Перейти до змісту

Комп'ютер 4 ядра Intel, а також інші периферії

Рекомендовані повідомлення

Характеристики:
Процесор 4 ядра QuadCore Intel Core 2 Quad Q9400, 2666 MHz 650грн

Системна плата Asus P5G41-M LX 775 сокет + Охолодження на процесор Zalman 1150грн 
Системна пам'ять Kingston 2 ГБ DDR2-800 DDR2 одна планка 200грн
Відеокарта Accelero twin turbo GeForce 9600 GT (512 МБ) 1000грн (розумію, що дорого для такої відеокарти, але одне охолодження з неї вартує більше 500грн, а з ним вона практично вічна)
Жорсткий диск Hitachi HDT725025VLA380 250 ГБ, 7200 RPM 170грн стан його поганий, але Windows  працює стабільно
Оптичний накопичувач DVD-RAM GSA-H55N 50грн
Блок живлення на MediaMagic atx 700w 1000грн

Корпус NOX 400грн
Встановлений Windows 7, всі необхідні драйвера і програми, Вмикай і працюй. Клавіатура і мишка у подарунок 

ціна за системний блок 4500грн торг
Є також Безперебійник ББП УПС Targa Fogo 650 з новою батареєю 900грн, монітор 19" Samsung 940n 800гр і принтер МФУ HP Deskjet F2180 друкує пустий аркуш 200гр 

0664408666

Пишіть, буду радий відповісти на питання

P80325-175129.jpg

P80325-175118.jpg

P80325-175101.jpg

ыыы.JPG

P80312-174251.jpg

P80312-174306.jpg

P80312-203106.jpg

P80312-203117.jpg

Снимок3ц3.JPG

Снимоке6рнн.JPG

Снимокм.JPG

P80325-175210.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ціна на відео завищена в 2, а якщо і пошукати то в 3 рази. Охолодження йде бонусом, або продавайте окремо. Імхо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 годин тому, AnimaNoir сказано:

Ціна на відео завищена в 2, а якщо і пошукати то в 3 рази. Охолодження йде бонусом, або продавайте окремо. Імхо.

без питань, купуйте без відеокарти, або іншу можу поставити 8600gt за 250грн

До того ж подетально можу почати продаж вже

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як правильно розуміти? Процесор продається окремо, а материнка і охолодження процесора разом?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 годин тому, steelk сказано:

Відеокарта Accelero twin turbo GeForce 9600 GT (512 МБ) 1000грн (розумію, що дорого для такої відеокарти, але одне охолодження з неї вартує більше 500грн, а з ним вона практично вічна)

та похєр на її вічність - що ти на ній пограєш? НІЧОГО (від слова абсолютно).

За 1000 грн уже можна взяти GTX650 1gb.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 часов назад, AnimaNoir сказал:

Охолодження йде бонусом, або продавайте окремо. Імхо.

А кому воно треба окремо те охолодження? Хіба може якомусь ентузіасту на експеременти, але і близько не за 500 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 часов назад, steelk сказал:

Відеокарта Accelero twin turbo GeForce 9600 GT ..........  а з ним вона практично вічна)

Для такого важкого охолодження тре щоб був солідної жорсткості бекплейт бо інакше з часом плата згинається під вагою охолодження і все одно відвалюється чіп від плати.

Попадалась мені якось GTS 250 від АСУСа з приколхоженим від завода охолодженням  Dark Knight і без бекплейта з відвалом ГПУ. А  Dark Knight буде легший ніж Accelero twin turbo.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 годин тому, Litovets сказано:

Як правильно розуміти? Процесор продається окремо, а материнка і охолодження процесора разом?

а де таке написано?

те, що ціна написана одна для двох позицій не означає, що лише разом продається

ціна окремо за охолодження 350грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 годин тому, Zheny@ сказано:

та похєр на її вічність - що ти на ній пограєш? НІЧОГО (від слова абсолютно).

За 1000 грн уже можна взяти GTX650 1gb.

Ну звичайно, що ця відеокарта не для фанатів купити за мінімум грн- максимум потужності 

5 годин тому, Litovets сказано:

Для такого важкого охолодження тре щоб був солідної жорсткості бекплейт бо інакше з часом плата згинається під вагою охолодження і все одно відвалюється чіп від плати.

Попадалась мені якось GTS 250 від АСУСа з приколхоженим від завода охолодженням  Dark Knight і без бекплейта з відвалом ГПУ. А  Dark Knight буде легший ніж Accelero twin turbo.

Основний фактор у вашій репліці мабуть ПРИКОЛХОЖЕНО, а в моєму оголошенні саме заводська відеокарта. Звичайно, що ніхто не знає скільки якій відео жити, але ж з температурою в 45 градусів при навантаженні вона прослужить значно довше - про це йдеться в дописі. 

6 годин тому, Litovets сказано:

А кому воно треба окремо те охолодження? Хіба може якомусь ентузіасту на експеременти, але і близько не за 500 грн.

А як ви знаєте за всіх інтузіастів, і що кому треба? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 хвилин тому, steelk сказано:

як ви знаєте за всіх інтузіастів, і що кому треба?

бо кому потрібна відяха 10-літня із старим кріпленням і т.д.

ще може комусь в якусь GTX285 і то не за 500 грн.

Бо TwinFrozr 2 за 250 грн продавали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 хвилин тому, Zheny@ сказано:

бо кому потрібна відяха 10-літня із старим кріпленням і т.д.

ще може комусь в якусь GTX285 і то не за 500 грн.

Бо TwinFrozr 2 за 250 грн продавали.

старим кріпленням чого?

TwinFrozr 2 прирівняли до Accelero twin turbo??? а знаєте хоч в чому між ними різниця?

Всеодно TwinFrozr 2 за 250 грн давайте куплю у вас 100шт, де забрати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

42 минуты назад, steelk сказал:

Основний фактор у вашій репліці мабуть ПРИКОЛХОЖЕНО

Приколхожено тому що встановлено технічно-безграмотно хоч і ВІД ЗАВОДУ оригінальна розробка (Dark Knight) АСУСа

На момент смерті (вищезгаданої відяшки) їй було десь 6 рочків і напрацювання біля 20к годин із яких 90% БЕЗ 3Д навантаження.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 хвилин тому, Litovets сказано:

Приколхожено тому що встановлено технічно-безграмотно хоч і ВІД ЗАВОДУ оригінальна розробка (Dark Knight) АСУСа

На момент смерті (вищезгаданої відяшки) їй було десь 6 рочків і напрацювання біля 20к годин із яких 90% БЕЗ 3Д навантаження.

і ви рівняєте Dark Knight до Accelero twin turbo???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

33 минуты назад, steelk сказал:

і ви рівняєте Dark Knight до Accelero twin turbo???

Не рівняю і не порівнюю. Всього лиш навів приклад.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

16 хвилин тому, Litovets сказано:

Не рівняю і не порівнюю. Всього лиш навів приклад.

не та відеокарта - орієнтовно, 250та це та ж 9600-9800 тільки розігнана, а це значно впливає на ресурс. 9800 і 9600 значно більше зараз є ніж 250, які вже майже всі погоріли),

не те охолодження - бюджетне Dark Knight з одним недовентилятором і бляшаним радіатором, яке в стоці нову відеокарту охолоджує близько 70-75градусів, а з часом ще гірші показники.  

Accelero twin turbo переважає в два рази продуктивністю. І ресурс 9600 зазвичай в рази вищий 250ки, тому ваші приклади схожі до цього конкретного випадку на 10%

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо вже такі пироги. 9800gt це таж 8800gt, яка пройшла ребрейдінг. сам колись користувався. ось вам пруф https://www.overclockers.ua/video/gpu/compare/276-254/
Як мерли свого часу 8800 думаю говорити не треба, моя 9800gt теж здохла, приблизно за 2-3 роки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 годин тому, AnimaNoir сказано:

Якщо вже такі пироги. 9800gt це таж 8800gt, яка пройшла ребрейдінг. сам колись користувався. ось вам пруф https://www.overclockers.ua/video/gpu/compare/276-254/
Як мерли свого часу 8800 думаю говорити не треба, моя 9800gt теж здохла, приблизно за 2-3 роки.

О, ще один приклади наводить про 9800, 8800, ти про 9600 пиши, а саме 9600 з Accelero twin turbo тоді вони будуть доречні

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 минут назад, steelk сказал:

О, ще один приклади наводить про 9800, 8800, ти про 9600 пиши, а саме 9600 з Accelero twin turbo тоді вони будуть доречні

facepalm.jpg.14d7c5837e3744f231e86599e3ad2a23.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нехай людина продає за 1к. пройде час, ціна всерівно спуститься якщо не знайдетсья покупець.
Хочу донести до steelkтакі теми утопічні, типу постійно будуть висіти і апатись, чим забивають форум на довгий час. 

P.S. по темі:

В 02.04.2018 в 03:02, steelk сказал:

Безперебійник ББП УПС Targa Fogo 650 з новою батареєю 900грн

Без батареї продаєте?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 годин тому, pasha1207 сказано:

Нехай людина продає за 1к. пройде час, ціна всерівно спуститься якщо не знайдетсья покупець.
Хочу донести до steelkтакі теми утопічні, типу постійно будуть висіти і апатись, чим забивають форум на довгий час. 

P.S. по темі:

Без батареї продаєте?

а звідки ви знаєте, що і скільки висіти буде в темі? 

Без батереї мінус 350грн, можу продати, навіть стару в нагрузку дам

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, steelk сказано:

а звідки ви знаєте, що і скільки висіти буде в темі? 

бо він на Борді 8-й рік. :) Досвід.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

14 хвилин тому, Zheny@ сказано:

бо він на Борді 8-й рік. :) Досвід.

а де цей досвід буде, якщо я завтра продам відеокарту?

Обгрунтую вам моє ціноутворення

Менше ніж за 500грн на олх в Волинській обл 9600  не знайшов, і навіть 9800 і 8800  теж немає. А таку річ, як відеокарту купляти без перевірки і манібеку це самогубство 

1000грн ціна моєї - це 500грн відеокарта, і 500грн охолодження - 100-200грн торг. Доречі за 400грн можу продати відеокарту без охолодження.  Хоча не розумію вашого інтересу до  відеокарти, по інших комплектуючих все гуд з ціною? Купуйте інші комплектуючі, а відеокарту лишіть мені для  пожиттевого апання:D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, steelk сказал:

Менше ніж за 500грн на олх в Волинській обл 9600  не знайшов, і навіть 9800 і 8800  теж немає. А таку річ, як відеокарту купляти без перевірки і манібеку це самогубство 

1000грн ціна моєї - це 500грн відеокарта, і 500грн охолодження 

На Оверлокерс (якщо є рейтинг) то можна й домовитись про оплату після тестування 1-2 дні.

Пропозицій валом, треба вміти шукати.

Перша

Друга

Варіант, якщо докинути 100грн. (порівняння)

Варіант, якщо порівнювати за бюджетом (порівняння)

550Ti - 900грн (номер телефону закріплений за продавцем з 2012 року) (порівняння)

P.S. Якщо продасте завтра телефонуйте, особисто Вам, продам 6870 за 1000грн.

GT9600 (1000грн) VS HD6870 (1100грн)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 годин тому, steelk сказано:

Менше ніж за 500грн на олх в Волинській обл 9600  не знайшов,

Чоловіче - це ОЛХ. Це "хотєлкі" і аж ніяк  не "продавалки" !

Я також хочу продати тонну іржавих цвяхів по ціні КІА Ceed 2012 року. Але я маю розум, і розумію, що це єрєсь і брєд.

І що є товар який має уже якусь певну вартість. з урахуванням особливостей і віку і т.д.

5 годин тому, pasha1207 сказано:

Варіант, якщо докинути 100грн.

А якщо поторгуватися, то, думаю, можна на дорогу виторгувати.

ось

адекватні ціни на відяхи, охлади до них..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 годин тому, pasha1207 сказано:

На Оверлокерс (якщо є рейтинг) то можна й домовитись про оплату після тестування 1-2 дні.

Пропозицій валом, треба вміти шукати.

Перша

Друга

Варіант, якщо докинути 100грн. (порівняння)

Варіант, якщо порівнювати за бюджетом (порівняння)

550Ti - 900грн (номер телефону закріплений за продавцем з 2012 року) (порівняння)

P.S. Якщо продасте завтра телефонуйте, особисто Вам, продам 6870 за 1000грн.

GT9600 (1000грн) VS HD6870 (1100грн)

6870 та ви її всім продаєте за 1000грн :D

ну і перша і друга ссилка менше 450-500грн немає - так і моєї така ж ціна (поставлю охолодження з якоїсь 9600 сток і віддам за 500, що не так?)

Для чоговам ця відеокарта? а з її ціноутворенням я розберусь якось без гуру борди.

Один гуру вже TwinFrozr 2 по 250грн пропонував - попахує пустословством, навіть відповіді не дав і коли питання конкретне то гарненько забуває на нього відповідь дати, більше того, якщо десь і колись була така деталька за таку ціну - то це не означає, що всі мають продавати по 250грн

Доречі Женя, ти хоч сам дививсь що за ссилку адекватну скидав? прикріпив скріни,чим тут ціни адекватні? 9800 за 730грн?:lol: чи охолодження з згорівших відеокарт, на яких навіть заглушки на вентилятори зняті по ціні як самі відеокарти? 

Скриншот (2018.04.04 11-08-33).jpg

Скриншот (2018.04.04 11-09-04).jpg

Скриншот (2018.04.04 11-16-42).jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...