троцкист Опубліковано 30 Травня, 2008 в 04:35 #1 Опубліковано 30 Травня, 2008 в 04:35 Читаем, каментим
Zevs_Isver Опубліковано 30 Травня, 2008 в 05:36 #2 Опубліковано 30 Травня, 2008 в 05:36 расшифруем - www.mid.ru/ns-arch.nsf я всегда говорил на домены в зоне .ru не есть хорошо, но радует что не narod.ru ..... но ребята решили отличатся от всех и работают на Lotus DOMINO - что тоже неможет не радовать
ursa Опубліковано 30 Травня, 2008 в 05:38 #3 Опубліковано 30 Травня, 2008 в 05:38 Нечто подобное нам рассказывали на уроках истории. Можно расценивать как провокации, как оправдание борьбы с националистами. Не обязательно то, что "рассекречено" есть исторически правдивым. Возможно некоторые случаи имели место (например, окружение села и расстрел людей), но это могли делать и "свои", переодетые в нужную форму для создания негативного образа повстанцев у населения, чтобы воевать с ними с двух фронтов.Многое из перечисленного нам рассказывали, пусть и без указания имён и точных мест. Поэтому мне непонятно, что даёт такое "рассекречивание" сейчас? Кому-то хочется очередной раз подогреть наиональную вражду? *SCRATCH*
Shura Опубліковано 30 Травня, 2008 в 06:06 #4 Опубліковано 30 Травня, 2008 в 06:06 у меня своя точка зрения про действия ОУН-УПА в период ВОВ.ее высказывать не буду.хочу лишь спросить: если у Советского Союза до фига и больше песен о войне с нацистами - где аналогичные украинские о боевых действиях ОУН-УПА против немцев? ИМХО, но фольклор такое отобразить должен был. но...
ursa Опубліковано 30 Травня, 2008 в 06:13 #5 Опубліковано 30 Травня, 2008 в 06:13 А что, таких песен реально нет?Ну а то, что у Союза их дофига - так и про Ленина песен дофига, и про всякие там колхозы и стройки века... Сказали - "Надо песню!" - и написали, чтобы не портить отношение с партией...
SunSeth Опубліковано 30 Травня, 2008 в 06:27 #6 Опубліковано 30 Травня, 2008 в 06:27 Поки одні пісні писали, інші - воювали Цікаво, як ви собі уявляєте поширення пісень про боротьбу ОУН-УПА у роки СССР?
Doping Опубліковано 30 Травня, 2008 в 08:53 #7 Опубліковано 30 Травня, 2008 в 08:53 Shura, щоб довго не шукати http://www.share.net.ua/content/view/242/41/
mammoth Опубліковано 30 Травня, 2008 в 12:09 #9 Опубліковано 30 Травня, 2008 в 12:09 Не вижу смысла спорить о том что делало УПА в годы войны потому как это будет спор слепых с глухими (ИМХО).Единственное что хочется отметить - не видать и не слыхать свидетельств про то что УПА освободило от фашиков хотя бы один населённый пункт.З.Ы. В любом случае все останутся при своих мнениях
SunSeth Опубліковано 30 Травня, 2008 в 12:25 #10 Опубліковано 30 Травня, 2008 в 12:25 Единственное что хочется отметить - не видать и не слыхать свидетельств про то что УПА освободило от фашиков хотя бы один населённый пункт.А що житель Волині ніколи не чув про Колківську республіку ?
mammoth Опубліковано 30 Травня, 2008 в 12:54 #11 Опубліковано 30 Травня, 2008 в 12:54 А що житель Волині ніколи не чув про Колківську республіку ?Что то краем уха, давно... Просвяти...
SunSeth Опубліковано 30 Травня, 2008 в 12:57 #12 Опубліковано 30 Травня, 2008 в 12:57 mammoth, Just Google it
romaxa11 Опубліковано 31 Травня, 2008 в 10:24 #13 Опубліковано 31 Травня, 2008 в 10:24 Поняття: "Фашиський загарбники", "Радянський воїн визволитель" - добре відомі. Двоє прийшли захопити Україну: один пізніше, другий швидше; двоє зробили жахливі злочини в Україні: один трохи меньші, другий більші. Був би радий якби вони обидва гойдались на гілляках: один трохи нижче, а другий трохи вище.
romaxa11 Опубліковано 31 Травня, 2008 в 11:44 #14 Опубліковано 31 Травня, 2008 в 11:44 Задовбала циклічність повернення цих тем, в 33-му вже не було майже половини Східної України і це робили не фашисти.
romaxa11 Опубліковано 31 Травня, 2008 в 12:10 #15 Опубліковано 31 Травня, 2008 в 12:10 Я нікого з них не захищаю. див. пост.14
foxx77 Опубліковано 31 Травня, 2008 в 12:47 #16 Опубліковано 31 Травня, 2008 в 12:47 ще до теми:грунтовно, з опорою на документи, з джерелами:http://news2000.org.ua/print?a=%2Fpaper%2F6024у 47 не було половини західної і робили це теж не радянські солдатиШо ти там грунтовного побачив? я бачу реферат на тему "УПА-головорізи, НКВД-визволителі"твій дідусь часом не НКВДіст?, ти роспитай добре.подивись фільм КАТИНЬ, може він і там визволяв когось?
MANJAK11 Опубліковано 31 Травня, 2008 в 20:44 #17 Опубліковано 31 Травня, 2008 в 20:44 щоб обламати обидві сторони,скажу як це все виглядало насправді і з боку простих людей, так я мені казав МІЙ дід, якщо очистити його спогади від зайвих подробиць то все можна виразити однією фразою - тих ,хто допомагав УПА вбивали більшовики,а тих,хто допомагав більшовикам вбивали УПА, ось така проста правда життя,а ви тут спорите про казна що
foxx77 Опубліковано 1 Червня, 2008 в 20:09 #18 Опубліковано 1 Червня, 2008 в 20:09 от шо ти мелиш - "вішав малих дітей" тебе дитино хтось налякав колись, так і не можеш в себе прийти. І доречі, де в фільмі "Дух часу" про УПА росказується, або хоча б про Україну?, це вже цікаво...
foxx77 Опубліковано 2 Червня, 2008 в 04:42 #19 Опубліковано 2 Червня, 2008 в 04:42 "у фільмі розказують як вкладають істини у голови - замість того щоб людина думала сама."От тепер вийми те шо тобі вклали в голову і подумай, з чого ти взяв шо тих дітей вбило ОУН-УПА, і шо вони взагалі були кимось вбиті? може тому шо ця фотка знаходиться в папці - bandityoun-upa.http://foto.rambler.ru/public/b/a/bandityo...13/1-webbig.jpg Якби на фотці були ще менші діти, до року, ти б сильніше в це повірив. В тебе зформований негативний образ і ти на можеш вийти за його межі. При владі в россії зараз знаходиться КГБ, раніше НКВД з працюючою машиною пропаганды, як і тоді передівались і творили чудеса під видом ОУН-УПА так і зараз мутять воду. Не треба багато витрат, от уяви що в каметах фотки замість ОУН – УПА (OUN – UPA), написано НКВД. Ти не повірив би фотці, чи повірив?
mammoth Опубліковано 2 Червня, 2008 в 05:58 #20 Опубліковано 2 Червня, 2008 в 05:58 Господа! Вас всех не туда несёт. И думаю что спор тут никчему хорошему не приведёт, ибо правды (всей) мы не узнаем никогда.Единственное отмечу - ОУН-УПА, никогда не отмоется от связи с фашистами. Потому как факт был и документально подтверждён.В 1946 годе, почти всех кто хоть как то был причастен к расстрелам, бандитизму и т.д. (в часности всех причасных к СС-Галичина) америкашки посадили на баржу и отправили в СССР, но в связи с тем что страна выйграла войну никого из них не расстреляли, а послали восстанавливать оную же страну. Впоследствии большинство из них вернулось на Украину, и устроилось в жизни. Да, им не забыли всего, но их простили.К чему я это пишу - да к тому что лично разговаривал с человеком который после освобождения (ли как теперь модно называть "оккупации советскими войсками") был 10-летним пацаном и его глазах люди из УПА (заметте их занли все в округе и гон про то что это была банда НКВДшников не уместен) зарезали 18 - летнюю учительницу, приехавшую по направлению учить в школе детей. В итоге - все боролись за государственность, но одни поучаствовали в восстановлении государства, а другие - до какого то там вшивого года ныкались по горам и боролись уже неизвестно за что (ИМХО только за жизнь).Никогда ветераны не примирятся, их и осталось то всего ничего и не долго им уже.
foxx77 Опубліковано 2 Червня, 2008 в 06:45 #21 Опубліковано 2 Червня, 2008 в 06:45 Ти краще переживай як відмитись твоїм ветеранам від звязку з НКВД, і ніхто їм цього не простить. А вчителька твоя знала куди їхала, і направило її НКВД з промитими мозгами. І розказувати вона хотіла про те що голодомора не було, і нічого не може бути кращого за колгоспи.
Гість encoarage Опубліковано 2 Червня, 2008 в 06:48 #22 Опубліковано 2 Червня, 2008 в 06:48 К чему я это пишу - да к тому что лично разговаривал с человеком который после освобожденияМаленькая деталь.Человек из местного населения?Ибо если нет, то его рассказы как минимум наполовину теряют жизненную правду.
mammoth Опубліковано 2 Червня, 2008 в 07:29 #23 Опубліковано 2 Червня, 2008 в 07:29 Ти краще переживай як відмитись твоїм ветеранам від звязку з НКВД, і ніхто їм цього не простить. А вчителька твоя знала куди їхала, і направило її НКВД з промитими мозгами. І розказувати вона хотіла про те що голодомора не було, і нічого не може бути кращого за колгоспи.Я просто удивляюсь таким как ты! Мне нечего стыдится, мой дед прошел 3 войны, и никто меня никогда не переубедит что он оккупант, а вот твоим освободителям еще надо отмыться от говна СС, от карательных операций по всей Белоруси, Украине, Польше (отнють не с военными и партизанами).Вне зависимости от моего и твоего мнения требунал в Нюрберге признал все что связано с СС ПРЕСТУПНЫМ.Ты лично мне можешь внятно пояснить почему Украина просрала, другого слова просто я подобрать не могу, все войны за независимость? А на счет того что ты говоришь что девка знала куда ехала - да, она знала, но для поколения войны понятие долг еще что то значило. Она, и те кто добровольно ушли на фронт в 1941, те кто брал Берлин достойны уж в крайнем случае уважения.А про что она рассказывала детям - это не так уж и важно... Сейчас и покруче моск засирают.Маленькая деталь.Человек из местного населения?Ибо если нет, то его рассказы как минимум наполовину теряют жизненную правду.Человек всю жизнь прожил там, Любомльский район2 mammoth:это кого куда несет?я что ли из этих психопатов героев делаю?разве это я тупо ведусь на всю ту грязную и противную любому цивилизованному человеку ложь?Без эмоций. Ты никому ничего не докажешь в силу того что у каждого своя правда.
foxx77 Опубліковано 2 Червня, 2008 в 08:21 #24 Опубліковано 2 Червня, 2008 в 08:21 давай статтю, історика, дуже цікаво. Ти замітив шо я тобі не тикаю різні статті і документи бо це все туфта. Є земля, на ній є корінний народ, всі інші окупанти, не важливо хто це поляки чи росіяни чи німці. Це все ворог. І всі засоби підходять. А все інше лірика. Але тобі це незручно.Чому українці мають виправдовуватись? Це було на нашій землі. Тобі б не здалося дивним якби зараз Німеччина подала позов в якийсь там суд, за те що НКВДісти визволителі вбивали німецький народ 4 роки.Складається таке враження що зі всіх сторін усі хочуть нам допомогти, А ми тормози все опираємось і не хочемо ніяк жити краще. І ти навідь знаєш про американців які визнали що колгоспи це була мега-ідея. А зараз ще почекаємо і ти покажеш нам статтю "історика" про голодомор. Якийсь вася розкаже мені шо в мене в хаті було місяць назад...
romaxa11 Опубліковано 2 Червня, 2008 в 08:35 #25 Опубліковано 2 Червня, 2008 в 08:35 Правда не в кожного своя, ось тут закидають про співпрацю з фашистами, а хто перший її почав?Хіба Гітлер не гарцював на біленькому конику під час германо-радянського параду в Бресті? Чи це не співпраця, а офігітєльна хитрість радянських визволителів напрямлена на замулювання очей нациському паразиту для подальшого розгрому його строю?Так УПА вбивало і вбитих є біля 30 000, натомість НКВД завалило біля 150 000. Тобто в П'ЯТЬ РАЗІВ БІЛЬШЕ.Як легко говорять про те що НКВД представляло державу, перепрошую яку? І яке відношення на той час вона мала до Західної України?Просто на відміну від вас під'яремних, яких без дружби з Москвою починає обливати холодний піт, в той час були люди які не бачили нічого дружнього і братнього від сусідньої держави і не хотіли в неї вливатись. Вбивали сім'ї голів колгоспів, бо не хотіли працювати на радянській панщині, вбивали донощиків і всіх хто ніс знамено радянської влади в Волинські ліси, в Карпати, на Галичину. І більше того, якщо б вони не вбивали і не старались воювати з великороським більшовизмом, встидно було б за наш народ. А так показали, що не всі ще раби і багато героїв не схилило голову перед "визволителями". Подивітся на нашу політику - політика рабів і зрадників, а якщо бути більш точним гоїв і сіоністів.Сини Сіону при допомозі україно-російських яничарів, без жодного вистрілу завалили одномільйонну армію і зробили з неї посміховисько, головним поставили бурята Єханурова, який і в армії зовсім не служив. Він тільки дає генералам за хорошу службу а армії вже практично немає.Виявляється на території українського чорноморського шельфу (крім шельфу біля острова Зміїний) є величезні поклади газу, які вже всі продали офшорно-американсько-сіонісько-татарським структурам і фіг би ми взнали про це, якби вони з Юлькою (арм'янська єврейка) поділились.Досить жити в 17ст. чи в 50-х роках потрібно щось міняти в 21 ст., а то дуже вигідно і комфортно живется яничарській владі.P.S. Зверніть увагу хто є топік мейкером, мені здаєть процентів на 50% він своєї цілі добився.Євгей дольжен жіть так штоб єму біло хорошо!!! А українські гої хай доводять, що вони українські поки євреї живуть все краще і краще.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.