Перейти до змісту

Готовьте кошельки: штрафы подорожают втрое!


kvit

Рекомендовані повідомлення

Увеличены штрафы за превышение скорости движения более чем на 20 км/ч, нарушение правил обгона, проезда перекрестков, начала движения, остановки, стоянки, невыполнение требований дорожных знаков и разметки, а также непредоставление преимущества в движении пешеходам. Если раньше это могло стоить максимум 17 гривен, то в новом кодексе сумма штрафа составит от 255 до 510 гривен (15-30 н.м.). Не стоит проезжать на запрещающие сигналы светофора и жесты регулировщика, а также лезть на рожон перед пожарными, врачами и милиционерами – это будет приравнено к превышению скорости более чем на 50 км/ч и обойдется в 510-680 гривен штрафа вместо сегодняшних 17. Если же эти нарушения привели к созданию аварийной ситуации, максимальная сумма штрафа достигнет 850 гривен или даже лишения права управления всеми видами ТС от 6 до 12 месяцев.

http://www.drugasmuga.com/content/view/9498/188/lang,ru/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

штраф не может подорожать. он может только увеличиться или уменьшиться.

ps. а новость с душком. увеличение мзды с водителей муссируется еще с начала весны.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ага, і до того ж перше читання ще нічого не означає, тобто існує багато сумнівів, що закон длижчим часом буде прийнято вцілому. Та й про вето президента не слід забувати, хоча на скільки пам"ятаю, саме ВА був ініціатором таких нововведень. Проблема залишається лише в політичній нестабільності, а відповідно у відсутності часу в депутатів для обговорення даного законопроекта в найближчому майбутньому.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да когда они уже подорожают, уже надоело, только трындят и трындят, я бы уже их "подорожал" бы еще этак лет 10 назад.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То-то ЗМІ пістрявіли сюжетами про ДТП з дитячими жертвами. Хочуть знов скосити бабла з тих, в кого воно ще лишилося, загнать його на Кіпр, а "лохторату" зкормити дешевий PR. Довбана крана! :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 Harddriver. Ти мене вибач, але ті сюжети коли п"яний придурок вилітає на зупинку і вбиває купу людей зовсім непоодинокі і давно з такими ублюдками за кермом боротися треба жорсткими методами, а не казати що довбана країна. Поки всі кричать, що вона довбана і після пляшки горілки чи косяка гоняться по місту на шаленій швидкості, такою вона і залишиться. Я авто не маю, але думаю, якщо їздити не порушуючи правила, то ніякі штрафи вам не загрожують. А якщо хочеться повипендрюватись, то за понти треба дорого платити. Це цілком закономірно. ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

штраф не может подорожать. он может только увеличиться или уменьшиться.

В глобальноукраїнському розумінні мені більш зрозумілим є трактування "подорожают штрафы" ;)

А взагалі-то ЗМІ мусолять тему про введення бальної системи, а тута справді актуальним буде словосполучення "дорожче відбитися".

Зрозумійте правильно, я абсолютно не підтимую думку про обгін на повороті, що створить аварійну ситуацію і тепер обійдеться дорожче. Я про ох"..."вших ДАЙошників, що кидаються на водіїв, що їздять з непрестебнутими ремінями безпеки в центрі міста. Тепер трудяги, що намотують по пару-вісім тисяч км. на місяць за копійки, незнатимуть куди подітись; а власники тонованих лєхусів так і будуть їздити по зустрічній. - :ІМХО

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я авто не маю

З цього треба було починати.

Я сам колись катався з рюкзачком, і мені було глубоко плювати на весь цей перманентний бардак з висоти свого велосипедного сидіння,

(а проїжжаючі мимо іномарки викликали почуття класової ненависті ;) )

Але, коли ти усвідомиш золоті слова Остапа Бендера, що машина - не розкіш, а по-суті єдино можливий засіб економити час і працювати ефективно, (якщо ти дійсно ПРАЦЮЄШ) - от тоді і поговоримо.

Ато вибач, але з таким -же успіхом можна пояснювати дитині, що воно таке - "оргазм" ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

п"яний придурок вилітає на зупинку і вбиває купу людей

- за це дадуть від 7 до 12 років (потолок), а якщо ти вирішив захистити власну честь і гідність - зпланував і вбив 10-15 років.

От я зрозуміти не можу чим відрізняється планування вбивства від керування у нетверезому стані.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 Harddriver. Оце ти погнав, друже. :) Яка там нафік ненависть, в мене з цим нормально. Я говорю не про ненависть, а про тих "ефективних працівників", які своїми автомобілями невинних людей вбивають. І повір, якби їм правила були не пофіг, все було б не так трагічно. А мені не пофіг, бо мене такі їздюки так само успішно можуть на капот посадити. А я не хочу стати емблемою джипа якоїсь блондинки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Правильно, що піднімають. За кордоном великі штрафи і мало порушників.

Для прикладу їде шофер по нашій країні їсть, курить папіроса , докурив, викинув бичка через вікно на трасу, а закордоном так не зробить бо попаде нормально. І через те порядок там. (Це бичок маленький, а ще викидають упаковки від продуктів, огризки фруктів, бутилки, і взагалі все що лишнє)

а про правила я взагалі мовчу

А наші воділи тілько те й говорять шо там порядок а в нас бардак, а ви мені скажіть хто хоть щось зробив щоб в нас був порядок на дорогах?

І я не знаю чого ви до ДАІшників діло маєте, він жеж знає шо кожен водій - порушник (а воно так і є, підніміть руки хто ніразу в житті не порушував правила дорожнього руху). І знає він, шо коли ви їдите і бачить ДАІ думаєте про себе во му**аки стоять. І після цього ви хочете щоб вони були не такими?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...