Перейти до змісту

Вибір смартфона

Рекомендовані повідомлення

1 година тому, zplanetaz12 сказано:

Які виробники зараз випускають смартфони на чистому Андроїді?

Є якась альтернатива Nokia?

Дивлячись який бюджет, на разі у мене OnePlus 6T 8\256, але приглядаюся до OnePlus 8T, поки що, ціна кусається. Але рекомендую, безпроблемні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 85
  • Створено
  • Остання відповідь
5 хвилин тому, bormotuha сказано:

Дивлячись який бюджет

5000-6000

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 хвилин тому, zplanetaz12 сказано:

5000-6000

За ці гроші можна б\в OnePlus 6T на 8\256 взяти, бачив на OLX за 5000 грн. OnePlus 6T на 8/128, якщо в хорошому стані непоганий вибір.

За 5000 я продав ZTE Axon 10 Pro  на чистому Андроїд, думав собі залишити, але я подобаються скруглені краї, хоча телефон нормальний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

pixel 3xl можна взяти  і не паритись

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

19 годин тому, Orfey сказано:

pixel 3xl можна взяти  і не паритись

Думаю, не очевидний вибір на 2021 рік, мало оперативки, постійної памяті  з гулькин ніс, слабувата батарея.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

14 хвилин тому, Cherman сказано:

з врахуванням хорошої оптимізації та хмарних сервісів.

Я дивлюся на свої потреби, хмарний сервіс це добре, коли постійний або безлімітний інтернет, а коли в роумінгу, це дорого, я закачую карти і словарі офлайн, і трохи фільмів, коли їду на роботу за кордон.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

На яку суму треба Самсунг?Зараз вони в ціні трохи,бо два заводи закриті.

Основна проблема айфона 6,що в них вже зношені батареї,і ще гірше контролери живлення.

Хоч і все це робиться 400+700 грн.

Може бути лише батарея зношена.

Взагалі в смартфонах якість камери дуже пропорційна ціні,тому ,якщо 6 айфон свого часу коштував 500 доларів, то камера в ньому буде краща ,ніж в новому Самсунг за 150 доларів.

Хоча знову багато залежить від зносу, пробігу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 hours ago, Waver said:

Питання: 

Старшій людині потрібен новий смарт і бажано самсунг (вона просто звикла до самсунга). Потрібно щоб більш-менш тримала батарея, була більш-менш середня камера, можливість користуватись відеозв'язком по вайберу та інтернетом. Я в них взагалі не шарю і таких бюджетних моделей ніколи навіть в руках не тримав, тому питання в наступному: саму бюджетну А модель самсунга варто купувати? Чим, на сьогоднішній день, така бюджетна модель буде відрізнятись по роботі та швидкості від застарілого iphone 6 ? Мене, наприклад, на сьогоднішній день він цілком влаштовує...

Нащо ускладнювати, якщо є для таких потреб М-серія?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

22 minutes ago, Waver said:

Наприклад?

М12

Якщо трохи підняти бюджет - M32 (на розетці)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Буква М в серії Самсунг М  означає Маркетинг)).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

14 hours ago, Waver said:

А щось попроще, аби шустро працював?

Думаю, пенсіонерці зовсім не потрібна камера 64мп та 128 гб пам'яті... 

Якщо я правильно зрозумів Нокіана - то мегапікселі камери в тіліфонах такого плану ролі практично не грають. На рахунок пам'яті - 128 нинчє якраз необхідний мінімум (навіть самий вайбер забиває гігабайти на ура всякими відкритками).

А з приводу "що взяти" - своїм батькам минулого року оновив телефони на Нокії на AndroidOne: як показує практика попереднього телефону AO, таких телефонів вистачає спокійно на 3-4 роки відсутності проблем.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...