Перейти до змісту

Накатати скаргу: є сенс, чи ні?

Yarchik

Хотів би взнати думку громадськості, чи варто покарати "джигіта"  

74 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Тільки що їхав біля старого ринку, повно ментів і жодної припаркованої машини, рух був у дві смуги в напрямку до цуму, що це було? :0011: то не реакція на ситуацію з джигітом? ))

Не знаю, пов"язано це із реакцією на Ярчикову скаргу чи як результат боротьби однієї з депутатів міської ради з відповідними службами , але цікавить : "Чи надовго це ? "

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 79
  • Створено
  • Остання відповідь

Я і не казав, що обов'язково треба було перекривати рух, щоб везти кубок. Я просто виступив проти висловлювання, що кубок НІКОМУ не потрібний. Потрібний, ще й як.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...

А скоро Евро 2012...

Будь-ласка, некаліч нашу рідну мову. СТБ гонять, шо так слово уродують. Ще б твердий знак добавили! :)

Букву "Є" ніхто невідміняв

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Будь-ласка, некаліч нашу рідну мову. СТБ гонять, шо так слово уродують. Ще б твердий знак добавили! :)

Букву "Є" ніхто невідміняв

"Не каліч" пишеться окремо: "Не каліч".

"Гонять" - в даному контексті не має відношення до рідної мови, а являєтсья запозиченням з російського жаргону.

"шо" пишеться, як "що".

"Уродують" - російське слово, українською мовою перекладається, як "спотворюють".

"Невідміняв" пишеться окремо: "Не відміняв".

Так хто тут більше мову калічить?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Гонять" - в даному контексті не має відношення до рідної мови, а являєтсья запозиченням з російського жаргону.

"шо" пишеться, як "що".

"Уродують" - російське слово, українською мовою перекладається, як "спотворюють".

Діло в тому шо слово Евро противне і немилозвучне. Я пишу суржиком, його всі розуміють :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"шо" пишеться, як "що".

Діло в тому шо слово Евро противне і немилозвучне. Я пишу суржиком, його всі розуміють :smile-zachot:

краще вже російською :cat: тоді більше зрозуміють! :cat:

2 Ярчик - як просувається справа?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 Ярчик - як просувається справа?

Поінформовані джерела сказали, що десь після сесії щось може буде відомо. Побачимо. Який би результат не був - позитивний чи ніякий - все одно повідомлю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

точніше "не скасовував" :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про хід справи.

За здобутою інформацією, в міську раду викликався водій. Він написав пояснення, в якому визнав свою вину. Ще чекають пояснення від перевізника, якого зараз немає в місті, після його пояснень (десь на наступному тижні) мені мають дати офіційну відповідь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Уже щось! Уже не просто так!

:lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вау. виявляється, в нас навіть щось робиться..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вау. виявляється, в нас навіть щось робиться..

просто скарга правильно подана, написав би то якийсь вуйко, то б і не дивились.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

росто скарга правильно подана, написав би то якийсь вуйко, то б і не дивились.

Так для того й існують "Специально обученные люди" :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Добре, що створено прецедент. Якщо це ще з цього буде якась користь - то взагалі супер.

Треба буде розробити типову скаргу й вивісити її на форумі. А тоді дружно фіксувати подібні випадки і повідомляти відповідні органи :-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всьо! Труба... В мене заберуть права... Хтось палюбому на мене накатає...

А якщо серйозно, то Шиба порядки краще наводить, а ніж попередники. Просто в нього все це довго тянеться. Можливо із-за того що мало в нього досвіду, а може.. Не знаю. Але на скарги громадян реагують дуже чітко. Ганяють там всіх і вся.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про хід справи.

За здобутою інформацією, в міську раду викликався водій. Він написав пояснення, в якому визнав свою вину. Ще чекають пояснення від перевізника, якого зараз немає в місті, після його пояснень (десь на наступному тижні) мені мають дати офіційну відповідь.

А вже пройшло 10 днів? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А вже пройшло 10 днів? ^_^

Якщо я не помиляюсь, то термін розгляду звернень громадян від 15 до 30 днів із дня надходження, у випадку переадресування іншим посадовим особам - не більше 45 днів.. (ЗУ "Про звернення громадян").

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А вже пройшло 10 днів? :)

Якщо я не помиляюсь, то термін розгляду звернень громадян від 15 до 30 днів із дня надходження, у випадку переадресування іншим посадовим особам - не більше 45 днів.. (ЗУ "Про звернення громадян").

Да? :) Почекаєм тоді.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Отримав відповідь. Цитую:

Розглянувши Вашу заяву щодо порушення Правил дорожнього руху водієм маршрутного таксі марки Богдан, державний номерний знак АС0490АМ, повідомляємо.

Перевізника П.І.Б., разом із водієм, викликано для надання письмового пояснення причини порушення ПДР.

Перевізника попереджено про безумовне виконання ним умов договору на перевезення пасажирів автомобільним транспортом, недопустимість в подальшому порушень правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту, адже відповідно до договору, при скоєнні більше трьох порушень, виконком має право розірвати з ним договір на перевезення пасажирів в односторонньому порядку. Даний випадок зараховано перевізнику як порушення та внесено в реєстр.

Крім того висловлюємо Вам вдячність за турботу в безпеці пасажирських перевезень та надіємось на подальшу співпрацю.

З повагою

заступник міського голови П.П.Гоцалюк

ІМХО, цілком нормальна та правильна реакція.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гуууд, не похерили заявление, однако :)

Ну что, народ, открываем сезон охоты на гос.номер АС0490АМ? :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гуууд, не похерили заявление, однако :D

Ну что, народ, открываем сезон охоты на гос.номер АС0490АМ? :D

Фото роздрукував, фотік зарядив. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є пропозиція підтримати ініціативу datacopy

Доречі, фото 3 та 4 треба у ВДАІ передати з відкритим листом. А то під мостом стоять, на перехресті створюють аварійну ситуацію!!! Хто підтримає ідею?

Фото тут

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перед тим як посилати скаргу, треба вияснити що вони порушили, бо є певні пункти правил від яких ДАІ може відходити, от чи є ці також виключенням вже питання.

Може після таких скарг, хоча б 5-10 і ДАІ і маршрутчики будуть задумуватись над тим де стати і як їхати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...