Перейти до змісту

Куди поїхати на окуня і щуку

romigh2009

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Привіт всім . Завтра хочу поїхати на окуня , щуку , підкажіть хто недавно їздив, куди можна поїхати на окуня де його є БАГАТО недалеко від луцька 20-30км .

Опубліковано
On 28.04.2018 at 12:51, romigh2009 сказано:

де його є БАГАТО недалеко від луцька 20-30км .

Я такого років 5-6 не зустрічав

Опубліковано

На цих вихідних щука гуляла під берегами, значить відкладає ікру.

Потрібно перечекати тиждень, має початись післянерестовий жор.

Опубліковано
8 годин тому, Lubart сказано:

Шкода, жор закінчився й доведеться чекати наступного року...

Все залежить від водойми, буває що клює в жнива, інколи в вересні

• 1 місяць потому...
Опубліковано
18 часов назад, romigh2009 сказал:

Хо недавно їздив на хижака?

був в млинові і хрінниках в боремлі, скрізь сосямба(

Опубліковано
8 часов назад, pasha717 сказал:

коли був?

В Млинові 11го і через пару днів після того, в Хрінах в минулу суботу

Опубліковано
10 часов назад, romarker сказал:

В минулу суботу був на Хрінниках,

якого розміру? у нас в боремлі він покльовував, але доводилось постійно плавати, переплив - зняв чергового, переплив ще один, але розмір заставляв топити ту рибу, сльози

Опубліковано
17 годин тому, veter сказано:

ага, при нормі вилову 3кг

Я знаю, що перевищив норму вилову, але з собою не було ваги, тому на око прикинув, але не вгадав. Ловили перед дитячим табором. Зранку окунь був більший 150-300 гр, в обід менший 80-100 гр. Малого 30-50 гр. відпускали.

Опубліковано
13 часов назад, romarker сказал:

150-300 гр, в обід менший 80-100 гр.

Нормально, знач ми не там ловили. На шо ловили? джиг чи залізо?

Опубліковано
47 хвилин тому, Polehan сказано:

Нормально, знач ми не там ловили. На шо ловили? джиг чи залізо?

Ловили в основному на джиг приманками 2 дюйми і грузом 2 гр, але і на вертушки і попер теж зловили по пару штук.

• 3 місяця потому...
Опубліковано

А як цього року в Прилісному зі щукою, може хтось був? Ціни, умови? Хочу щоб людина, яка вдруге триматиме спінінг в руках гарантовано відчула як це, коли на тому кінці не тільки приманка. :) Людей там як правило не багато на березі, чи тісно? Може є якісь аналогічні водойми? (краще якщо в західній чи північній частині області)

Опубліковано

В Прилісному я був минулого року - було 50 грн/кг. Людей на вихідних було достатньо, але кидати було де. Найбільша щука була 1,5 кг. Рибу випускати не можна.

Така ж водойма є в Градиську, що недалеко від Прилісного. В минулий четвер туди їздив брат з компанією. Умови такі ж. Вони ловили карпа, а коли надоїло, то поприв'язували силіконові приманки і почали ловити щуку. Щука в основному біля півкіло. Випускати теж не можна, але вони, коли вже по 5-6 кг зловили, то кидали мимо садка.

Опубліковано
2 годин тому, Віталій СК сказано:

ловили карпа, а коли надоїло, то поприв'язували силіконові приманки і почали ловити щуку

І ловиться таким способом? Щука ж кидається на те, що ворошиться.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...