Перейти до змісту

Перелік автомобілів, які є на розборці

fedot

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
скільки коштує датчик тиску масла на BMW 735 E38?

Чи можна відразу в вас поміняти, щоб переконатись що саме в датчику проблема?

Об"єму 3.5 не було в мене. Є від 3.0 та 4.4 (наскільки я розумію, це той, який стоїть у піддоні). А от чи однакові вони - того не скажу...

• Відповідей 400
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано
Привіт!

Потрібні кулаки на Мазду 121 '93 року.

Якщо в тебе немає підскажи де можна поцікавитись.

Передзвонив до всіх більш-менш знайомих - такого добра нема(

А щось з Французів типу Citroen Berlingo чи Peugeot Partner є?

Взагалі - не розбирав. Але дивлячись що потрібно, багато що можна знайти.

Опубліковано
На Galaxy, Sharan или Alhambra сиденья есть, можно ли заказать?

Не стикався з таким ділом. Хіба під замовлення спробувати привезти...

• 2 тижня потому...
Опубліковано

<!--quoteo(post=462742:date=15-3-2010, 16:23:name=Hockins)--><div class='quotetop'>Цитата(Hockins @ 15-3-2010, 16:23) <a href="index.php?act=findpost&pid=462742"><{POST_SNAPBACK}></a></div><div class='quotemain'><!--quotec-->Привіт!

Потрібні кулаки на Мазду 121 '93 року.

Якщо в тебе немає підскажи де можна поцікавитись.<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

Передзвонив до всіх більш-менш знайомих - такого добра нема(

<!--quoteo(post=463049:date=16-3-2010, 10:12:name=xxzheka)--><div class='quotetop'>Цитата(xxzheka @ 16-3-2010, 10:12) <a href="index.php?act=findpost&pid=463049"><{POST_SNAPBACK}></a></div><div class='quotemain'><!--quotec-->А щось з Французів типу Citroen Berlingo чи Peugeot Partner є?<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

Взагалі - не розбирав. Але дивлячись що потрібно, багато що можна знайти.

Цікавлять запчастини до францізів

Рено Кенго 2001р., фаркоп з проводкою, електродзеркала з підгрівом комплект з проводкою і кнопками - яка ціна і термін доставки?

Опубліковано

Ищу лобовое стекло для Пассата-3, б\у. Если есть, какая цена?

Зараз в наявності нема. Ціна 300-350 гривень.

Опубліковано

Цікавлять запчастини до францізів

Рено Кенго 2001р., фаркоп з проводкою, електродзеркала з підгрівом комплект з проводкою і кнопками - яка ціна і термін доставки?

Дзеркала електричні з Кенго 2003-5 років коштують 120у.о. за штуку.

За фаркоп взнаю завтра.

Доставка - кінець тижня.

Опубліковано

Цікавлять ціни на лобове скло до Citroen Jumper 2000р.в. і задні ліхтарі.

якщо є в наявності чи під замовлення.

Скла лобового не привезу - великий ризик того, що воно не доїде. Стопи обидва?

Опубліковано

Цікавлять ціни на лобове скло до Citroen Jumper 2000р.в. і задні ліхтарі.

якщо є в наявності чи під замовлення.

За два стопи б/в - 100 у.о. Якщо ціна підходить - телефонуй, оскільки машина вже поїхала на Німеччину за замовленнями. Номер в підписі.

Опубліковано

Потрібно розширювальний бачок на Mercedes W201. На самому бачку вибитий заводський нормер 201 500 00 49. Має підходити від W124, номер A 124 500 17 49.

Опубліковано

Потрібно розширювальний бачок на Mercedes W201. На самому бачку вибитий заводський нормер 201 500 00 49. Має підходити від W124, номер A 124 500 17 49.

Нічим не зараджу.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Потрібен датчик, що стоїть на осушителі кондиціонера! Автомобіль Форд Мондео 1999 р\в. Якщо є то озвучте ціну, якщо нема то підкажіть хто може допомогти. Дякую!

Опубліковано

Потрібен датчик, що стоїть на осушителі кондиціонера! Автомобіль Форд Мондео 1999 р\в. Якщо є то озвучте ціну, якщо нема то підкажіть хто може допомогти. Дякую!

а) 050 903 22 72 - розбирався Мондео 98-го року.

б) з датчиком до мене, бо розібрав Ескорт 98-го року. Якщо такий самий, то 400 гривень.

Опубліковано

Привіт можеш привезти пластмаски від торпеди Citroen Jumper 2000р.в. там де динаміки стоять (повністю під бардачком і зліва під кермом) :

Назви свою ціну.

i-19.jpg

i-20.jpg

Опубліковано

Привіт можеш привезти пластмаски від торпеди Citroen Jumper 2000р.в. там де динаміки стоять (повністю під бардачком і зліва під кермом) :

Назви свою ціну.

Обіцяти не буду - за 2 тижні машина поїде за замовленнями - якщо така автівка знайдеться по ходу - вирішимо це питання, дорого не буде, конкретно, правда, не можу сказати скільки.

Опубліковано

Назви свою ціну.

Обіцяти не буду - за 2 тижні машина поїде за замовленнями - якщо така автівка знайдеться по ходу - вирішимо це питання, дорого не буде, конкретно, правда, не можу сказати скільки.

ОК. Як будете їхати зарання дасиш тут знати! чекаю.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...