Перейти до змісту

Я не умею парковаться ;)

TreNeR

Рекомендовані повідомлення

Якби кожен знав, що якщо не так припаркується, і прийде, а на машині буде краскою написано слово "мудєль", то в другий раз після того як відітре краску, або як проїдеться до автосервісу, щоб все місто побачило його, буде думати і про інших людей.

А що б Ви зробили з "знавцем ПДР", який щиро переконаний, що Ви порушили, і через те Вам на авто нацарапав "мудєль", хоча порушення ПДР немає?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 3,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Питання, якщо поставити ще один автомобіль прямо навпроти нього, так щоб не проїхати взагалі, це ж по вашому теж не порушення ПДР, в 15.9 такого пункту немає, тут би теж всі написали що порушення немає, розмітки немає як і краю проїзної частини, немає порушень, правда?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Питання, якщо поставити ще один автомобіль прямо навпроти нього, так щоб не проїхати взагалі, це ж по вашому теж не порушення ПДР, в 15.9 такого пункту немає, тут би теж всі написали що порушення немає, розмітки немає як і краю проїзної частини, немає порушень, правда?

Вчіть ПДР

15.9. Зупинка забороняється:

а) на залізничних переїздах;

б) на трамвайних коліях (крім випадків, обумовлених пунктом 15.8 цих Правил);

в) на естакадах, мостах, шляхопроводах і під ними, а також у тунелях;

г) на пішохідних переходах і ближче 10 м від них з обох боків, крім випадків надання переваги в русі;

ґ) на перехрестях та ближче 10 м від краю перехрещуваної проїзної частини за відсутності на них пішохідного переходу, за винятком зупинки для надання переваги в русі та зупинки проти бокового проїзду на Т-подібних перехрестях, де є суцільна лінія розмітки або розділювальна смуга;

д) у місцях, де відстань між суцільною лінією розмітки, розділювальною смугою чи протилежним краєм проїзної частини і транспортним засобом, що зупинився, менше 3 м;

е) ближче 30 м від посадкових майданчиків для зупинки маршрутних транспортних засобів, а коли їх немає - ближче 30 м від дорожнього знака такої зупинки з обох боків;

є) ближче 10 м від позначеного місця виконання дорожніх робіт і в зоні їх виконання, де це створить перешкоди технологічним транспортним засобам, що працюють;

ж) у місцях, де буде неможливим зустрічний роз'їзд або об'їзд транспортного засобу, що зупинився;

з) у місцях, де транспортний засіб закриває від інших водіїв сигнали світлофора або дорожні знаки;

и) ближче 10 м від виїздів з прилеглих територій і безпосередньо в місці виїзду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо поставити ще один автомобіль прямо навпроти нього, так щоб не проїхати взагалі, це ж по вашому теж не порушення ПДР

Це долбойобство.

В принципі, якщо справа від Лехуса припаркувати Москвіч і трохи постояти біля Москаля, то є велика ймосвірність почути багато цікавого, а може й навіть і отримати люлєй, якщо почати тих, хто проїхати не може, вчити ПДР. )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це долбойобство.В принципі, якщо справа від Лехуса припаркувати Москвіч і трохи постояти біля Москаля, то є велика ймосвірність почути багато цікавого, а може й навіть і отримати люлєй, якщо почати тих, хто проїхати не може, вчити ПДР.
:smile-zachot:" Правила - правилами, але існує й елементарна порядність. Ось тільки чомусь є така тенденція - чим крутіше авто, тим більш по-хамськи веде себе його власник (хоча бувають і вийнятки -іноді доводилось зустрічати на дорогах і досить порядних водіїв дорогих авто).
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановний nickel я це вам і стараюсь пояснити, там немає ні розмітки і краю проїзної частини, але явно авто створює лишні зупинки для інших авто, хоча цього можна елементарно уникнути бо є нормальне місце для парковки, і я тут розмістив це не в контексті порушень ПДР, а те щоб показати як людині класти болт на інші авто, він там не на хвилину запаркувався, бо я їхав там два рази.

Питання лише в тому, шо всім на все пофіг, от з таких елементарних речей і починається культура і все інше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановний nickel я це вам і стараюсь пояснити, там немає ні розмітки і краю проїзної частини, але явно авто створює лишні зупинки для інших авто, хоча цього можна елементарно уникнути бо є нормальне місце для парковки, і я тут розмістив це не в контексті порушень ПДР, а те щоб показати як людині класти болт на інші авто, він там не на хвилину запаркувався, бо я їхав там два рази.

Питання лише в тому, шо всім на все пофіг, от з таких елементарних речей і починається культура і все інше.

Я починаю повторюватись, але я не бачу на фото жодного порушення правил і жодних незручностей для інших водіїв (чи перед Каєном вже черга автомобілів стоїть, яких не пропускає зустрічний потік?). Більше того, я впевнений, що якби там стояла дев'ятка, то ніхто б і не фоткав, а так знову є привід понити - "як задрали ті крутелики", і пофіг що привід надуманий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я при нагоді завжди стараюсь забрати авто з проїжджої частини, бо може знайтись телепень який гемпе і накиває пятами. Мав би Кайєена, то б в квартиру з собою носив, не то що ставив би на вузькій вуличці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я при нагоді завжди стараюсь забрати авто з проїжджої частини, бо може знайтись телепень який гемпе і накиває пятами. Мав би Кайєена, то б в квартиру з собою носив, не то що ставив би на вузькій вуличці.

Я, мабуть, також. :D Але це ми собі так думаємо, бо він нам... еммм... трохи задорогий. Але ж ті хто бере Кайен, беруть скоріше за все не на останні гроші, тому і ставляться десь так само як ми до своїх автівок - засіб пересування. Хоча 100% є унікали, які беруть навіть не за останні гроші, а на позичені і ще й думають, що з Кайеном в них хёр буде довший, разів у два.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Розумні люди все дорого беруть в кредить, і потім ждуть і надіються аби банк збанкротів, якщо ж не банкртіє, тоді зявляються непоодинокі випадки коли такі автівки чомусь не "з вини" водія згоряють десь у дворі або за містом. А далі суд і за виплату вже відповідає не власник а страхова)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та ну, щось я не чув, щоб в Луцьку автівки горіли. та й не стане, як ти кажеш, людина розумна палити 20-50-100 т. доларів, не знаючи на 500%, що страхова поверне ті гроші, а страхова - не благодійний фонд, землю буде носом рити, щоб доказати що це "самопал".

про кредити: згоден - беруть, але це людина нерозумна бере кредити, з надією на майбутнє банкрутство банку, а бізнесмен просто не захоче виймати з бізнеса оборотні кошти на авто, тому користується кредитом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

<OmJen> Параллельная парковка - это когда ты запарковался, и тебе совершенно параллельно, куда встанут остальные

b.o.r.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

той хто робив цей "прикольний" демотиватор сам мудак - там є строга розмітка для паркування літаків і літак поставлений діагонально, ніяк не може стояти паралельно. так заплановано зарання

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

там є строга розмітка для паркування літаків і літак поставлений діагонально, ніяк не може стояти паралельно. так заплановано зарання

капітан? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

там є строга розмітка для паркування літаків і літак поставлений діагонально, ніяк не може стояти паралельно. так заплановано зарання

капітан? ;)

ображаєш - майор ;)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

капітан? ;)

К.О. - так чуть меньше, чем полностью очевидно;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

post-2135-0-66863300-1296033663_thumb.jp

панянка так класно припаркувалася, хоча перед мерсом ще на 2 машини місця було, і подибала в аптеку...

шкода що там немає пігулок, які мізків добавляють

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нуправильно, навіщо зїжати з асвальту, а раптом загрузне... :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ДПЗ, центральне перехрестя. Наліво "Зьобра" з таксі парковкой, направо "Салют". Мудаг-паркур.

post-6231-0-53660500-1296752427_thumb.pn

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Майже "я не умею парковаться"

post-3641-0-02375600-1297187824_thumb.jp

перехрестя вул.Рівненська-пр.Відродження. Сьогодні, 16-17:00

Хто не памятає: перед перехрестям 3 смуги від кільця - "рух прямо - рух прямо - рух направо"...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А шо там вже пять смуг :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

yura2281, взагалі так: дві на кільце, три від кільця.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...