Перейти до змісту

Я не умею парковаться ;)

TreNeR

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

на парковці є місця в тіньку тільки трошки далі, ба ні, треба так.

Ги, Ви не повірите, ті автівки, ще й зміщуються з часом! Разом з рухом сонця і тіні :_07:

• Відповідей 3,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

на парковці є місця в тіньку тільки трошки далі, ба ні, треба так.

Ги, Ви не повірите, ті автівки, ще й зміщуються з часом! Разом з рухом сонця і тіні :_07:

Чого ж не повірю, я по них свій сонячний годинник звіряю)))

Опубліковано

От ви тут влаштували крики-рейвах, сварите автовласників, що як не пОпадя кидають свої відра з гайками...

А я хочу запропонувати вашій увазі приклад того, як можна віднестися до паркування з душею, з творчим підходом. Не як прості смертні, що залишають свої "колеса" вздовж бордюрного каменя, не на прозаічному паркінгу серед сірого асфальту... З фото видно, що власник любить свою "Ніссан" - Максіму, глядить її, турбується про неї. Ви тільки подивіться, як творчо власник підійшов до місця паркування авто! Як гарно виглядає сріблястий "Ніссан" на зеленій травичці!...

А газон... А що газон? Нічого тому газону не станеться! От велика проблема - машина на газоні! Нехай радіє, що не КамАЗ якісь задрипаний брудом, а гарнюня наполірована "Максіма державний реєстраційний номер АС0792АТ!!!

post-26787-0-16291100-1436510981_thumb.j

Опубліковано

Мені подобається, коли викладаєш щось подібне в мережу, як одразу набігають бидлоадвокати з криками "А КОМУ ВОНО ЗАВАЖАЄ???" Одразу стає зрозумілим, чому вони такі галасливі! :0155: Я впевнений, що той, хто захищає андона, сам вважає за можливе кинути машину на "зебрі" ( то я ж усього на хвилиночку! ), і запаркуватись на траві ( а шо їй буде, тій траві! ) і багато чого ще...

Опубліковано

А я хочу запропонувати вашій увазі приклад того, як можна віднестися до паркування з душею, з творчим підходом. Не як прості смертні, що залишають свої "колеса" вздовж бордюрного каменя, не на прозаічному паркінгу серед сірого асфальту... З фото видно, що власник любить свою "Ніссан" - Максіму, глядить її, турбується про неї. Ви тільки подивіться, як творчо власник підійшов до місця паркування авто! Як гарно виглядає сріблястий "Ніссан" на зеленій травичці!...

А газон... А що газон? Нічого тому газону не станеться! От велика проблема - машина на газоні! Нехай радіє, що не КамАЗ якісь задрипаний брудом, а гарнюня наполірована "Максіма державний реєстраційний номер АС0792АТ!!!

О! А як гарно б прикрасила цей пейжаз помарнчева цеглина на капоті чи курсивом виведений цвяхом напис "МУДАК"! :_25:

Опубліковано

О! А як гарно б прикрасила цей пейжаз помарнчева цеглина на капоті чи курсивом виведений цвяхом напис "МУДАК"! :_25:

Деколи і справді хочеться так зробити.

Опубліковано

той що зліва, по любому заскочив в магазин на секундочку, він мабуть і "не глушив байк", зараз вийде, швиденько заскочить і поїде. і нехай весь світ почекає....

:_14:

Опубліковано

Сьогодні на Грушевського дамочко "припаркувало" свого коника і пішло в магазин. :)

post-6641-0-17234400-1436795104_thumb.jp

Опубліковано

Сьогодні на Грушевського дамочко "припаркувало" свого коника і пішло в магазин. :)

ну на протилежній стороні теж два "аса" стоять )

Опубліковано

на червоне))

ага, точно! а я і НЕ ПОМІТИВ, що горить червоне! і як же ж вони акуратно стоять на світлофорі - в крайньому правому ряді (точно біля бордюра, що навіть велосипедист не проїде, таке відчуття, що будуть повертати направо), з ідеальним інтервалом... От би усі такі були законослухняні !!! )))

Опубліковано

і як же ж вони акуратно стоять на світлофорі

І все-таки вони стоять, стопи навіть горять...

та хай буде по вашому. от в чорного авто перед "Богданом" видно, що горить лівий стоп.

P.S. яке популярне фото вийшло: припаркувалась одна дамочка, а обговорення інших )))

Опубліковано

Я не стану викладати фото, як вчора припаркувалась одна дамочка з двору... потім буде ображатися...

Але парковка із розяряду "метр до бровки - і пофіг де стануть всі ніші, головне я припаркувалася!"

Але є думка провчити. 2-3 рази заблокувати виїзд, щоб маршруткою на роботу прокаталася. Авось задумається!

Опубліковано

Я не стану викладати фото, як вчора припаркувалась одна дамочка з двору... потім буде ображатися...

Але парковка із розяряду "метр до бровки - і пофіг де стануть всі ніші, головне я припаркувалася!"

Але є думка провчити. 2-3 рази заблокувати виїзд, щоб маршруткою на роботу прокаталася. Авось задумається!

Вона не задумається, а додумається тобі двері поцарапати.
Опубліковано

Покрасити двері моєї автівки буде трошки дешевше, ніж її :) В мене не перламутр!

З рештою, їй двері ж ніхто не царапає, коли вона вмостить своє авто так, що замість 6 машин стане лише 5. З який одна SMART Fortwo :)

Опубліковано

Покрасити двері моєї автівки буде трошки дешевше, ніж її :) В мене не перламутр!

З рештою, їй двері ж ніхто не царапає, коли вона вмостить своє авто так, що замість 6 машин стане лише 5. З який одна SMART Fortwo :)

А поговорити з нею пробував?

Опубліковано

А поговорити з нею пробував?

промовчу.

Це не сарказм,а питання, цікава її аргументація, хоча я здогадуюсь.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...