paksivatova Опубліковано 30 Травня, 2018 в 17:44 #76 Опубліковано 30 Травня, 2018 в 17:44 3 часа назад, Vikvik Mawr сказал: тут вся культура «Зірка Фейсбуку»: у мережі «прославили» водія луцької маршрутки. через тиждень ніхто й не згадає до речі,я сьогодні іхала в якійсь маршрутці і так цікаво було написано ,щось на кшталт вартість проізду однієї особи 5 грн про дешевші ціни для школярів ні чічірк так що обізнані просвітіть нас,то що там прийняли яка офіційна вартість проізду для школярів знайшла ) Цитата Рішення було ухвалене із деякими змінами, які озвучив директор департаменту економічної політики Олександр Озінович. Зокрема, для пасажирів віком від 6 до 18 років вартість проїзду складе 2 гривні за наявності учнівського (студентського) квитка. Тариф у розмірі 4 гривні пропонується скасувати з моменту набуття чинності цього рішення, тобто з моменту його публікації у газеті “Луцький замок”.
SunSeth Опубліковано 31 Травня, 2018 в 11:51 #77 Опубліковано 31 Травня, 2018 в 11:51 https://www.facebook.com/groups/Nash.Lutsk.ua/permalink/1694812567266266/
AgentSmith13 Опубліковано 2 Червня, 2018 в 09:18 #78 Опубліковано 2 Червня, 2018 в 09:18 Субота, їду на дачу - ситуація аналогічна - щоб сісти в 4-ку треба або бути телепатом, або стояти в спеку на зупинці, виглядаючи довбаного порушника, і туди, і назад... GPS вимкнений на всіх 4-ках і далі... На тижні 1-2 з'являлися, на годинку, і ті були не за графіком. Агов, міськ(з)рада! ДЕ, Б..., РЕАКЦІЯ НА СКАРГИ ПАСАЖИРІВ???
Forever Autumn Опубліковано 3 Червня, 2018 в 14:33 #79 Опубліковано 3 Червня, 2018 в 14:33 Їхала вчора в центр з 40-го маршруткою номер 47. Водій слухав Цоя. Ай ріспект)))) П.С. Маршрутки в Луцьку по 5 грн!!! я в шоці.
Юріч Опубліковано 3 Червня, 2018 в 19:15 #80 Опубліковано 3 Червня, 2018 в 19:15 4 часа назад, Forever Autumn сказал: Їхала вчора в центр з 40-го маршруткою номер 47. Водій слухав Цоя. Ай ріспект)))) П.С. Маршрутки в Луцьку по 5 грн!!! я в шоці. А мав би слухати Баха?
Рядовий Паляниця Опубліковано 3 Червня, 2018 в 20:16 #81 Опубліковано 3 Червня, 2018 в 20:16 1 час назад, Юріч сказал: А мав би слухати Баха? Сепультуру
case_l Опубліковано 3 Червня, 2018 в 20:26 #82 Опубліковано 3 Червня, 2018 в 20:26 1 година тому, Cherman сказано: Сепультуру олега винника
init Опубліковано 5 Червня, 2018 в 05:53 Автор #83 Опубліковано 5 Червня, 2018 в 05:53 Цим папірцем водій аргументує тарифи. Причому водій не видає квитків. (А якщо нагадати, тикає мотком - типу, бери якщо тобі треба). Сперечається з пасажирами. Тим часом, всі тупо їдуть і далі не буруть квитків.
init Опубліковано 5 Червня, 2018 в 05:58 Автор #84 Опубліковано 5 Червня, 2018 в 05:58 Не можу знайти оригінал документа на сайті міської ради. Хто може поділитись лінком? https://www.lutskrada.gov.ua/documents/pro-vartist-proizdu-v-avtobusakh-shcho-pratsiuiut-na-miskykh-marshrutakh-u-zvychainomu-rezhymi-rukhu Пояснювальна записка.docЗведений розрахунок тарифу.xls
init Опубліковано 5 Червня, 2018 в 06:55 Автор #85 Опубліковано 5 Червня, 2018 в 06:55 Давайте збирати квитки?
init Опубліковано 5 Червня, 2018 в 07:26 Автор #86 Опубліковано 5 Червня, 2018 в 07:26 ПРАВИЛА надання послуг пасажирського автомобільного транспорту
SunSeth Опубліковано 8 Червня, 2018 в 10:07 #87 Опубліковано 8 Червня, 2018 в 10:07 On 02.06.2018 at 12:18, AgentSmith13 сказано: Субота, їду на дачу - ситуація аналогічна - щоб сісти в 4-ку треба або бути телепатом, або стояти в спеку на зупинці, виглядаючи довбаного порушника, і туди, і назад... GPS вимкнений на всіх 4-ках і далі... На тижні 1-2 з'являлися, на годинку, і ті були не за графіком. Агов, міськ(з)рада! ДЕ, Б..., РЕАКЦІЯ НА СКАРГИ ПАСАЖИРІВ??? Вже прореагували. Д, Б! У Луцьку тимчасово скасували маршрут №4 Сьогодні, 12:55 У Луцьку перевізник відмовився від маршруту №4. Про це розповів виконувач обов’язків начальника управління транспорту та зв’язку Олександр Середа, - пише інформаційне агентство ВолиньPost. «Підприємець Любов Зарецька написала заяву на відмову. У перевізника немає необхідних транспортних засобів, аби забезпечити перевезення», - зауважив Олександр Середа. Відтак, у місті обіцяють оголосити конкурс на перевезення пасажирів за маршрутом №4. https://www.volyn24.com/news/106348-u-lucku-tymchasovo-skasuvaly-marshrut-4
AgentSmith13 Опубліковано 8 Червня, 2018 в 10:15 #88 Опубліковано 8 Червня, 2018 в 10:15 Ну, міськрада їй дала чортів за їзду не по графіку і без навігації, а вона в свою чергу, побачивши, що добитися мрії - 8 грн. до дач, як на Лаврівських, Суховольських і т.д. автобусах, тупо влаштувала наглий шантаж міста в розгар дачного сезону. Вчора \їдила на Промінь ОДНА 201-ша, набита, як бочка з оселедцями. 9а від продовження маршруту теж відмовляється, бабла хоче більше, а люди, як хочуть, хай так і їздять! Хіба проблема для НОРМАЛЬНОГО (з ЯЙЦЯМИ) керівника міста пригрозити "незгідним з лінією партії" розірванням договору? Але ж ні, ми потім, колись, якось проведемо конкурс. Вищезгадані приміські і автобуси типу Демидівки, навіть порожні там не зупиняються (з Луцька - без питань, назад - ні). Чим їхати людям - ХЗ. Миздобули!
Oli Опубліковано 8 Червня, 2018 в 10:57 #89 Опубліковано 8 Червня, 2018 в 10:57 @AgentSmith13 там все одна "кантора" ... тобто всім є добре і міняти нічого не збираються. можливо "укропівці" витіснять приватних перевізників, можливо
AgentSmith13 Опубліковано 8 Червня, 2018 в 17:27 #90 Опубліковано 8 Червня, 2018 в 17:27 201 з 4-кою традиційно гризуться. Доходило до того, що 201 не ходила взагалі іноді. Доречі, перевізниця таки сцикнула, і 4-ки поїхали знову. GPS немає і далі. Мало міськрада втику дала, ой мало. Але якраз є шанс додати - ставимо на зупинці працівника транспортного департаменту і 2 муніципала, і все - зайшли, "ДЕ GPS?", і ПРОТОКОЛ. І ШТРАФ!
sss381 Опубліковано 11 Червня, 2018 в 18:47 #91 Опубліковано 11 Червня, 2018 в 18:47 Якою має бути рентабельність перевезень? Правильно, такою.
SunSeth Опубліковано 13 Червня, 2018 в 14:22 #92 Опубліковано 13 Червня, 2018 в 14:22 On 08.06.2018 at 20:27, AgentSmith13 сказано: Доречі, перевізниця таки сцикнула, і 4-ки поїхали знову. Їздила до понеділка, вчора був на дачі - 4-ка не їздила.
AgentSmith13 Опубліковано 14 Червня, 2018 в 11:24 #93 Опубліковано 14 Червня, 2018 в 11:24 Не їздить, міськрада розповідає про "МОЖЕ з 20-го 12-ка чи 9а поїдуть". Час власникам дач вчинити єдине, що на них впливає - перекрити трасу... Слова - не допомагають. Бо їздити ОДНІЄЮ 201-ю (звичайний "Богдан") така кількість людей не може фізично, а автобуси лаврівські і т.д. нахабно не стають на дачах.
SunSeth Опубліковано 14 Червня, 2018 в 12:10 #94 Опубліковано 14 Червня, 2018 в 12:10 42 хвилин тому, AgentSmith13 сказано: а автобуси лаврівські і т.д. нахабно не стають на дачах. Тому що 98% там їздять вєтєрани умствєнного труда, рсукагаварящіє дєті вайни, яким по 60 років, які хочуть їхати або на халяву, або максимум за руппіісят.
AgentSmith13 Опубліковано 14 Червня, 2018 в 12:19 #95 Опубліковано 14 Червня, 2018 в 12:19 А водій сліпий, коли я його зупиняю? Ок, не подобається йому контингент на зупинці - то дає право на ігнорування пасажирів? Чи для знаходження клнсенсусу його треба догнати/перестріти на наступному рейсі і з доступними та зрозумілими всім п*здюлями побалакати на тему "як погано, коли через тебе, м*дака, люди спізнюються на роботу/автобус/просто стоять в спеку годину". Так воно плакатись почне і тут же поліцію викличе. Як не прикро, але ЄДИНИМ вирішенням майже будь-якого питання є таки прищемити владі хвіст - перекрити дорогу, заблокувати вхід до міськради... Методів прищемлення вистачає. І ото якраз ті " вєтєрани умствєнного труда, рсукагаварящіє дєті вайни, яким по 60 років" пальцем в палець не вдарять, щоб щось зробити (зате на рахунок "дорого, на 2 грн., більше не дам, в мене посвідчення" - верещать, як сирена). Але поки мовчимо - і далі ситуація мінятися не буде.
TARAS96 Опубліковано 14 Червня, 2018 в 12:29 #96 Опубліковано 14 Червня, 2018 в 12:29 Одиничка, щойно. Нічого не кажу, а хочу просто розбавити трохи тему, щоб не було, що маршрутчики підарасюки, а пасажири святенькі.
AgentSmith13 Опубліковано 14 Червня, 2018 в 12:37 #97 Опубліковано 14 Червня, 2018 в 12:37 На таке дивитися сумно, але, як я розумію, таких свиней не так і багато, та й спробуй покалякай маркером,чи поріж сидіння при людях... На моїх очах компанію малолітніх "художників" вигнали леддь не копнями. Ну, і в якому стані має підтримуватись автобус? Правильно, в охайному! Явно видно - не перший МІСЯЦЬ та маршрутка в такому стані їздить. Чи перетягнути ту тканину так аж захмарно коштує?
paksivatova Опубліковано 14 Червня, 2018 в 15:28 #98 Опубліковано 14 Червня, 2018 в 15:28 2 часа назад, TARAS96 сказал: Одиничка, щойно. Нічого не кажу, а хочу просто розбавити трохи тему, щоб не було, що маршрутчики підарасюки, а пасажири святенькі. пасажари то щось з чимось сідаю вчора в маршрутку повно вільних місць сидячих,заходить молода пані на задні двері,сідає і штурхає мене : передайте на мою відповідь,що я не передаю : почала кричати що я ідіотка,щоб я іздила на таксі раз не передаю і так далі ... сьогодні маршрутка теж була з вільними місцями спочатку, я поки розрахувалася,забрала решту - вільне місце лише перше сідаю,далі все по накатаній-прохід до водія вільний ,але наші люди воліють передавати ну я кілька разів передала а далі кажу ,що не передаю знову почали возмущатися жіночки,я в одноі запитую чи я ій щось винна,раз вона вважає що я зобовязана передавати ... каже ні , і далі язики чешуть у мене питання до всіх цих людей,чому їхні мізки не думають : наготуй гроші зазадалегідь , розрахуйся і проходь собі по салону ні,ми чекаємо маршрутку,заходимо а тоді шукаємо гроші... і починається : передайте в самих культури 0 ,а чогось хочуть від водіів а водіі от завжди мені хороші попадаються
TARAS96 Опубліковано 14 Червня, 2018 в 15:40 #99 Опубліковано 14 Червня, 2018 в 15:40 2 хвилин тому, kroha сказано: ні,ми чекаємо маршрутку,заходимо а тоді шукаємо гроші... і починається : передайте в самих культури 0 ,а чогось хочуть від водіів а водіі от завжди мені хороші попадаються І мені водії ніколи не хамили. От їздять незавжди так, як мені хочеться, але не хамлять) 2 годин тому, AgentSmith13 сказано: На таке дивитися сумно, але, як я розумію, таких свиней не так і багато, та й спробуй покалякай маркером,чи поріж сидіння при людях... На моїх очах компанію малолітніх "художників" вигнали леддь не копнями. Ну, і в якому стані має підтримуватись автобус? Правильно, в охайному! Явно видно - не перший МІСЯЦЬ та маршрутка в такому стані їздить. Чи перетягнути ту тканину так аж захмарно коштує? Восени ця маршрутка їздила з гарно обшитими сидіннями, синіми, що всередині. Якщо ти кажеш, "явно видно - не перший МІСЯЦЬ та маршрутка в такому стані їздить", то значить, що в цілому стані вона майже не їздила. Я думаю, що перетягувати тканину щотижня\щомісяця якраз таки й захмарно коштує.
SunSeth Опубліковано 14 Червня, 2018 в 16:26 #100 Опубліковано 14 Червня, 2018 в 16:26 52 хвилин тому, paksivatova сказано: повно вільних місць сидячих,заходить молода пані на задні двері,сідає і штурхає мене : передайте на мою відповідь,що я не передаю : почала кричати що я ідіотка,щоб я іздила на таксі раз не передаю і так далі ... сьогодні маршрутка теж була з вільними місцями спочатку, я поки розрахувалася,забрала решту - вільне місце лише перше сідаю,далі все по накатаній-прохід до водія вільний ,але наші люди воліють передавати Нехай би в Києві спробували так зробити, як на першій картинці - багато нового про себе взнали б, а то й відчули б.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.