Перейти до змісту

Куплю кулер до відеокарти Asus GTS 250

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Добрий день.

Куплю справний кулер до відеокарти Asus GTS 250, вказаний на фото.

Або, може хто міняв, і підскаже альтернативу.

Контактний телефон 067-4761493, Андрій.

Asus GTS250.jpg

Опубліковано
24 минуты назад, ava297 сказал:

Куплю справний кулер до відеокарти Asus GTS 250, вказаний на фото.

Або, може хто міняв, і підскаже альтернативу.

Треба тільки вентилятор чи цілу систему охолодження? Що трапилось з наявними вентилятором/СО?

Опубліковано

Цікавить тільки вентилятор. Наскільки я зрозумів при огляді, вентилятор з підшипником кочення. Підшипник вийшов з ладу, створює характерні звуки при роботі. Хочу його замінити, поки він не заклинив. Розгляну Ваші пропозиції, якщо маєте щось підходяче. Не подумав записати розміри кулера, щоб підібрати аналог.

Опубліковано
1 минуту назад, ava297 сказал:

.... щоб підібрати аналог.

Треба зняти вентилятор з радіатора, перевернути тильною стороною, заміряти відстань між центрами отворів під болтики, сфоткати наклейку, викласти фотку і результати замірів сюди.

Опубліковано

Та це я знаю ))))) Сьогодні знову планую бути біля того системника. Так і зроблю.

Опубліковано

Сфотографував наклейку на вентиляторі.

Model: R128015SH.

Діаметр крильчатки 75 мм.

Відстань між отворами 43 мм.

Але на радіаторі є ще додаткові отвори під кріплення 53 мм.

image-0-02-04-1298750bde25699769064553c836f3ac27ff79f13a83d9fd1ba2304bb5e82501-V.jpg

Опубліковано
20 минут назад, ava297 сказал:

Model: R128015SH.

Діаметр крильчатки 75 мм.

Відстань між отворами 43 мм.

Мда, нові такі в районі 200 грн. з доставкою. Враховуючи вартість такої відяшки - міняти вентилятор не дуже доцільно. Хіба може знайдеться ціла СО з якогось трупа.

А старий перебрати, змазати не пробував?

Опубліковано

@ava297 Варт замінити ВСЮ СО.

Ця не ефективна. На оверах і ОЛХ продають купу Со від горілих відях. Варто глянути в сторону  якогось типу MSI TwinFrozr

Опубліковано

Карта не моя, а кума. Не хочеться з нею експериментувати і підбирати системи охолодження, комп'ютер не ігровий. Та й часу, немає на експерименти. Розбирати не пробував. Але з виду... там не втулка стоїть яку можна змазати, а підшипник кочення, в якого накрився  сепаратор (бо віська має помітний осьовий люфт в сторони, вліво-вправо). Якщо не знайду оригінальний, то поставлю зверху звичайний кулер на 92 мм.

Опубліковано

А варіант просто заколхозити і зверху любого корпусного причепити не розглядається?) Як на мене найпростіший бутерброд) Ой не дочитав до кінця останній пост) Я б не парився

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...