Перейти до змісту

Я не умею парковаться ;)

TreNeR

Рекомендовані повідомлення

на парковці є місця в тіньку тільки трошки далі, ба ні, треба так.

Ги, Ви не повірите, ті автівки, ще й зміщуються з часом! Разом з рухом сонця і тіні :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 3,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

............................................................

post-9028-0-43426200-1436260141_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на парковці є місця в тіньку тільки трошки далі, ба ні, треба так.

Ги, Ви не повірите, ті автівки, ще й зміщуються з часом! Разом з рухом сонця і тіні :_07:

Чого ж не повірю, я по них свій сонячний годинник звіряю)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прикрепленные изображения

Ну москальскі дипломи чіпляти не вихід, свій розробити хіба проблема?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вже з москальського робив не москальський і прикріпляв в цій чи може іншій темі

404e43914676t.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От ви тут влаштували крики-рейвах, сварите автовласників, що як не пОпадя кидають свої відра з гайками...

А я хочу запропонувати вашій увазі приклад того, як можна віднестися до паркування з душею, з творчим підходом. Не як прості смертні, що залишають свої "колеса" вздовж бордюрного каменя, не на прозаічному паркінгу серед сірого асфальту... З фото видно, що власник любить свою "Ніссан" - Максіму, глядить її, турбується про неї. Ви тільки подивіться, як творчо власник підійшов до місця паркування авто! Як гарно виглядає сріблястий "Ніссан" на зеленій травичці!...

А газон... А що газон? Нічого тому газону не станеться! От велика проблема - машина на газоні! Нехай радіє, що не КамАЗ якісь задрипаний брудом, а гарнюня наполірована "Максіма державний реєстраційний номер АС0792АТ!!!

post-26787-0-16291100-1436510981_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Автоандоній на ГПЗ

11059907_725527954236587_8345395347566747409_n.jpg?oh=10e138668a9e8878434e94429f5644ff&oe=56112593

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені подобається, коли викладаєш щось подібне в мережу, як одразу набігають бидлоадвокати з криками "А КОМУ ВОНО ЗАВАЖАЄ???" Одразу стає зрозумілим, чому вони такі галасливі! :0155: Я впевнений, що той, хто захищає андона, сам вважає за можливе кинути машину на "зебрі" ( то я ж усього на хвилиночку! ), і запаркуватись на траві ( а шо їй буде, тій траві! ) і багато чого ще...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я хочу запропонувати вашій увазі приклад того, як можна віднестися до паркування з душею, з творчим підходом. Не як прості смертні, що залишають свої "колеса" вздовж бордюрного каменя, не на прозаічному паркінгу серед сірого асфальту... З фото видно, що власник любить свою "Ніссан" - Максіму, глядить її, турбується про неї. Ви тільки подивіться, як творчо власник підійшов до місця паркування авто! Як гарно виглядає сріблястий "Ніссан" на зеленій травичці!...

А газон... А що газон? Нічого тому газону не станеться! От велика проблема - машина на газоні! Нехай радіє, що не КамАЗ якісь задрипаний брудом, а гарнюня наполірована "Максіма державний реєстраційний номер АС0792АТ!!!

О! А як гарно б прикрасила цей пейжаз помарнчева цеглина на капоті чи курсивом виведений цвяхом напис "МУДАК"! :_25:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О! А як гарно б прикрасила цей пейжаз помарнчева цеглина на капоті чи курсивом виведений цвяхом напис "МУДАК"! :_25:

Деколи і справді хочеться так зробити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Майстри паркування велосипедів..

post-10669-0-31217800-1436639353_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

той що зліва, по любому заскочив в магазин на секундочку, він мабуть і "не глушив байк", зараз вийде, швиденько заскочить і поїде. і нехай весь світ почекає....

:_14:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні на Грушевського дамочко "припаркувало" свого коника і пішло в магазин. :)

post-6641-0-17234400-1436795104_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні на Грушевського дамочко "припаркувало" свого коника і пішло в магазин. :)

ну на протилежній стороні теж два "аса" стоять )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на червоне))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на червоне))

ага, точно! а я і НЕ ПОМІТИВ, що горить червоне! і як же ж вони акуратно стоять на світлофорі - в крайньому правому ряді (точно біля бордюра, що навіть велосипедист не проїде, таке відчуття, що будуть повертати направо), з ідеальним інтервалом... От би усі такі були законослухняні !!! )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і як же ж вони акуратно стоять на світлофорі

І все-таки вони стоять, стопи навіть горять...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Насправді на фото таки є Красавчеги :)

Перед богданом на зупинці стоїть чорна автівка)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і як же ж вони акуратно стоять на світлофорі

І все-таки вони стоять, стопи навіть горять...

та хай буде по вашому. от в чорного авто перед "Богданом" видно, що горить лівий стоп.

P.S. яке популярне фото вийшло: припаркувалась одна дамочка, а обговорення інших )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не стану викладати фото, як вчора припаркувалась одна дамочка з двору... потім буде ображатися...

Але парковка із розяряду "метр до бровки - і пофіг де стануть всі ніші, головне я припаркувалася!"

Але є думка провчити. 2-3 рази заблокувати виїзд, щоб маршруткою на роботу прокаталася. Авось задумається!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не стану викладати фото, як вчора припаркувалась одна дамочка з двору... потім буде ображатися...

Але парковка із розяряду "метр до бровки - і пофіг де стануть всі ніші, головне я припаркувалася!"

Але є думка провчити. 2-3 рази заблокувати виїзд, щоб маршруткою на роботу прокаталася. Авось задумається!

Вона не задумається, а додумається тобі двері поцарапати.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Покрасити двері моєї автівки буде трошки дешевше, ніж її :) В мене не перламутр!

З рештою, їй двері ж ніхто не царапає, коли вона вмостить своє авто так, що замість 6 машин стане лише 5. З який одна SMART Fortwo :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Покрасити двері моєї автівки буде трошки дешевше, ніж її :) В мене не перламутр!

З рештою, їй двері ж ніхто не царапає, коли вона вмостить своє авто так, що замість 6 машин стане лише 5. З який одна SMART Fortwo :)

А поговорити з нею пробував?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

промовчу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

промовчу.

Це не сарказм,а питання, цікава її аргументація, хоча я здогадуюсь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...