Перейти до змісту

Позика/кредит на бізнес

Кирило

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
6 часов назад, MANJAK11 сказал:

якщо обладння нове, то хочется знати, де живуть такі добрі постачальники, що вже б/у обладнання викуповують як нове :) Якщо ж обладнання б/у, то теж  не факт, що той постачальник, коли ти заікнешся, що хочеш повернути обладнання, не зробить квадратні очі й не скаже, що вперше тебе бачить. В любому випадку, по собівартості викупати ніхто не буде, амортизація й таке інше. Але якщо все так кльово й радужно, то зовсім дивно, чому той постачальник, сам не запропонував один з варіантів, вищеописаних MACCEN, що було б цілком логічним ввіду такої доброти душевної й щирої в вас віри того постачальника

Нема ніякої доброти душевної. Все можна оформити юридично. Обладнання буде б/у і викупатись буде як б/у, але звісно при умові якщо закриватись я буду не через півроку чи року після відкриття, а через місяць-два (і напрацювання до відмови обладнання буде мінімальне).

9 часов назад, MACCEN сказал:

Якщо ваш постчальник дає гарантії на повернення в будь який момент вам коштів за обладнання, так може він стане вашим партнером?

Перший рік його частка з прибутку 70% ваша 30% або до тих пір поки не закриється кредит (те що він вклав, далі деребан прибутку) або ви розходитесь.

Або працюєте далі на інших умовах - це все думаю можна узгодити.

Якщо обладнання він дає, то може віртуально купіть його у нього дорожче, застава буде те ж саме його обладнання, от і все.

Варіантів масса.

І не знаю я що то у вас за бізнес який так швидко за рік відбиває всі вкладені інвестиції. Є ще форс-мажор, обладнання може згоріти (дурень електрик попадеться), або його можуть тупо поламати не кваліфіковані робочі - це як мінімум, про крадіжку обладнання я вже мовчу.

Постачальнику є чим займатись і куди вкладати гроші (в себе). Він не інвестор і не кредитор. Але за пораду дякую, про таке я теж думав.

Опубліковано
1 година тому, natalka) сказано:

якось випадково на olx потрапила в розділ "фінансові послуги", всі хочуть дати гроші :) https://www.olx.ua/uslugi/finansovye-uslugi/lutsk/

Ви спробуйте туди зазвонити

1.напевно дзвінок платний

2.Відсоткові ставки :ohmy: якщо порахуєте

3.Комісії про які ніде не пишуть

4,5,6,....

• 7 місяців потому...
Опубліковано

Надаємо готівкові кредити до 30000грн. З мінімальним пакетом документів, без довідки про доходи. Вік від 18 до 75 років. Велика продуктова лінійка

Винниченка,24

067 556 13 89 Аліна

• 1 рік потому...
Опубліковано

Підніму тему ^_^

Ходять слухи що ощадбанк вже з вчорашнього дня приймає заявки...

https://news.dtkt.ua/simple/common/60212

Саме час розпочати власну справу :) Сума обмежена!

Опубліковано

Ну це звісно ж прекрасна новина.

Але для нашої економіки важливіше щоб було побільше людей , котрі бажають та вміютьзробити з позиченої суми удвічі більшу.

Грошей то зараз в світі, що фантиків.

Ідей теж вистачає.

А от бажаючих  напружитися все менше.

І з сучасною освітою все менше ставатиме в майбутньому. 

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...