне порушення кількох пунктів правил дорожнього руху -- це однозначно злочин). за принципом "моя хата скраю", то в цьомц місті і в цій державі порядку ніколи не буде. Маршрутчиків давно пора ставити на місце, бо вони є реальною загрозою для життя і здоров'я тисяч лучан. Вони створюють аварійні ситуації і не несуть за це ніякої відповідальності. А поскільки носієм влади в нас теоретично є народ, то народ і повинен почати виправляти свавілля, яке дозволяють на дорогах високопосадовці. Їм важливіше, наприклад, перекрити дорогу щоб через місто безперешкодно проїхав галімий нікому не потрібний ідол -- кубок UEFA, ніж забезпечити порядок і безпеку на вулицях міста для всіх учасників дорожнього руху.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

OTAM курнув - передай наступному, і тебе почнуть розуміти. До чого тут Африка, памятники та проча пурга? Я проголосував проти скарги лише тому, що не впевнений що її розглянуть та приймуть міру. Якщо ж скарга подіє то думаю я розпитаю автора куди він відсилав скаргу.

Стосовно маршруток є в мене одна думка, але не було ще настрою. Хочу зайти в маршрутку і нагло не передати гроші. Коли ж водій попросить оплатити, я скажу що оплатив, але мені, як і всім пасажирам не дали квитка. Як думаєте - яка реакція водія буде на це?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хочу зайти в маршрутку і нагло не передати гроші. Коли ж водій попросить оплатити, я скажу що оплатив, але мені, як і всім пасажирам не дали квитка. Як думаєте - яка реакція водія буде на це?
Таку акцію бажано проводити в компанії знайомого з податкової інспекції ;)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

почнемо з того, що що буде з тої заяви, яку ти напишеш? нічого

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я вже чекаю на статтю на pravda.lutsk.ua. andynd як з цим справи просуваються? Заява то вже написана ;-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

думаю варто написати, хоча мені здається що це прихована реклама арсен пінопласт :)

Чи 107 маршруту, в якого є ABS :) .

Вибачте за офтоп, але то що мода така пішла?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

но больше всех пострадал водила Лады АС4311АЕ....

жене то он сказал что уже неделю в коммандировке, а тут его в Луцке попалили

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні їхав вздовж Старого ринку від Воз'єднання по вул. Глушець. За метрів 20-30 до світлофору, який прямо навпроти входу в Старий ринок, ряд машин з ревом обганяє джигіт на "Богдані", 17а, держномер АС0490АМ, і пристроюється зліва від усіх, по зустрічній (дивно, як він ще пасажирів примудрився не набирати). Звідки він гнав - я не побачив. Але поки він стояв - я встиг його зафоткати. Ось воно:

писати скаргу напевно потрібно і не раз 1 шу в Міську Раду в управління транспорту а 2 гу в ДАЇ 2 порушення правил

1 перетин суцільної смуги

2 обгін на пішоходному переході

це все потянулоб на лишення прав до 1 року

це все добре, але по наших довбаних законах: знімок на цифрові носіїї не може бути доказом у справах.

Так що Ваша скарга залишиться припадати пилом

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

писати скаргу напевно потрібно і не раз 1 шу в Міську Раду в управління транспорту а 2 гу в ДАЇ 2 порушення правил

1 перетин суцільної смуги

2 обгін на пішоходному переході

це все потянулоб на лишення прав до 1 року

Це не пізно.

це все добре, але по наших довбаних законах: знімок на цифрові носіїї не може бути доказом у справах.

Так що Ваша скарга залишиться припадати пилом

По яких саме "довбаних законах"? Наведіть, будь-ласка, я наполягаю. І в яких саме справах? Цивільних? Кримінальних?

Наприклад, Цивільний процесуальний кодекс України зазначає:

Стаття 57. Докази

1. Доказами є будь-які фактичні дані, на підставі яких суд встановлює наявність або відсутність обставин, що обґрунтовують вимоги і заперечення сторін, та інших обставин, які мають значення для вирішення справи.

2. Ці дані встановлюються на підставі пояснень сторін, третіх осіб, їхніх представників, допитаних як свідків, показань свідків, письмових доказів, речових доказів, зокрема звуко- і відеозаписів, висновків експертів.

При цьому не встановлюються вимоги до того, яким чином має бути здійснено аудіо чи відеозапис - на "цифру", чи аналоговими пристроями.

Ще один документ:

У х в а л а

IМЕНЕМ  УКРАЇНИ

Колегія суддів Судової палати у кримінальних справах

Верховного Суду України у складі:

головуючого Заголдного В.В.

суддів Жука В.Г., Редьки А.I.

розглянула в судовому засіданні в м. Києві 5 квітня 2007 року кримінальну справу за касаційними скаргами засудженого ОСОБА_1 та захисника ОСОБА_2  на постановлені щодо ОСОБА_1 судові рішення.

Вироком Жмеринського міськрайонного суду Вінницької області від 8 серпня 2005 року

ОСОБА_1,

IНФОРМАЦIЯ_1,

раніше не судимого, -

засуджено

...

Висновки суду про доведеність винуватості ОСОБА_1 у вчиненні злочину, за який його засуджено, повністю відповідають фактичним обставинам справи та підтверджуються зібраними у справі доказами, зокрема, послідовними та детальними показаннями потерпілого ОСОБА_3 про обставини вчинення засудженим злочинів, які повністю узгоджуються з показаннями свідків ОСОБА_4, ОСОБА_5, ОСОБА_6, ОСОБА_7, ОСОБА_8, ОСОБА_9, ОСОБА_10, ОСОБА_11, ОСОБА_12 в судовому засіданні, свідка ОСОБА_13, ОСОБА_14 під час досудового слідства та інших, даними протоколів заяви ОСОБА_3, огляду місця події, очної ставки, виїмки цифрового диктофону, прослуховування звукозапису, огляду предметів, висновку судово-хімічної експертизи, іншими матеріалами справи.

Суди приймають до уваги цифрові докази.

Якщо хтось вважає, що поданий мною доказ - підробка, нехай заявляє вимогу про проведення експертизи.

Плюс до того, ця тема не про належність доказів, а про автомобілі. Якщо цікавить дискусія з приводу доказів - велкам ту "Юрисдикція".

Законодавство міняється, в тому числі адаптовується до сучасних технічних засобів. Якщо років 10 тому припущення щодо неналежності доказів із-за їх "цифровості" могло грати роль, зараз - не думаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

почнемо з того, що що буде з тої заяви, яку ти напишеш? нічого

Я також так думав коли кілька років тому писав скаргу на суддю одного з госпордарських судів до Комітету з питань правової політики. Його дії в суді йому дорого обійшлись

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чому активісти не зроблять зйомку руху авто хоча б 1 години біля Старого Ринку. ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якось бачив на одному "Богдані" напис ззаду - "Обережно! В автобусі люди".

Відразу подумалось, що краще таке було б написати в маршрутці на лобовому склі. Зсередини.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і чим же все закінчилось?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і чим же все закінчилось?

Ну ти й нетерплячий...

В міської ради місяць є, щоб відповідати на скаргу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ок, ждем новостей с фронта

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Їм важливіше, наприклад, перекрити дорогу щоб через місто безперешкодно проїхав галімий нікому не потрібний ідол -- кубок UEFA, ніж забезпечити порядок і безпеку на вулицях міста для всіх учасників дорожнього руху.

Соррі за флуд, звичайно... але ти, Plum, не гони на Тимощука і кубок УЕФА. Потрібний він багатьом, а якщо тобі не потрібний - це сугубо твоя справа. Говори, але за себе...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тільки що їхав біля старого ринку, повно ментів і жодної припаркованої машини, рух був у дві смуги в напрямку до цуму, що це було? <_< то не реакція на ситуацію з джигітом? ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тільки що їхав біля старого ринку, повно ментів і жодної припаркованої машини, рух був у дві смуги в напрямку до цуму, що це було? <_< то не реакція на ситуацію з джигітом? ))

Я теж сьог. підмітив. Цікаво взнати чому. Доречі оркім працівників ДАІ, ще стояли звичайні міліціонери. До чого б це?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори
Їм важливіше, наприклад, перекрити дорогу щоб через місто безперешкодно проїхав галімий нікому не потрібний ідол -- кубок UEFA, ніж забезпечити порядок і безпеку на вулицях міста для всіх учасників дорожнього руху.

Соррі за флуд, звичайно... але ти, Plum, не гони на Тимощука і кубок УЕФА. Потрібний він багатьом, а якщо тобі не потрібний - це сугубо твоя справа. Говори, але за себе...

Я особисто не вважаю що це якась надзвичайна для всього міста подія щоб перекривати рух в місті, не потрібно вирішувати за всіх.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кубок можна привезти іншим способом, ніж перекривання міста. І сутність події від цього не зміниться, зате тисячі лучан не відчуватимуть незручностей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...